Isabel Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dobrze, że Inka taka duża, i wyspać się na niej można, i pospacerować :loveu: Cudne fotki :loveu: Quote
MartynaP Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 a to to duże piękne dostojne to jest dziewczynka :crazyeye: ja myslalam ze to chłop :roll: Quote
malawaszka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ale Was szarańcza oblazła :loveu: szkoda, że u mnie kociaczki muszą być w osobnym pokoju Quote
MartynaP Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 a tu chyba niema tekstu do ogłoszeń albo ja ślepa jestem :roll: Quote
halbina Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Kocia rodzinka Kwiatkowskich - mama i kocięta! Urocza kocia rodzinka: mama Jaśminka i jej kocięta: tygrysek Wrzosik, pręgowana z białymi kolanówkami Prymulka i biała, ciut okraszona łatkami Sasanka, a także ich przybrany czarny brat - Bratek pilnie poszukują swoich ukochanych Dużych i ich najlepszych na świecie odpowiedzialnych domków! Cała rodzina "Kwiatkowskich" jest już gotowa do zamieszkania u kogoś, Maluchy samodzielnie jedzą i świetnie potrafią używać kuwety i drapaka. Kochają przytulanie, za które odwdzięczają się mruczeniem i chętnie się bawią z człowiekiem. Ich mama, Jaśminka, jest młodą białą koteczką, ciut łaciatą, o wielkich zdumionych rzeczywistością oczach, jest delikatna i niewielka, bardzo grzeczna i niekłopotliwa, pięknie mruczy! Maluchy zostaną przed wydaniem zaszczepione, a mama wysterylizowana. Kocie dziewczynki posiadają specjalny dokument ze schroniska, który pozwala na przeprowadzenie bezpłatnej sterylizacji po osiągnięciu przez nie dojrzałości. Kotki są też zsocjalizowane z innymi kotami i psami. Kotki przebywają obecnie w Zabrzu, pod opieką fundacji "Szara Przystań". Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej (wzór chętnie prześlemy na email) oraz zgoda na sterylizację. Kontakt z wolontariuszem tel. (dzwonić po 17.00) 793064211 lub [email protected] Quote
DG32 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 alegratka kupiepsa gumtree kokosy adopcjakota eoferty koty.org cafeanimal szerlok olx pineska ogloszenia.interpress petworld morusek Quote
Recommended Posts