rytka Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 u mnie tez wp normalnie działa a jak mi sie cos zepsuje to tysz nigdy ni ma chłopa(notoryczny brak od lat) więc sama sie nauczyłam naprawiac to i owo...teraz sie kłóce z fachowcem co mi odswieza kuchnie bo do tej pory sama malowalam,tapetowalam a o mnie tu poucza ... z kicia to zobacze jak sie rozwinie sytuacja..napewno przed zima zrobie jej sterylke(bo potem bym miała wyrzuty ,ze 'moja 'znów umeczona)a czy zostanie moja to sama zdecyduje... a propo chomikow-byłam wyrzucic smieci przed chwilą a tu szczur-yoreczek z kokardeczka sliczniutki-wzieli go ludzie ,ktorzy poprzedniego psa utopili kilka lat temu przywiązujac mu kamien do szyji(był z mimi ok.3 lata domowy) i o tym mi z duma opowiedzial pan,kiedy spotkal sie z ''krytyka'z mojej strony sie dziwil strasznie(ten pies jak na ironie cały czas nosil w pysku kamienie non stop)po pol roku mały bokserek dorosłosci nie doczekał bo glupi był w domu sie zalatwiał..mam nadziej ,ze yoreczek spełni oczekiwania a gdyby nie to jest na tye chodliwy towar ,ze go sprzedaja zamiast wysylac z tm... Quote
Ajula Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 uprzejmie donoszę, że byłam dziś na wizycie poadopcyjnej u Gufcia :D wygląda cudownie, jest prześliczny, błyszczący i taaaaki kochany :loveu: ale mu się trafiło super życie! Quote
rytka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 aleś mniie ubiegła bo ja sie tez wybieram na wizyte poadopcyjną;)wzmożona kontrola Was czeka... czytam na watku Alpenka,ze Ajula wywarłaś wielkie wrażenie na Gufie :) Quote
Ajula Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='rytka']... czytam na watku Alpenka,ze Ajula wywarłaś wielkie wrażenie na Gufie :)[/QUOTE] he he on jest taki przyjazny, że pewnie wszystkich tak wylewnie wita :) Quote
rytka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 to prawda pamiętam jak Gufi oszalał na pukcie pewnej dziewczyny,którą spotkał pierwszy raz w życiu . kurcze BB KB likwiduja moja sciezke spacerową-ta polna droga gdzie spacerowalismy z psami-teraz wywożą ziemie bedzie tam asfalt:( Quote
BeaBono Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 ............................................. Quote
rytka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Gufis bardzo mi przykro ale znów nie dam rady Cie odwiedzic myslałam,ze bede miala troche wolnego jak przyjedzie siostra a ona zostawila mi Mopika i pojechała sobie do tesciów w bory tucholskie grzybki zbierac i sie relaksować.Nie mam z kim zostawic ferajny.Mopik myslalam,ze bedzie tesknił a on normalka-mam dwa domki, bezstresowo podeszla do sprawy.za to nie lubi juz sie szlajac po obcych chatach,juz nie chce u sasiadki na kawie przesiadywać chwilke pozwiedza i do domku ciągnie:) Quote
Ajula Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 no to Ci wesoło, masz wreszcie psa w domu :D Quote
Ajula Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 obejrzałam te pierwsze zdjęcia Gufiaka i Czarnej i mi się oczy mokre zrobiły :( Quote
rytka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='Ajula']no to Ci wesoło, masz wreszcie psa w domu :D[/QUOTE] zaraz tam psa-chomika nigdy sie nie przyzwyczaje do małych psów jakie to smieszne uczucie isc na spacer ,zeby sie to małe wybiegało a to w trawie nie widac tego. jak wszystko bedzie ok.to sister moja w drodze powrotnej bo jedzie do domu przez Wrocek zajrzy do Sabci:) Quote
rytka Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 jak to u mnie plany planami a zycie swoje...znow sie nie udało z wizyta u saby(juz 3 podejscie spaliło na panewce) ale jest nadzieja ,ze w srode wreszcie sie dowiem co u niej słychac.. Gufis widziałam jak Cie molestują te baby nie daj sie chłopaku...(mam namysli Pepsi i Baste ,zeby nie było:eviltong:) Quote
