orsini Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 a kysz mi z ta zima!!! fotki fajne ale ZIMNE!!!!
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Fajowskie fotki. A zima jak ja kocham zimę orsini, lubię zimno, zimno i bardzo zimno :evil_lol:
florance Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 suuper fotki i cudne pieski... żałuje, że mój bubel nie może tak sobie luzem biegać... :( no ale i tak go zaraz wstawię (mimo, ze mnie efektowny) :P
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Florance czy na ostatnim zdjęciu on się czaji do ataku czy ma zamiar zrobić kupę :) super zimne fotki takie jak orsini lubo najbardziej :mad:
florance Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 na ostatnim z pierwszej serii? szykuje się do skoku :D
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 :P o kurcze :D widzę, że zmieniła panna avatar :)
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 ja to się teraz bawię avatarami bo okazało się, że prawie każde zdjątko mogę tak zrobić. Florance wiem, ze głupio prosić ale mogłabyś się udostępnić na gg :D
florance Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 puenta ja jestem cały czas niewidoczna, ale jak cos to spokojnie możesz pisac ;-)
madzior_ka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 wszystkie zdjęcia super a te lasy ze zdjęć Elitesse to są identyczne jak w Bolęcinie nieopodal stadniny, gdzie choćby dzisiaj galopowaliśmy sobie w terenie:)) denisowe zdjątka zaraz powstawiam:)
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 jedyna rzecz dla której żałuję, ze mieszkam w mieście :(
Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 madzior_ka napisał(a):wszystkie zdjęcia super a te lasy ze zdjęć Elitesse to są identyczne jak w Bolęcinie nieopodal stadniny, gdzie choćby dzisiaj galopowaliśmy sobie w terenie:)) denisowe zdjątka zaraz powstawiam:) u mnie w lesie tez koniki galopuja bo stadnina jest :) :) :)
madzior_ka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 ja tez mieszkam w miescie ale małym i mam dużo pol niedaleko siebie a do stadniny dojeżdżam ale też niedaleko bo ok 7 km mam a i mam już adres stronki gdzie mozna ściągnąć program do zmniejszania zdjęć: http://www.download.com/Easy-Thumbnails/3000-2192_4-10285473.html?tag=lst-0-1 można nim zmniejszyć do odp. rozmiaru dużo zdjeć zaraz więc jak pozmniejszam to lada momenr wstawiam Denisa - wszystkie zdjęcia jakie mam z grudnia bo listopadowe widzieliscie:)
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 napoczątku się śmiałyście, że wystawiam bez ringówki.Proszę spojrzeć na avatar tam jest ringówka :)
madzior_ka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Zatem zaczynam z tymi zdjątkami grudniowymi:) w chusteczce z Mojego Psa: I po wykąpaniu, podstrzyżeniu i... ostrztyzeniu łap maszynką:)) zdezydowałam się na to dośc radykalne posinięcie ale jesem baredzo zadowolona zarówno z wyglądu jak i z uytrzymania takich krótszych łapek:
madzior_ka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Teraz sesja pt. Słodki sen na ulubionym fotelu w bezpiecznym domku:
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 \ Czy ten facet to wie jakie zdjątka jego właścicielka w necie puszcza :diabloti: Wstydziłabyś się. A kto go zakrył na tym zdjątku ty cy on sam? :evil_lol:
madzior_ka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 A teraz podczas spotkania z sunią mojej kyznki Iką:) To ta znaleziona w krzakach jakiś miesiac temu - obecnie ma 4 m-ce i starsznie się z Deniskiem lubią i kulturalnie bawią. W domku spokojne obwąchiwania i zabawy piłeczką a na polu dzikie gonitwy:)) Fajnie, że ma teraz taką koleżankę bo już widze ogólnie że mniej ciągnie do posów na spacerach:) A tutaj Ika w najlepszej zabawie zabawkami Deniska, a Denis w tym momencie stał jhak wryty i się gapił a ona mu zabawki brała - komicznie to wygladało!
Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='madzior_ka']ja tez mieszkam w miescie ale małym i mam dużo pol niedaleko siebie a do stadniny dojeżdżam ale też niedaleko bo ok 7 km mam a i mam już adres stronki gdzie mozna ściągnąć program do zmniejszania zdjęć: http://www.download.com/Easy-Thumbnails/3000-2192_4-10285473.html?tag=lst-0-1 można nim zmniejszyć do odp. rozmiaru dużo zdjeć zaraz więc jak pozmniejszam to lada momenr wstawiam Denisa - wszystkie zdjęcia jakie mam z grudnia bo listopadowe widzieliscie:) ja uzywam tego programu i szczerze polecam bo jest superowy i posty w obsludze !!! :multi: :multi: :multi:
madzior_ka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 A teraz podczas popołudniowej drzemki z nowym pluszakiem, które Denis uwielbia: owieczką Dolly:)))
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 niesamowite, ze facet może byc bardziej uczuciowy od suczki zaraz wam wkleję zdjątka Soni :) z zabawką..wtedy jeszcze była dlaniej uczuciowa ale wtedy!!
Recommended Posts