Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystkie zdjęcia super a te lasy ze zdjęć Elitesse to są identyczne jak w Bolęcinie nieopodal stadniny, gdzie choćby dzisiaj galopowaliśmy sobie w terenie:)) denisowe zdjątka zaraz powstawiam:)

Posted

madzior_ka napisał(a):
wszystkie zdjęcia super a te lasy ze zdjęć Elitesse to są identyczne jak w Bolęcinie nieopodal stadniny, gdzie choćby dzisiaj galopowaliśmy sobie w terenie:)) denisowe zdjątka zaraz powstawiam:)

u mnie w lesie tez koniki galopuja bo stadnina jest :) :) :)

Posted

ja tez mieszkam w miescie ale małym i mam dużo pol niedaleko siebie a do stadniny dojeżdżam ale też niedaleko bo ok 7 km mam a i mam już adres stronki gdzie mozna ściągnąć program do zmniejszania zdjęć: http://www.download.com/Easy-Thumbnails/3000-2192_4-10285473.html?tag=lst-0-1 można nim zmniejszyć do odp. rozmiaru dużo zdjeć zaraz więc jak pozmniejszam to lada momenr wstawiam Denisa - wszystkie zdjęcia jakie mam z grudnia bo listopadowe widzieliscie:)

Posted

Zatem zaczynam z tymi zdjątkami grudniowymi:)

w chusteczce z Mojego Psa:

I po wykąpaniu, podstrzyżeniu i... ostrztyzeniu łap maszynką:)) zdezydowałam się na to dośc radykalne posinięcie ale jesem baredzo zadowolona zarówno z wyglądu jak i z uytrzymania takich krótszych łapek:

Posted

A teraz podczas spotkania z sunią mojej kyznki Iką:) To ta znaleziona w krzakach jakiś miesiac temu - obecnie ma 4 m-ce i starsznie się z Deniskiem lubią i kulturalnie bawią. W domku spokojne obwąchiwania i zabawy piłeczką a na polu dzikie gonitwy:)) Fajnie, że ma teraz taką koleżankę bo już widze ogólnie że mniej ciągnie do posów na spacerach:)

A tutaj Ika w najlepszej zabawie zabawkami Deniska, a Denis w tym momencie stał jhak wryty i się gapił a ona mu zabawki brała - komicznie to wygladało!

Posted

[quote name='madzior_ka']ja tez mieszkam w miescie ale małym i mam dużo pol niedaleko siebie a do stadniny dojeżdżam ale też niedaleko bo ok 7 km mam a i mam już adres stronki gdzie mozna ściągnąć program do zmniejszania zdjęć: http://www.download.com/Easy-Thumbnails/3000-2192_4-10285473.html?tag=lst-0-1 można nim zmniejszyć do odp. rozmiaru dużo zdjeć zaraz więc jak pozmniejszam to lada momenr wstawiam Denisa - wszystkie zdjęcia jakie mam z grudnia bo listopadowe widzieliscie:)

ja uzywam tego programu i szczerze polecam bo jest superowy i posty w obsludze !!! :multi: :multi: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...