Ajula Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 oglądam Gufiego na zdjęciach Waszych tymczasów i cały czas zachwycam się Gufim, jaki on jest śliczny :loveu: i taki kochany, i koleżeński dzięki temu, że jest u Was i nie poszedł do obcych możemy nadal cieszyć się Gufciem :) Quote
KateBono Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [INDENT]No cioteczko a co ja bym zrobiła bez Gufcia - on jest taki kochany. [/INDENT] Quote
rytka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 co u Gufika jak mu sie układa z tymczasami? moja 'upatrzona' kicia znikneła czułam po prostu czułam ,ze czas sie nia zając bo ma juz dość ale czekałam za długo.....jedna z jej corek przychodzi mi do domu na jedzonko(z Lodziem sie zgadzaja)kocury sie nia zaczynaja interesować a ja znów nie mam kasy na sterylke czy mozna na dogo zrobic bazarek dla kota? Quote
Ajula Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 dopiero co był bazarek na sterylizację kotów, więc chyba można a ile taka sterylka kotki kosztuje? Quote
rytka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 nie wiem kilka lat temu 100zł.bylo by mi lzej jakbym zebrała pare groszy z bazarku teraz popadłam w niewielkie długi(opał,na lek.)i jestem do tyłu ...szkoda mi kici. ps.druga rzecz ,ze moje bazarki zyskow wielkich nie przynosza;) Quote
Ajula Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 może się zrzucimy? każdy z nas ma pustki w kieszeni, ale tak po te 10 zł i się uzbiera Quote
rytka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 ni ni jesi to zgodne z regulaminem to sprobuje zebrac cos na bazarku moze ktos cos kupi... Quote
Ajula Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 tu jest ten bazarek, nawet modka się najpierw przyczepiła, ale potem pozwoliła kontynuować [url]http://www.dogomania.pl/threads/195478-Obro%C5%BCe-torby-podk%C5%82adki-zabawki-Pedigree-nowe-na-kociaki-z-Nagnajowa-8.11.10r.-20[/url] Quote
KateBono Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [quote name='Ajula']może się zrzucimy? każdy z nas ma pustki w kieszeni, ale tak po te 10 zł i się uzbiera[/QUOTE] Dorzucę parę grosików tylko daj znać kiedy wpłacać na twoje konto, a bazarek robić - też się coś zbierze. U nas wet bierze za sterylkę kotki 120-150 zł:razz: Quote
rytka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 jutro sie biore za bazarek bo dzis mama dała mi popaic leki na parkinsona postawiły ja na nogi(nie tak jak była ale duzo lepiej przynajmniej sie nie krztusi i przełyka normalnie,chodzi tez llepiej)ale spowodowały jakies psychozy,lęki ,boi sie sama zostawac na minute ...mówi do mnie mamo;) mysle,ze nie mam co czekac z sterylka za długo bo znowu bedzie za pózno.... Quote
togaa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [B]ryteczko[/B], szczęście że tu zajrzałam. Podaj prosze nr. konta nas pw. Niewiele, ale grosik dołożę. Quote
rytka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 ale Wy jestes kochane babki,wiecie jak mi głupio to takie 'moje' wsiowo -kocie kłopoty i nie chce Was obciazac nimi.juz porobilam zdjecia na bazarek bede wyprzedawac psie i kocie akcesoria;) ps.narazie załozylam watek tak pro- forma na dziale inne-koty bo zdaje sie,ze aby robic bazarek na dogo dany zwierz musi posiadac własny watek... [url]http://www.dogomania.pl/threads/196536-Wsiowe-kotki-potrzebna-sterylizacja.?p=15744417#post15744417[/url] a to bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/196537-legowisko-na-kaloryfer-dla-kota-akcesoria-psie-do-25.11.godz.22.00[/url] skromny postaram sie zrobic przy czasie jeszcze jeden z bizuteria ... ciotki jak chcecie pomóc w sterylce kici rozsyłajcie linka do bazarku bo kase 'za nic' wstyd mi brac od Was:shake::oops: Quote
Ajula Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='rytka'] kase 'za nic' wstyd mi brac od Was:shake::oops:[/QUOTE] to nie dla Ciebie, tylko kotki :) Quote
KateBono Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 To przecież dla kici, zaglądnę też na bazarek. ja przynajmniej nie muszę prosić o nr konta bo mam:evil_lol: Quote
Recommended Posts