red Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='DIF']No dokładnie!!! JAK ZIĘĆ!! Przecież to kumpel moje Pinii z Radomskiego Dworca! Zwróconej z adopcji z powodu AGRESJI !!! No i co?! Pies NORMALNY, na którego trzeba po prostu... uważać!!! I którego trzeba po prostu zrozumieć!!! Dziewczyny!! Proszę Was! Nie zmarnujmy tego psa i wszyscy dajmy mu szansę!!!Wiem, że w schronisku mają być dziewczyny behawiorystki, poproszę żeby zajęły się miśkiem...potem zobaczymy. Quote
lilith27 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='red']Wiem, że w schronisku mają być dziewczyny behawiorystki, poproszę żeby zajęły się miśkiem...potem zobaczymy. super może jakaś nadzieja dla psiaczka Troszkę też zaoffuje Pomoc potrzebna Szukamy na gwałt DT, chociaz dla jednej istotki [quote name='Beata M']Byłam u maluchów.Patrze i oczom nie wierze....jeden po ulicy zapierdziela.... Niestety jaki gospodarz takie ogrodzenie,płot lichy,ogromne szpary...a maluchy się od Zorki uczą wychodzić. Spotkałam dwie dziewczynki które sobie pieski biorą do zabawy :( powiedziałam im,że piesków zabierać nie można. Że jeśli chcą mogą przychodzić,przyniesć szczeniaczkom mleka,kocyk,jedzenie dla mamy ale nie wolno ich wynosić. Chyba dotarło... Powiedziały mi,że jutro ma przyjechać jakaś pani i zabrać dwie suczki Dałam p.Andrzejowi do zrozumienia,że będę jutro z flaszką i jeśli będa wszystkie pieski flaszke dostanie ;) Co mamy robić???? Moja mama przyjmie Zorke i dwa szczeniaki na DT(Zorka zostałaby wysterylizowana) Więcej nie jest w stanie przygarnąć(ma 3 swoje psy kota i kota na DT oraz mężą-gdyby męża nie było przyjełaby wszystkie) Czy mamy zabrać Zorke i 2 szczeniaki do mamy a cztery szczeniaki do schronu :( ? Jak wybrać dwa z sześciu,które skazać na schron? Czy zostawić całą rodzinke u p.Andrzeja? http://www.dogomania.pl/threads/172063-6-szczeniaczkA-w-maA-e-kulki-szukajAE-DT-i-DS Quote
Hotel KADIF Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 red napisał(a):Wiem, że w schronisku mają być dziewczyny behawiorystki, poproszę żeby zajęły się miśkiem...potem zobaczymy. To super!! A czy on ma w ogóle jakieś ogłoszenia? Quote
jotpeg Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 podnosze jego sprawe. nie mozna go tak zostawic, skazujac na dozywocie. zrobcie koniecznie nowe zdjecia, prosze. Quote
Hotel KADIF Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 jotpeg napisał(a):podnosze jego sprawe. nie mozna go tak zostawic, skazujac na dozywocie. zrobcie koniecznie nowe zdjecia, prosze. Podpisuję się pod postem jotpeg :) Dawajcie nowe zdjęcia i ...są te ogłoszenia jakieś??!! Quote
red Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Wczoraj Dorka z Tulą zajrzała do Miśka, jest w boksie z jakąś wylęknioną suczką. Oczywiście na warczenie i zębole, Dorka zareagowała krzykiem i natychmiast zrobił się potulny, a Dorka nawet go pomiziała..... Jak dostanę zdjęcia od Tuli to wkleję.Może będą niego "ludzie"... Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='red']Wczoraj Dorka z Tulą zajrzała do Miśka, jest w boksie z jakąś wylęknioną suczką. Oczywiście na warczenie i zębole, Dorka zareagowała krzykiem i natychmiast zrobił się potulny, a Dorka nawet go pomiziała..... Jak dostanę zdjęcia od Tuli to wkleję.Może będą niego "ludzie"... Qrcze... On jest po prostu NIEUFNY!!! Ludzie!! Nie skreślajmy go! A ten schroniskowy behawior? Był już u Misia? Quote
Hotel KADIF Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 red napisał(a):Nie wiem, ale jutro zapytam. To podpytaj RedkU! :) Dzięki! Quote
Hotel KADIF Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Red! Wątek w ogóle nie ma "wzięcia"! Nikt tu nie zagląda! Zmień może tytuł na jakiś bardziej drastyczny. "Agresja=morbital" czy jakoś tak. Potrzebna nam jest pomoc. A Misiowi przede wszystkim!:-( Quote
Hotel KADIF Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Red! Wątek w ogóle nie ma "wzięcia"! Nikt tu nie zagląda! Zmień może tytuł na jakiś bardziej drastyczny. "Agresja=morbital" czy jakoś tak. Potrzebna nam jest pomoc. A Misiowi przede wszystkim!:-( Quote
jotpeg Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 i zdjecia, bez tego nijak z ogloszeniami. Quote
tula Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Red ma nowe fotki ,które ostatnio zrobiłam Misiowi, na pewno dzisiaj powstawia. Quote
Hotel KADIF Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 tula napisał(a):Red ma nowe fotki ,które ostatnio zrobiłam Misiowi, na pewno dzisiaj powstawia. No to czekamy cierpliwie na ciocię Red :p! Quote
jotpeg Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 tak, tak. czekamy na fotki i wiesci o Misiu. Quote
red Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Misiek tak się prezentuje w schronisku Quote
red Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Prosiłam, żeby te dziewczyny behawiorystki zajęły się miśkiem, ale wiem, że one się nie wyrabiają tyle jest psów do resocjalizacji, a one są tam doraźnie. Quote
Hotel KADIF Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Misio jest śliczny!:loveu: Ma zakręcony ogonek i jest grubaśny! Trzeba rozkręcić wątek. Poproszę Selengę o banerek. Na pewno nie odmówi.:lol: Quote
lilith27 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 oo przeprowadzka była misiek w nowym boksie Quote
red Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Dif, ale ja się bałabym go polecić , chyba że to będzie dogomaniak, zdecydowany na wszystko. Quote
Hotel KADIF Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 lilith27 napisał(a):oo przeprowadzka była misiek w nowym boksie No i ten boks "niegupi" jakiś.....:evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 red napisał(a):Dif, ale ja się bałabym go polecić , chyba że to będzie dogomaniak, zdecydowany na wszystko. Dlatego trzeba Misia rozgłosić po dogo! Może trafi się jakiś tymczas :roll:. Tylko, że to jest pies dla konesera, dogomaniaka z sercem. A takich na dogo brakuje niestety! Qrcze.... Co proponujecie??!! Quote
jotpeg Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 przypakowalo mu sie. red, szkoda go skazywac na schron. dzieki za aktualne foty bohatera, ale czy zdjec bez krat niet? podstawa oglaszania to dobre zdjecia. Quote
Recommended Posts