Tangram Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 i chlopcy Abbas Accori Akabar Amber Amberin - moje najmniejsze szczecie :)
malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 to jeszcze trochę zeszłorocznego śniegu :cool3:
malawaszka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 kulkę, którą jej tam gdzieś rzuciłam :lol: bo przecież należy zjeść każdy okruszek, który został dotknięty przeze mnie :evil_lol:
madzior_ka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 super maluszki tangram, mnie chyba najbardziej podoba się Arabeska, Akkabar i Accori aczkolwiek wszystkie są CUDNE!!!!! malawaszko super fotki:)) ale mieliśmy dużo śniegu w zeszłym roku:lol: a Lunka to na psa trobpiącego się nadaje:)
PUENTA imszar Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Wszystkie tangramnki są super. Mi się najbardziej podoba Acorri
Natalia_W Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Pierwsza seria fotek z Olsztyna no i jeszcze nasza choinka..
jostra Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 A gdzie foty z imprezy ?? :cool3: Czekamy :mad: :cool1: :evil_lol:
Elitesse Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 jostra napisał(a):A gdzie foty z imprezy ?? :cool3: Czekamy :mad: :cool1: :evil_lol: moze sa zbyt ... hmm kompromitujace ?
Natalia_W Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 hehe nie no az tak zle nie jest ... z imprezy fot praktycznie nie mam.. nie bylo czasu robic fot;) a co te Wam sie nie podobaja :p??
orsini Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Elitesse napisał(a):moze sa zbyt ... hmm kompromitujace ? hahaha zaluje ze w koncu nie poszlam ja bym znalazla czas na fotki:)))a potem OK nie opublikuje jak wykupisz hahahaha powiedzmy 50 jewro za sztuke:))):diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Natalia_W Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Krysia ze wszystkiego umie zrobic dobry interes ;) hehe
Elitesse Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Natalia_W napisał(a):a co te Wam sie nie podobaja :p?? wrecz przeciwnie !! :multi:
orsini Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 fajne tylko: 1.MALO 2.GDZIE WY na nich? 3.czemu taka pogode sobie zamowilyscie?:))
Natalia_W Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 1. Jeszcze mam troche na kompie ale zmniejsze pozniej 2. Ja mam 2 lub 3 zdjecia a reszta to mialy byc same widoczki 3. a pogoda byla calkiem fajna;) ladna zima ;)
jostra Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Pragnę Wam przestawić mojego brudaska zwanego Aristea, Tea lub po prostu Tełka :P
madzior_ka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 jakaz ona jest rozkoszna :loveu: :loveu: :loveu:
wanio Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Cześć Wklejam zdjęcia moich psiaków w wieku 12 tygodni Caletto SHUTTERFLY Caletto SILVA LITTLE GUN
alexandra Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 No śliczności:loveu: Ależ ten czas gna, a jeszcze chwilę temu były takimi małymi kluseczkami, a teraz... Super! Gratuluję super szczeniaczków ;)
alexandra Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='jostra']Pragnę Wam przestawić mojego brudaska zwanego Aristea, Tea lub po prostu Tełka :P Jej ale z niej już panna, ...super panna :lol:
wanio Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 no czas leci jak szalony , szczenki rosną tak szybko ! jeszcze kilka tygodni temu ledwie stały na nóżkach a teraz szaleja i rozwijają ogromne prędkości.My po domu chodzimy a właściwie człapiemy jak kosmici bo nigdy nie wiesz kiedy ci ferajna przebiegnie miedzy nogami.
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='wanio'] szczeniaki jak szczeniaki ale tu jaka masz mine hahaha :))))))))))))) SUPER ze wkleiliscie tyle fotek!!!! wiecej poprosze!!!! I bialaskow i pieprzaczkow i innych stworow Atosowatych tez poprosze!!!
Natalia_W Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Jostra sliczna ta Twoja bialaska :) :loveu: To ja tez wstawie dwa Waniowe szczeniaczki :) Marcin wstawil mojego ulubienca :lol: :multi: cudenka!!!!:crazyeye:
Recommended Posts