tula Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Niestety zdjęcia robiłam na szybko bo byłam w schronie bardzo krótko i nie miałysmy czasu z Dorką wyprowadzać psiaków, oprócz tych co wstawiła Red są chyba jeszcze dwie fotki ale też za kratami niestety. Quote
Selenga Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Cioteczko DIF - nic nie krzyczysz a ja coś obiecałam i nie dotrzymałam :( Już się poprawiam: Quote
lilith27 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/175234-7-miesiecy-A-ycia-kleszcz-i-walka-o-dt-DORA?p=13655695#post13655695 zapraszam bardzo do dory Quote
Hotel KADIF Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Selenga']Cioteczko DIF - nic nie krzyczysz a ja coś obiecałam i nie dotrzymałam Już się poprawiam: [/QUOTE] Ojej.. no nie krzyczę, bo nie jestem krzykliwa za bardzo... Wiesz przecież! :cool3: Dzięki Selenguś!Koffana jesteś i jak zawsze można na Ciebie liczyć! :loveu: Już sobie pobieram potfora do podpisu! I reszta ciotek TEŻ.. Prawda???!!! :mad::cool3: Quote
Hotel KADIF Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Nikt nie zagląda do Misia! Red!! Co u niego? Takie mrozy były, ma słomę chociaż? :-( Zawsze to lepsze niż dworzec.... A jego dworcowa przyjaciółka Pinia-Pinezka wychodzi na dwór dwa-trzy razy dziennie... I to na chwilkę bo trzęsie się jak galareta a potem rozkłada gruby tyłek na posłaniu który dostała od zdrojki i zapada w sen "zimowy".... Niesprawiedliwe to jest, że jej się poszczęściło a on biedak najprawdopodobniej spędzi resztę życia za kratami! Jeśli nie poczęstują go morbitalem.. :shake::-( Quote
Hotel KADIF Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ale on śliczny jest!:loveu: I widać, że z głodu nie cierpi! Quote
tula Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ale z tego co mówiła Dorka to pracownicy skarżyli sie że jest do nich agresywny, chociaż nie wiem w jaki sposób tą agresję okazywał bo nikogo nie ugryzł. W każym razie najlepiej dla Misia byłoby gdyby ktoś go przygarnął lub żeby znalazł się jakiś hotelik który chciałby go trzymać i na który dałoby radę zebrać fundusze. Quote
Hotel KADIF Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 tula napisał(a):Ale z tego co mówiła Dorka to pracownicy skarżyli sie że jest do nich agresywny, chociaż nie wiem w jaki sposób tą agresję okazywał bo nikogo nie ugryzł. W każym razie najlepiej dla Misia byłoby gdyby ktoś go przygarnął lub żeby znalazł się jakiś hotelik który chciałby go trzymać i na który dałoby radę zebrać fundusze. Hotelik to bardzo dobry pomysł, zwłaszcza taki prowadzony przez szkoleniowca, który opanowałby tę jego agresję. W schronie nic dobrego go nie czeka :-( Ale nie ma funduszy na hotel. Ja nie pomogę, bo jestem bezrobotna. Wątek nie cieszy się zainteresowaniem na dogo. Prawie nikt tu nie zagląda... Quote
Hotel KADIF Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Isadora7']ooooo znalazłam zawieruszony wątek[/QUOTE] :p:p:p Zaglądaj Isadorko! Potrzebne nam wsparcie!! Misio to kumpelek mojej Pinii. Zawsze razem na tym dworcu... Misiek to trudny pies, ale trudno mu się dziwić. Pinia została zwrócona z adopcji, bo była agresywna. Do tej pory bardzo muszę na nią uważać jak przychodzą do nas goście. Jest nieufna i nieprzewidywalna. Najpierw daje się głaskać przez godzinę przy stole a jak osoba, która ją głaskała idzie np. do kibelka potrafi capnąć za łydkę....:angryy: A przecież jest kochana i pieszczona. I ma cały czas kontakt z człowiekiem. A Misio? Nigdy nikt nie wyciągnął do niego ręki, cały czas otrzymywał tylko kopniaki i wrzaski! A teraz siedzi w klatce, w schronie! Potrzebny mu jest dobry i mądry opiekun! Najlepiej dogomaniak.... Tylko skąd go wziąć? :shake: Quote
