Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DIF']No dokładnie!!! JAK ZIĘĆ!!
Przecież to kumpel moje Pinii z Radomskiego Dworca! Zwróconej z adopcji z powodu AGRESJI !!!
No i co?! Pies NORMALNY, na którego trzeba po prostu... uważać!!! I którego trzeba po prostu zrozumieć!!!

Dziewczyny!! Proszę Was!
Nie zmarnujmy tego psa i wszyscy dajmy mu szansę!!!Wiem, że w schronisku mają być dziewczyny behawiorystki, poproszę żeby zajęły się miśkiem...potem zobaczymy.

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='red']Wiem, że w schronisku mają być dziewczyny behawiorystki, poproszę żeby zajęły się miśkiem...potem zobaczymy.

super
może jakaś nadzieja dla psiaczka

Troszkę też zaoffuje
Pomoc potrzebna
Szukamy na gwałt DT, chociaz dla jednej istotki

[quote name='Beata M']Byłam u maluchów.Patrze i oczom nie wierze....jeden po ulicy zapierdziela....
Niestety jaki gospodarz takie ogrodzenie,płot lichy,ogromne szpary...a maluchy się od Zorki uczą wychodzić.
Spotkałam dwie dziewczynki które sobie pieski biorą do zabawy :( powiedziałam im,że piesków zabierać nie można.
Że jeśli chcą mogą przychodzić,przyniesć szczeniaczkom mleka,kocyk,jedzenie dla mamy ale nie wolno ich wynosić.
Chyba dotarło...
Powiedziały mi,że jutro ma przyjechać jakaś pani i zabrać dwie suczki

Dałam p.Andrzejowi do zrozumienia,że będę jutro z flaszką i jeśli będa wszystkie pieski flaszke dostanie ;)

Co mamy robić????
Moja mama przyjmie Zorke i dwa szczeniaki na DT(Zorka zostałaby wysterylizowana)
Więcej nie jest w stanie przygarnąć(ma 3 swoje psy kota i kota na DT oraz mężą-gdyby męża nie było przyjełaby wszystkie)

Czy mamy zabrać Zorke i 2 szczeniaki do mamy a cztery szczeniaki do schronu :( ? Jak wybrać dwa z sześciu,które skazać na schron?
Czy zostawić całą rodzinke u p.Andrzeja?

http://www.dogomania.pl/threads/172063-6-szczeniaczkA-w-maA-e-kulki-szukajAE-DT-i-DS

Posted

jotpeg napisał(a):
podnosze jego sprawe.
nie mozna go tak zostawic, skazujac na dozywocie.
zrobcie koniecznie nowe zdjecia, prosze.

Podpisuję się pod postem jotpeg :)

Dawajcie nowe zdjęcia i ...są te ogłoszenia jakieś??!!

Posted

Wczoraj Dorka z Tulą zajrzała do Miśka, jest w boksie z jakąś wylęknioną suczką. Oczywiście na warczenie i zębole, Dorka zareagowała krzykiem i natychmiast zrobił się potulny, a Dorka nawet go pomiziała..... Jak dostanę zdjęcia od Tuli to wkleję.Może będą niego "ludzie"...

Posted

[quote name='red']Wczoraj Dorka z Tulą zajrzała do Miśka, jest w boksie z jakąś wylęknioną suczką. Oczywiście na warczenie i zębole, Dorka zareagowała krzykiem i natychmiast zrobił się potulny, a Dorka nawet go pomiziała..... Jak dostanę zdjęcia od Tuli to wkleję.Może będą niego "ludzie"...

Qrcze... On jest po prostu NIEUFNY!!!
Ludzie!! Nie skreślajmy go!

A ten schroniskowy behawior? Był już u Misia?

Posted

Prosiłam, żeby te dziewczyny behawiorystki zajęły się miśkiem, ale wiem, że one się nie wyrabiają tyle jest psów do resocjalizacji, a one są tam doraźnie.

Posted

red napisał(a):
Dif, ale ja się bałabym go polecić , chyba że to będzie dogomaniak, zdecydowany na wszystko.

Dlatego trzeba Misia rozgłosić po dogo!
Może trafi się jakiś tymczas :roll:.

Tylko, że to jest pies dla konesera, dogomaniaka z sercem. A takich na dogo brakuje niestety!
Qrcze.... Co proponujecie??!!