malawaszka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 zagłosowane na miau, bardzo mocno trzymam :kciuki: za Jasminke!!! Quote
halbina Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 dziękujemy! w nagrodę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebne-wsparcie-finansowe-na-karme-male-sunie-szukaja-domu-138556/index42.html sesja zdjęciowa dla naszych przyjaciół... szukamy pilnie domu dla Kirke... zapraszamy! Quote
MartynaP Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ooo to super :lol: a może w domku nowym już jest :cool3: Quote
psiama Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Właśnie, Halbino, ostatnio Cichutko coś u Ciebie. Urlopujesz, wyjazdowo ? Zakochana ? :cool3: Prosimy o krótkie swieże info jak Jasminkowa rodzinka po tej części padoła się miewa :lol: ? Quote
DG32 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 psiama napisał(a):Właśnie, Halbino, ostatnio Cichutko coś u Ciebie. Urlopujesz, wyjazdowo ? Zakochana ? :cool3: Prosimy o krótkie swieże info jak Jasminkowa rodzinka po tej części padoła się miewa :lol: ? Halbinka jakby zapadła się pod ziemie, to do niej zupełnie nie podobne :shake:. Quote
psiama Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 DG32 napisał(a):Halbinka jakby zapadła się pod ziemie, to do niej zupełnie nie podobne :shake:. Właśnie. Haaaaaalbinoooooo ? :roll: Quote
halbina Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 nie zapadłam się, nie wyjechałam... trochę się znużyłam... tak wygląda Jaśminka... już je, choć po trochu i często, ale wygląda lepiej i na pewno lepiej sie czuje Quote
halbina Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 filmiki: Picasa Web Albums - halbinka.jonek - w domciu Picasa Web Albums - halbinka.jonek - w domciu Picasa Web Albums - halbinka.jonek - w domciu Quote
DG32 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 halbina napisał(a):nie zapadłam się, nie wyjechałam... trochę się znużyłam... Czym się znużyłaś - nami dogomaniakami :mad:. Quote
DG32 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Picasa Web Albums - halbinka.jonek - w domciu Próbowałaś, że mówisz, że dobre :evil_lol:. Quote
halbina Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 znużyłam... ciszą na wątkach i ciszą adopcyjną... para ze mnie uszła... a mówię, że dobre bo -jak widać- reklamowane zaczyna jeść... Jaśminka to kotka, która nie będzie walczyła o jedzenie, nie zasiądzie do wspólnej miski... przybiegnie, popatrzy i odsunie się, trzeba przy niej stać, żeby jadła, pomiziać, poprzekonywać... niesmiała i wybredna... ale zdrowieje i zaczyna być bardziej aktywna i ciekawska :multi: Quote
halbina Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Jaśminka jest bezpieczna... daje się nawet zapraszać do zabawy Liptonowi! Wszyskim, którzy poparli fundację "Szara Przystań" w głosowaniu na Miau jako kandydata do pomocy Krakvetu, najserdeczniej dziękujemy!!! Było Was 12 % forumowiczów Miau! To bardzo dużo! Od dziś głosowanie w Krakvecie. Przypominamy, że zgodnie z ustaleniem dogo i miau głosujemy w tym miesiącu na Mirkę_T. Bardzo proszę o zagłosowanie! Miau.PL :: Zobacz temat - Sierpniowe głosowanie w Krakvecie Fundacja "Szara Przystań" zajęła 3 miejsce, ale może kiedyś i my będziemy pierwsi... PS: Nie zapominajmy też o sreberku, któremu Miau próbuje pomóc - wątek pomocowy w moim podpisie na Miau! Quote
psiama Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Bardzo cieszy mnie powrót do zdrowia Jaśminy. Taki ma pysio, że tylko zacałować. Ta ślicznota szuka domu ! No to do następnego głosowania :p. Nie teraz może następnym razem :loveu:. Quote
DG32 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jaśminkę też odwiedzamy, żeby nie czuła się samotna :p. Quote
Recommended Posts