Isadora7 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dzisiaj późno ( a moze wcześnie) ale jestem. Quote
Hotel KADIF Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Podrzucę Misia do góry! Dziewczęta, czy on się nadaje do pilnowania posesji? Może znajdzie się przez ogłoszenia chociaż taki dom... Chociaż ta jego agresja do ludzi.. :shake: Uczepią go na łańcuchu i tyle. Quote
jotpeg Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ale niektorym to sie moze spodobac - ze taki ostry (jesli faktycznie). Quote
Hotel KADIF Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 jotpeg napisał(a):ale niektorym to sie moze spodobac - ze taki ostry (jesli faktycznie). Tak, ale ja się obawiam tej jego "ostrości" w stosunku do opiekuna. Qrcze, przydałby mu się jakiś behawior.. :roll: Quote
lilith27 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 DIF napisał(a):Tak, ale ja się obawiam tej jego "ostrości" w stosunku do opiekuna. Qrcze, przydałby mu się jakiś behawior.. :roll: red a Panie co szkolą pieski nie mogą się zainteresować miśkiem? Quote
monikab Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Biedny Misio już zaTM....(bez komentarza) Quote
tula Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Jak to????????dlaczego, Monika napisz coś. Quote
monikab Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Misiek został uśpiony w schronisku,chcialyśmy go zabrać i wypuścic pod dworcem,bo jak się dowiedzialam niedawno przypadkiem,pewna Ukrainka,handlująca koło dworca opiekowała się Misiem,spał u niej w kramie,karmiła go,dlatego też podjęłyśmy decyzję o zabraniu Miśka ze schroniska ,niestety poinformowano nas że został uśpiony z powodu agresji.Nie zdążyłysmy..Zostawiam to bez komentarza.Strasznie mi żal tego biedaka,mógł jeszcze pożyć na wolnosci,którą kochał ponad wszystko Quote
monikab Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 nie cofniemy czasu,ale możemy wspólnie pomóc znaleźć dom dla psiaków z dworca.Tu link do ich wątku http://www.dogomania.pl/threads/178044-Psiaki-z-radomskiego-dworca-szukajAE-DS-POMA-A-CIE-Radom Quote
jotpeg Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 trudno nad tym przejsc do porzadku dziennego... na dgm jest tyle psow; z ulicy, z lancucha, kocich mordercow, niecierpiacych dzieci, z traumami, i - jak u ludzi - uwazam, ze kazda >potwora< znajdzie swego amatora... chyba nikomu w schronisku nie zalezalo na Misiu. nie az tak zeby mu pomoc. Quote
monikab Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 najwyraźniej,jest mi cholernie przykro ze nie zdążyłysmy go wyciągnać,ale były na dworcu dwa samce z wątku w poście wyzej,jak tylko trafiły do dt chciałyśmy zabrać tego biedaka.nie udało się tym razem... Quote
Hotel KADIF Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Boże... chyba mi zaraz pęknie serce!!! :placz: On koczował na tym dworcu razem z moją Pinią! Biedny Misio! On się po prostu bał, że zostanie skrzywdzony... i jak widać słusznie!!:angryy: Dziewczyny, zmieńcie tytuł z zaznaczeniem, że został uśpiony w schronisku z powodu agresji! Może to skłoni użytkowników dogo do wchodzenia na takie wątki jak Misia i pomagania w szukaniu domów! Bo niestety ten wątek był rzadko odwiedzany. Mało kto zainteresował się losem tego psa.... :-( Śpij piesku [*] [*] [*] :-(:-(:-( Quote
Recommended Posts