Formica Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Och, miałam przekleić z miau Halbinkowo-Jaśminkowe zdjęcia i filmiki, ale ja oczywiście zapomniałam, jak jak sobie przypomniałam to miau zablokowali :lol: Jaśmina czuje się wykwintnie. Śpi sobie ze mną w łóżku, dostosowała się do stada bez trudu, żadnych walk, od czasu do czasu małe prychnięcie ze strony mojego prywatnego rudasa. Kota czuje się doskonale, ale trza ją trochę podtuczyć. Zdecydowaliśmy z Piotrkiem, że damy jej jeszcze trochę czasu na sterylkę, bo wciąż taka chudziutka-drobniutka jest. Quote
halbina Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Picasa Web Albums - halbinka.jonek - Jaśminka Picasa Web Albums - halbinka.jonek - Jaśminka Picasa Web Albums - halbinka.jonek - Jaśminka Picasa Web Albums - halbinka.jonek - Jaśminka Picasa Web Albums - halbinka.jonek - Jaśminka Quote
halbina Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 11 września Jaśminka została wysterylizowana: _________________ a dziś... adoptowana przez panią Kingę i jej TŻ-ta. Pani została wyczulona na skłonność Jaśminki do ucieczek przez okno... Trzymajcie kciuki za aklimatyzację i dogadanie się z małym chłopakiem, synkiem pani Kingi. Quote
MartynaP Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 trzymamy tzymamy ;) fajne ubranko moro :cool3: Quote
halbina Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Fajne... na razie w nim pojechała... a ja mam jeszcze Liptonka - 5 mies. kocurka, wykastrowanego... i srebrną 3 mies. koteczkę... Martynko, pomożesz ogłaszać? whiskasowy ok 3 miesięczny kotka. PILNE! (739395330) - Aukcje internetowe Allegro Quote
MartynaP Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='halbina']Fajne... na razie w nim pojechała... a ja mam jeszcze Liptonka - 5 mies. kocurka, wykastrowanego... i srebrną 3 mies. koteczkę... Martynko, pomożesz ogłaszać? whiskasowy ok 3 miesięczny kotka. PILNE! (739395330) - Aukcje internetowe Allegro jasne ;) obu potrzebne ogloszenia??? tyle ze niewiem czy dzis dam rade Quote
halbina Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 nie dziś, ale w najbliższym czasie by się przydały... zalewają nas koty... u Formicy jest ich ze 20... :-( Quote
MartynaP Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ogłoszenia drobne > ojej.pl Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Katowice*-*Śląsk - darmowe ogłoszenia drobne, praca, mieszkania, nieruchomości, sprzedam, towarzyskie Ogłoszenia Kupię Sprzedam Animalia.pl :: Internetowy serwis o zwierzętach, sklep zoologiczny Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Katowice ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Adopcja kota. Ogłoszenia: koty do adopcji, szukam kota, oddam kota Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Darmowe anonse ogłoszenia PL,darmowe ogłoszenia,anonse ogłoszenia PL Ogłoszenia Najpewniej.pl - whiskasowy ok 3 miesięczny kotka. PILNE - Pozostałe Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! ••• Tlenek.pl ••• Praca • Oferty pracy • Darmowe ogłoszenia • Nieruchomości • Auto-moto • Turystyka www.morusek.pl trzeba niektore aktywowac Quote
psiama Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ma dziewczyna rozmach a co ! :cool3: martyna :loveu: Quote
Recommended Posts