Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

faktycznie Gufi się zaokrąglił :D
jednak nie wymawiam, bo mój Gacek jest taki gruby, że aż wstyd sie z nim w lecznicy pokazywać
dostaje mniej jedzenia, ale nie chce biegać, nie wiem, jak mi się go uda odchudzić :(

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja rowniez Wszystkiego najlepszego w te święta:)-dla mnie nietypowe bo sama z Sab i bratem(moze ktoreś przemówi chociaz w wigilie;))i na walizkach a Nowy Rok to wielka niewiadoma.Gufis to wygląda jakby był w ciąży a z koscia to mimo wielkiej milosci jaką dażyli sie z mopem też ich nie zostawialam wtedy bez dozoru a jak widziałam,ze juz świruja to konfiskata mienia.

Posted

Wracam do postu 1847 - konto Gufa "na transport" (u KateBono uściślając).

18/12/09 po odjęciu za benzynę było: 149,31 zł

z tego odejmuję Rimadyl -31,50 zł (22/12/09)[B]
zostało 117,81 zł

[/B]Bazarek z kosmetykami: dochód 62,50 zł
Bazarek z romansami: dochód 40 zł
Bazarek z książkami od Eweliny i Ajuli: dochód 37 zł
(Ewelina zaoferowała wysyłkę gratis, cioteczki, które zakupiły książki nie chciały zwrotu za przesyłkę, także pieniądze za przesyłkę wliczam do dochodu z tego bazarku)

Łącznie z tych trzech bazarków jest [B]139,50 zł[/B].

Miało być fifty/fifty, ale potem cioteczki zasugerowały, żeby najpierw spłacić Gufa, więc to 139,50 zł podzielę nierówno.

[B]82,19 zł[/B] przelewam na konto Gufa u mamy i idę brzęczeć, żeby jeszce dziś zrobiła przelew jkp (ma teraz równo 200 zł, po tym przelewie na koncie Gufcia będzie 0 zł)

[B]57,31 zł[/B] będzie dla Sabci (ale... z przelewem do Rytki chwilowo bym się wstrzymała i poczekała na wieści z fundacji... [B]podpowiedzcie co robić[/B] !!!)

Posted

Rozmawiałam z Jolą od Jadzi i pytała mnie, czy była wysłana faktura za Gufkowe zastrzyki (osobno ma jeszcze przewertować to, co do fundacji przyszło). BB, jak to wygląda? Wiesz może? Jeśli coś przeoczyłam z wpisów z góry przepraszam.

Posted

[quote name='majqa']Rozmawiałam z Jolą od Jadzi i pytała mnie, czy była wysłana faktura za Gufkowe zastrzyki (osobno ma jeszcze przewertować to, co do fundacji przyszło). BB, jak to wygląda? Wiesz może? Jeśli coś przeoczyłam z wpisów z góry przepraszam.[/QUOTE]
W lecznicy pytałam się już parę razy czy przelew za zastrzyki poszedł do fundacji i odpowiedź brzmiała - wysłana.

Posted

NIEE to była po prostu kasa na transport a nie pozyczka ! Hmm... zostawię na następny nagły wypadek guffiaka lub Sabci .
Kochane Ciotki i zwierzaki życzę Wam Świętego spokoju w Święta :)

Posted

Wszystkiego co naj...naj...naj... Kochani!!! Rubasznego Mikołaja i wstawionych reniferków, a przede wszystkim pomyślności, zdrówka i złapania cennych chwil wypoczynku!!! :-)

Posted

JKP nasza kochana :loveu:
i wszystkie dziewczynki kochane :loveu:
Gufi i Czarna mają niesamowite szczęscie, że trafiły na Rytke a potem na dogomanię :loveu:

BB trzymajcie jeszcze pieniądze, narazie nie przelewaj Rytce, aż będzie wiadomo jak wygląda nasza sytuacja w Fundacji

Posted

własnie tak jak pisze ajula-rozliczmy gufa do konca narazie Saba u mnie zostaje(pewnie kila dni a najdłuzej do 20.stycznia jeszcze zostane bo musze czekac na dec.urzedu jednego a onie sie spiesza, jak maja miesiac na decyzje to grzechem wg.nich jest odpowiedziec wczesniej).

Posted

jedziemy na święta, nie wiem, czy będe miała jak wejść na dogo, więc już dziś

[FONT=Book Antiqua][B]WESOŁYCH ŚWIĄT dla wszystkich dobrych aniołów Gufika i Czarnej[/B][/FONT]
a wszystkim psiakom wspaniałych domków

:Dog_run::tree1::Dog_run:

Posted

Witajcie cioteczki!!! Czy wyrażacie zgodę abym adoptowała Gufiątka? Czy nasz dom będzie odpowiedni dla niego? Jeżeli tak to przysyłajcie umowę adopcyjną. Gufiaczek i ja tak bardzo się zżyliśmy , że teraz nie możemy bez siebie żyć. Gufiaczek traktuje nas już jak swoją rodzinę i teraz chyba trudno byłoby mu iść do nowego domku.

Posted

umowa umowa...a wizyta przedadopcyjna to co?:evil_lol:
kate dziekuje za wszystko,gufi juz bezpieczny na zawsze!
jak sie przenosi wątek do dzialu juz w nowym domu?ale fajowo...:loveu:

Posted

No wreszcie i nam spadł wyczekiwany prezent gwiazdkowy!!!:loveu: :loveu: :loveu:[B]Dziękujemy BB i KB!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:
[/B]
Jola od Jadzi przeczuła pismo noskiem i... już z nią o tym rozmawiałam. BB, na stronie fundacji, w tym miejscu:
[URL]http://www.niechcianeizapomniane.org/pdf/umowa_adopcyjna.pdf[/URL] jest umowa adopcyjna.
Wypełnijcie ją proszę w 2 egzemplarzach, podpiszcie i prześlijcie całość na adres fundacji:
[B]FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT[/B]
[B]ul.Kaszyńskiego 11/23
93-222 ŁÓDŹ[/B]

Jola ją podpisze i zwrotnie odeśle egzemplarz dla Was. :lol:

Posted

[quote name='rytka']umowa umowa...a wizyta przedadopcyjna to co?:evil_lol:
kate dziekuje za wszystko,gufi juz bezpieczny na zawsze!
jak sie przenosi wątek do dzialu juz w nowym domu?ale fajowo...:loveu:[/QUOTE]

Zapraszam na wizytę wszystkie chętne cioteczki:lol:

Posted

wiedziałam wiedziałam wiedziałam!!! wiedziałam, że tak będzie
to czemu teraz te głupie moje oczy są mokre....? :placz:

kochane dziewczyny kochana Nowa RodzinoGufika - jestem szczęsliwa, że tak się to skończyło
kocham Was :loveu:

Posted

[quote name='jkp']Guffi TY SZCZESCIARZU !! Kate i BeaBono rozumiecie chyba ,ze zawsze mozecie liczyc na naszą pomoc ( dobra napisze za siebie - moja pomoc :)[/QUOTE]
ja się pod tym podpisuję - na mnie też możecie zawsze liczyć jakby coś trzeba :)

jkp - jestem w sochaczewie, ale przyjechał z nami laptop z bezprzewodowym internetem :)