Mek Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [uel]http://img204.echo.cx/img204/387/bb181zm.jpg[/url] Aleksandro , ale ten pierwszy z brzegu to jakiś olbrzym był chyba bo duzo większy od pozostałych. No chyba , ze to złudzenie optyczne ?
orsini Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 pies jak pies, ale co robi na ringu ten Robin Hood???czlowiek w kapturze.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='Mek']http://img204.echo.cx/img204/387/bb181zm.jpg Aleksandro , ale ten pierwszy z brzegu to jakiś olbrzym był chyba bo duzo większy od pozostałych. No chyba , ze to złudzenie optyczne ? No niestety troszkę przerośnięta mini :wink: tzw. wysokonożna :wink:
julcia_so Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Oluś, ale super foteczki!! :P Alez Besia jest piękniasta!! :iloveyou: tak samo Uni!! :angel: :angel: Waszko, fajowe legowisko! :) Boluś juz ślicznie wygląda!! :D Agatko, śliczne Słoniątko!! :iloveyou: :angel:
Ka-Vanga Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 No dziewczyny super foty z wystaw, naprawde piekne psiaki :D . Waszeczko Bolus jest SUPER :angel: , a jakie ma sliczne lozeczko :fadein: .
Elitesse Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 i jeszcze dzieciatka : http://lancelottessi.republika.pl/2dzien4.jpg Fotka za duża!!! max 500x500 pix!!!
julcia_so Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Elitesse, śliczny Waciak II !! :P A maleństwa przesłodkie! :angel:
malawaszka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Pas piękne :klacz: a ja Wam pokażę te co są w mojej galerii bo chyba tam nie zaglądacie :wink: kilka wspólnych Lunkowo Bolusiowych ale najlepiej wychodzi im opcja każde w swoją stronę :lol: Luna nieśmiało zagląda a teraz Boluś "zagląda" :lol:
florance Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 widać, że się kochają :lol: :lol: :lol: ale spanko super, chyba zamówię takie samo 8) aha, bo mamy ambitny plan - w nowym domku pies śpi w innym pokoju 8) (dziś śpi w łóżku :evilbat: )
julcia_so Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Waszko, ale Boluś juz ślicznie wygląda!! :D :angel: Super razem wyglądają z Lunetką :P
florance Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Kilka fotek z dzisiejszego spaceru... Też jestem taki duuuży :) Hop... Dwóch na jednego to nie fair! JUż do was biegnęęęęęę!!! Ja to nawet umiem fruwać :lol: i jestem górą 8) Ale on ma do mnie cierpliwość... :roll: Wręcz mnie olewa :evilbat: Może ty się ze mną pobawisz? Scigamy się? :lol: hop siup... fajni z was koledzy... ale muszę już biec do swojej pani, bo zamiast ja jej, to ona mi zwieje :)
julcia_so Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 florance, świetne fotki!! :P :angel: latający Bubel jest super!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
florance Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 on super się wybijał z czterech łap i skakał przez tego psa jak przez przeszkodę :lol: Niestety nie umiem tak zrobić zdjęcia, żeby uchwycić te najlepsze momenty... wychodzą zamazane :-? Bubel ma w ogóle manię skakania na psy - z reguły na większe od siebie :lol: a dziś puściłam go ze smyczy i miał pół godziny raju 8)
malawaszka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 suuper Bubel jakich ma qmpli wielkich :klacz: a to Lunka z Bolusiem :D moja mała księżniczka 8) i pokazuje nową obróżkę dorwała patyk i ją połamało :o a Boluś uznał że za dużo drzew nad jeziorem to nie zdrowo i postanowił kilka przesadzić :lol:
florance Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 malawaszka Lunka to faktycznie księżniczka... :roll: za to mój bubel robi za nietoperza :lol:
Romas Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Gorace zdjecie Zuzanki z dzisiejszego spaceru :-) [img]
RobinCzWa Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 [quote name='florance']malawaszka Lunka to faktycznie księżniczka... :roll: za to mój bubel robi za nietoperza :lol: Same mu tak uszka stanęły, czy to tak w ruchu wyszło? Jak patrze na te zdjęcia ze spaceru to jakbym oglądał mojego Roniego tylko, że w innym umaszczeniu.
RobinCzWa Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Malawaszko widze, że Boluś radzi sobie genialnie ze swoimi przypadłościami. :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:
Romas Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 To jeszcze wstawiam zdjecie Zuzi z koniem :-) Co prawda Zuzia bardziej byla zainteresowana tym co tam w trawie szelesci ...niz koniem ...ale tak to bywa jak taka atrakcja jak wizyta w stadninie za czesto sie przytrafia :lol:
malawaszka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 [quote name='RobinCzWa']Malawaszko widze, że Boluś radzi sobie genialnie ze swoimi przypadłościami. :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: a pewnie że sobie doskonale radzi :angel: bez smyczki już biega w bezpiecznych miejscach :D Ide i ide po tym piachu -pustynia cy co?? ups znowu wlazłem w kałuże :-? ojjj będzie mysie łap :roll: a może się po cichutku napiję z tej kałuży? łomatko wlazłem po kolana - teraz to już mam przechlapane :lol: :o Ty waszka widzisz to i nie grzmisz???? dziffna jakaś zawsze krzyczy mmmniam ale dobraaaa wodaaa a więcej tu :D i przesłanie na dziś - dbajcie o zdrowie swoich pociech żeby nigdy nie musiały wyglądać tak jak Boluś :fadein:
orsini Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 [quote name='malawaszka'][łomatko wlazłem po kolana - teraz to już mam przechlapane :lol: : hahahaha jaka mina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts