Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u mnie tez wp normalnie działa a jak mi sie cos zepsuje to tysz nigdy ni ma chłopa(notoryczny brak od lat) więc sama sie nauczyłam naprawiac to i owo...teraz sie kłóce z fachowcem co mi odswieza kuchnie bo do tej pory sama malowalam,tapetowalam a o mnie tu poucza ...

z kicia to zobacze jak sie rozwinie sytuacja..napewno przed zima zrobie jej sterylke(bo potem bym miała wyrzuty ,ze 'moja 'znów umeczona)a czy zostanie moja to sama zdecyduje...

a propo chomikow-byłam wyrzucic smieci przed chwilą a tu szczur-yoreczek z kokardeczka sliczniutki-wzieli go ludzie ,ktorzy poprzedniego psa utopili kilka lat temu przywiązujac mu kamien do szyji(był z mimi ok.3 lata domowy) i o tym mi z duma opowiedzial pan,kiedy spotkal sie z ''krytyka'z mojej strony sie dziwil strasznie(ten pies jak na ironie cały czas nosil w pysku kamienie non stop)po pol roku mały bokserek dorosłosci nie doczekał bo glupi był w domu sie zalatwiał..mam nadziej ,ze yoreczek spełni oczekiwania a gdyby nie to jest na tye chodliwy towar ,ze go sprzedaja zamiast wysylac z tm...

• 2 weeks later...
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

uprzejmie donoszę, że byłam dziś na wizycie poadopcyjnej u Gufcia :D
wygląda cudownie, jest prześliczny, błyszczący i taaaaki kochany :loveu:
ale mu się trafiło super życie!

Posted

aleś mniie ubiegła bo ja sie tez wybieram na wizyte poadopcyjną;)wzmożona kontrola Was czeka...
czytam na watku Alpenka,ze Ajula wywarłaś wielkie wrażenie na Gufie :)

Posted

[quote name='rytka']...
czytam na watku Alpenka,ze Ajula wywarłaś wielkie wrażenie na Gufie :)[/QUOTE]
he he on jest taki przyjazny, że pewnie wszystkich tak wylewnie wita :)

Posted

to prawda pamiętam jak Gufi oszalał na pukcie pewnej dziewczyny,którą spotkał pierwszy raz w życiu .

kurcze BB KB likwiduja moja sciezke spacerową-ta polna droga gdzie spacerowalismy z psami-teraz wywożą ziemie bedzie tam asfalt:(

Posted

Gufis bardzo mi przykro ale znów nie dam rady Cie odwiedzic myslałam,ze bede miala troche wolnego jak przyjedzie siostra a ona zostawila mi Mopika i pojechała sobie do tesciów w bory tucholskie grzybki zbierac i sie relaksować.Nie mam z kim zostawic ferajny.Mopik myslalam,ze bedzie tesknił a on normalka-mam dwa domki, bezstresowo podeszla do sprawy.za to nie lubi juz sie szlajac po obcych chatach,juz nie chce u sasiadki na kawie przesiadywać chwilke pozwiedza i do domku ciągnie:)

Posted

[quote name='Ajula']no to Ci wesoło, masz wreszcie psa w domu :D[/QUOTE]

zaraz tam psa-chomika nigdy sie nie przyzwyczaje do małych psów jakie to smieszne uczucie isc na spacer ,zeby sie to małe wybiegało a to w trawie nie widac tego.

jak wszystko bedzie ok.to sister moja w drodze powrotnej bo jedzie do domu przez Wrocek zajrzy do Sabci:)

• 3 weeks later...
Posted

jak to u mnie plany planami a zycie swoje...znow sie nie udało z wizyta u saby(juz 3 podejscie spaliło na panewce) ale jest nadzieja ,ze w srode wreszcie sie dowiem co u niej słychac..

Gufis widziałam jak Cie molestują te baby nie daj sie chłopaku...(mam namysli Pepsi i Baste ,zeby nie było:eviltong:)

• 2 weeks later...
Posted

oglądam Gufiego na zdjęciach Waszych tymczasów i cały czas zachwycam się Gufim, jaki on jest śliczny :loveu:
i taki kochany, i koleżeński
dzięki temu, że jest u Was i nie poszedł do obcych możemy nadal cieszyć się Gufciem :)

• 4 weeks later...
Posted

co u Gufika jak mu sie układa z tymczasami?

moja 'upatrzona' kicia znikneła czułam po prostu czułam ,ze czas sie nia zając bo ma juz dość ale czekałam za długo.....jedna z jej corek przychodzi mi do domu na jedzonko(z Lodziem sie zgadzaja)kocury sie nia zaczynaja interesować a ja znów nie mam kasy na sterylke czy mozna na dogo zrobic bazarek dla kota?

Posted

nie wiem kilka lat temu 100zł.bylo by mi lzej jakbym zebrała pare groszy z bazarku teraz popadłam w niewielkie długi(opał,na lek.)i jestem do tyłu ...szkoda mi kici.

ps.druga rzecz ,ze moje bazarki zyskow wielkich nie przynosza;)

Posted

tu jest ten bazarek, nawet modka się najpierw przyczepiła, ale potem pozwoliła kontynuować
[url]http://www.dogomania.pl/threads/195478-Obro%C5%BCe-torby-podk%C5%82adki-zabawki-Pedigree-nowe-na-kociaki-z-Nagnajowa-8.11.10r.-20[/url]

Posted

[quote name='Ajula']może się zrzucimy? każdy z nas ma pustki w kieszeni, ale tak po te 10 zł i się uzbiera[/QUOTE]
Dorzucę parę grosików tylko daj znać kiedy wpłacać na twoje konto, a bazarek robić - też się coś zbierze. U nas wet bierze za sterylkę kotki 120-150 zł:razz:

Posted

jutro sie biore za bazarek bo dzis mama dała mi popaic leki na parkinsona postawiły ja na nogi(nie tak jak była ale duzo lepiej przynajmniej sie nie krztusi i przełyka normalnie,chodzi tez llepiej)ale spowodowały jakies psychozy,lęki ,boi sie sama zostawac na minute ...mówi do mnie mamo;)

mysle,ze nie mam co czekac z sterylka za długo bo znowu bedzie za pózno....

Posted

ale Wy jestes kochane babki,wiecie jak mi głupio to takie 'moje' wsiowo -kocie kłopoty i nie chce Was obciazac nimi.juz porobilam zdjecia na bazarek bede wyprzedawac psie i kocie akcesoria;)

ps.narazie załozylam watek tak pro- forma na dziale inne-koty bo zdaje sie,ze aby robic bazarek na dogo dany zwierz musi posiadac własny watek...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/196536-Wsiowe-kotki-potrzebna-sterylizacja.?p=15744417#post15744417[/url]

a to bazarek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/196537-legowisko-na-kaloryfer-dla-kota-akcesoria-psie-do-25.11.godz.22.00[/url]
skromny postaram sie zrobic przy czasie jeszcze jeden z bizuteria ...

ciotki jak chcecie pomóc w sterylce kici rozsyłajcie linka do bazarku bo kase 'za nic' wstyd mi brac od Was:shake::oops: