Ajula Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 faktycznie Gufi się zaokrąglił :D jednak nie wymawiam, bo mój Gacek jest taki gruby, że aż wstyd sie z nim w lecznicy pokazywać dostaje mniej jedzenia, ale nie chce biegać, nie wiem, jak mi się go uda odchudzić :( Quote
rytka Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 ja rowniez Wszystkiego najlepszego w te święta:)-dla mnie nietypowe bo sama z Sab i bratem(moze ktoreś przemówi chociaz w wigilie;))i na walizkach a Nowy Rok to wielka niewiadoma.Gufis to wygląda jakby był w ciąży a z koscia to mimo wielkiej milosci jaką dażyli sie z mopem też ich nie zostawialam wtedy bez dozoru a jak widziałam,ze juz świruja to konfiskata mienia. Quote
BeaBono Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wracam do postu 1847 - konto Gufa "na transport" (u KateBono uściślając). 18/12/09 po odjęciu za benzynę było: 149,31 zł z tego odejmuję Rimadyl -31,50 zł (22/12/09)[B] zostało 117,81 zł [/B]Bazarek z kosmetykami: dochód 62,50 zł Bazarek z romansami: dochód 40 zł Bazarek z książkami od Eweliny i Ajuli: dochód 37 zł (Ewelina zaoferowała wysyłkę gratis, cioteczki, które zakupiły książki nie chciały zwrotu za przesyłkę, także pieniądze za przesyłkę wliczam do dochodu z tego bazarku) Łącznie z tych trzech bazarków jest [B]139,50 zł[/B]. Miało być fifty/fifty, ale potem cioteczki zasugerowały, żeby najpierw spłacić Gufa, więc to 139,50 zł podzielę nierówno. [B]82,19 zł[/B] przelewam na konto Gufa u mamy i idę brzęczeć, żeby jeszce dziś zrobiła przelew jkp (ma teraz równo 200 zł, po tym przelewie na koncie Gufcia będzie 0 zł) [B]57,31 zł[/B] będzie dla Sabci (ale... z przelewem do Rytki chwilowo bym się wstrzymała i poczekała na wieści z fundacji... [B]podpowiedzcie co robić[/B] !!!) Quote
majqa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Rozmawiałam z Jolą od Jadzi i pytała mnie, czy była wysłana faktura za Gufkowe zastrzyki (osobno ma jeszcze przewertować to, co do fundacji przyszło). BB, jak to wygląda? Wiesz może? Jeśli coś przeoczyłam z wpisów z góry przepraszam. Quote
jkp Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 halo halo BeaBono a niby po co ja mam dostawać przelew ??? Quote
KateBono Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='jkp']halo halo BeaBono a niby po co ja mam dostawać przelew ???[/QUOTE] Przelew poszedł!!!!!!!! Przecież pieniądze były pożyczone na transport do W-wy. Quote
KateBono Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='majqa']Rozmawiałam z Jolą od Jadzi i pytała mnie, czy była wysłana faktura za Gufkowe zastrzyki (osobno ma jeszcze przewertować to, co do fundacji przyszło). BB, jak to wygląda? Wiesz może? Jeśli coś przeoczyłam z wpisów z góry przepraszam.[/QUOTE] W lecznicy pytałam się już parę razy czy przelew za zastrzyki poszedł do fundacji i odpowiedź brzmiała - wysłana. Quote
jkp Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 NIEE to była po prostu kasa na transport a nie pozyczka ! Hmm... zostawię na następny nagły wypadek guffiaka lub Sabci . Kochane Ciotki i zwierzaki życzę Wam Świętego spokoju w Święta :) Quote
majqa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wszystkiego co naj...naj...naj... Kochani!!! Rubasznego Mikołaja i wstawionych reniferków, a przede wszystkim pomyślności, zdrówka i złapania cennych chwil wypoczynku!!! :-) Quote
Ajula Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 JKP nasza kochana :loveu: i wszystkie dziewczynki kochane :loveu: Gufi i Czarna mają niesamowite szczęscie, że trafiły na Rytke a potem na dogomanię :loveu: BB trzymajcie jeszcze pieniądze, narazie nie przelewaj Rytce, aż będzie wiadomo jak wygląda nasza sytuacja w Fundacji Quote
rytka Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 własnie tak jak pisze ajula-rozliczmy gufa do konca narazie Saba u mnie zostaje(pewnie kila dni a najdłuzej do 20.stycznia jeszcze zostane bo musze czekac na dec.urzedu jednego a onie sie spiesza, jak maja miesiac na decyzje to grzechem wg.nich jest odpowiedziec wczesniej). Quote
Ajula Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 jedziemy na święta, nie wiem, czy będe miała jak wejść na dogo, więc już dziś [FONT=Book Antiqua][B]WESOŁYCH ŚWIĄT dla wszystkich dobrych aniołów Gufika i Czarnej[/B][/FONT] a wszystkim psiakom wspaniałych domków :Dog_run::tree1::Dog_run: Quote
majqa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Nie mogę się doczekać świątecznej relacji z Gufcia. :-) Quote
KateBono Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Witajcie cioteczki!!! Czy wyrażacie zgodę abym adoptowała Gufiątka? Czy nasz dom będzie odpowiedni dla niego? Jeżeli tak to przysyłajcie umowę adopcyjną. Gufiaczek i ja tak bardzo się zżyliśmy , że teraz nie możemy bez siebie żyć. Gufiaczek traktuje nas już jak swoją rodzinę i teraz chyba trudno byłoby mu iść do nowego domku. Quote
rytka Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 umowa umowa...a wizyta przedadopcyjna to co?:evil_lol: kate dziekuje za wszystko,gufi juz bezpieczny na zawsze! jak sie przenosi wątek do dzialu juz w nowym domu?ale fajowo...:loveu: Quote
majqa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 No wreszcie i nam spadł wyczekiwany prezent gwiazdkowy!!!:loveu: :loveu: :loveu:[B]Dziękujemy BB i KB!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: [/B] Jola od Jadzi przeczuła pismo noskiem i... już z nią o tym rozmawiałam. BB, na stronie fundacji, w tym miejscu: [URL]http://www.niechcianeizapomniane.org/pdf/umowa_adopcyjna.pdf[/URL] jest umowa adopcyjna. Wypełnijcie ją proszę w 2 egzemplarzach, podpiszcie i prześlijcie całość na adres fundacji: [B]FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT[/B] [B]ul.Kaszyńskiego 11/23 93-222 ŁÓDŹ[/B] Jola ją podpisze i zwrotnie odeśle egzemplarz dla Was. :lol: Quote
KateBono Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 [quote name='rytka']umowa umowa...a wizyta przedadopcyjna to co?:evil_lol: kate dziekuje za wszystko,gufi juz bezpieczny na zawsze! jak sie przenosi wątek do dzialu juz w nowym domu?ale fajowo...:loveu:[/QUOTE] Zapraszam na wizytę wszystkie chętne cioteczki:lol: Quote
BeaBono Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Rycia, zaczekaj z przenoszeniem, niech ja się najpierw rozliczę z bazarków, plizzz......... No, ewentualnie... może zmienisz nazwę wątku? Quote
Ajula Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 wiedziałam wiedziałam wiedziałam!!! wiedziałam, że tak będzie to czemu teraz te głupie moje oczy są mokre....? :placz: kochane dziewczyny kochana Nowa RodzinoGufika - jestem szczęsliwa, że tak się to skończyło kocham Was :loveu: Quote
jkp Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Guffi TY SZCZESCIARZU !! Kate i BeaBono rozumiecie chyba ,ze zawsze mozecie liczyc na naszą pomoc ( dobra napisze za siebie - moja pomoc :) Quote
jkp Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 ajula a Ty co tu robisz ? miałas byc daleko :) Quote
Ajula Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 [quote name='jkp']Guffi TY SZCZESCIARZU !! Kate i BeaBono rozumiecie chyba ,ze zawsze mozecie liczyc na naszą pomoc ( dobra napisze za siebie - moja pomoc :)[/QUOTE] ja się pod tym podpisuję - na mnie też możecie zawsze liczyć jakby coś trzeba :) jkp - jestem w sochaczewie, ale przyjechał z nami laptop z bezprzewodowym internetem :) Quote
majqa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 [quote name='BeaBono'](...) może zmienisz nazwę wątku?[/QUOTE] Oj, czas czas na tę zmianę!!! Quote
rytka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 i jak sie podoba nowa nazwa wątku? bo mi sie podoba. Quote
Recommended Posts