Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie, Halbino, ostatnio Cichutko coś u Ciebie. Urlopujesz, wyjazdowo ? Zakochana ? :cool3:

Prosimy o krótkie swieże info jak Jasminkowa rodzinka po tej części padoła się miewa :lol: ?

Posted

psiama napisał(a):
Właśnie, Halbino, ostatnio Cichutko coś u Ciebie. Urlopujesz, wyjazdowo ? Zakochana ? :cool3:

Prosimy o krótkie swieże info jak Jasminkowa rodzinka po tej części padoła się miewa :lol: ?

Halbinka jakby zapadła się pod ziemie, to do niej zupełnie nie podobne :shake:.

Posted

nie zapadłam się, nie wyjechałam... trochę się znużyłam...

tak wygląda Jaśminka... już je, choć po trochu i często, ale wygląda lepiej i na pewno lepiej sie czuje

Posted

znużyłam... ciszą na wątkach i ciszą adopcyjną... para ze mnie uszła...

a mówię, że dobre bo -jak widać- reklamowane zaczyna jeść... Jaśminka to kotka, która nie będzie walczyła o jedzenie, nie zasiądzie do wspólnej miski... przybiegnie, popatrzy i odsunie się, trzeba przy niej stać, żeby jadła, pomiziać, poprzekonywać... niesmiała i wybredna... ale zdrowieje i zaczyna być bardziej aktywna i ciekawska :multi:

Posted

Jaśminka jest bezpieczna... daje się nawet zapraszać do zabawy Liptonowi!

Wszyskim, którzy poparli fundację "Szara Przystań" w głosowaniu na Miau jako kandydata do pomocy Krakvetu, najserdeczniej dziękujemy!!! Było Was 12 % forumowiczów Miau! To bardzo dużo!
Od dziś głosowanie w Krakvecie. Przypominamy, że zgodnie z ustaleniem dogo i miau głosujemy w tym miesiącu na Mirkę_T. Bardzo proszę o zagłosowanie!
Miau.PL :: Zobacz temat - Sierpniowe głosowanie w Krakvecie
Fundacja "Szara Przystań" zajęła 3 miejsce, ale może kiedyś i my będziemy pierwsi...
PS: Nie zapominajmy też o sreberku, któremu Miau próbuje pomóc - wątek pomocowy w moim podpisie na Miau!

Posted

Bardzo cieszy mnie powrót do zdrowia Jaśminy. Taki ma pysio, że tylko zacałować. Ta ślicznota szuka domu !

No to do następnego głosowania :p. Nie teraz może następnym razem :loveu:.

• 2 weeks later...