brazowa1 Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 sa wzruszajace,ale nie szukamy domu razem,bo to niemozliwe.Niechaj domy beda w pojedynke,byle byly. Quote
akucha Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 iwlajn napisał(a):Albo pieska:) :cool3: Sabusię!!!! Quote
mimiś Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 załamka...takie piekne psy,myslałam ,ze juz w domach. ale skad domy, jak moi własni znajomi tylko goldena i goldena...wsciekli sie z tymi goldenami:shake: Quote
brazowa1 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 zwlaszcza,ze gdyby modne bylo,co innego,to inny typ urody bylby na tapecie.Glupie to bardzo. Quote
mimiś Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 moze tu, na dogomanii znajdą kogoś do pokochania...-rózne tu rzeczy widywano i zawsze jest nadzieja. Quote
brazowa1 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Mimisiu,pieski sa bardzo ładne i jak na schroniskowy standard niestare,wiec pewnie dom znajda,tylko oby to bylo jak najpredzej...... Quote
mimiś Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 pisząc o nadziei miałam na mysli,że znajdą dom razem.sa cudne i brałam by je bez zastanowienia gdybym nie miała swojej gromadki:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 ciesze sie,ze nie tylko mi sie podobaja Quote
mimiś Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 mimiś napisał(a):pisząc o nadziei miałam na mysli,że znajdą dom razem.sa cudne i brałam by je bez zastanowienia gdybym nie miała swojej gromadki:evil_lol: miałam poprawic to sliczne sformułowanie" brałam by je" -ale po zastanowieniu ... -ty tez brałaś by je, Brązowa?:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Filus znalazl chetnych-sprzedany.Niesttey nic nie wiem,kto i co.Ale sie dowiem. sabusia dostala do boksu Buraka,dogaduja sie. Quote
akucha Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Niech mu tam dobrze będzie, bo to skrzat i strachliwy. Ale ącierpieć nie mogę, że Sabusia wciąż czeka :placz: Quote
mimiś Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Sabusia nie jest sznaucerkiem, niestety.moze liczyc tylko na swój urok osobisty Quote
akucha Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Tak jest! Przeciez ten urok ważniejszy od wszystkich kudłów swiata :lol: Ale zobaczycie, jak Brązowa wystylizuje ta sunię w typie PON-a, to ona następna do domu poleci... Rudzielce górą!!! Sabuniu, lec! Kasiu25, nie chcesz Sabusi? Iwlajn, może Ty? Ja ci ja przywiozę. Quote
brazowa1 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 mimiś napisał(a):Sabusia nie jest sznaucerkiem, niestety.moze liczyc tylko na swój urok osobisty ale jest o niebo ładnijsza od filusia! mam duzo fotek Kajusi-nie strzyglam jej-tylko lapki ,rozczesanie i kufa,zeby wygladała czysciej :) Sibo bardzo sie zmienila-to przytulak,sama na opka wskakuje. nowe fotki Kajuni przedstawiam-o suczce mozna mowic tylko dobrze-łagodna,entuzjastycznie wita nowo poznane osoby,pieknie znosi pielegnacje,łącznie z rozczesywaniem łapek,mozna całowac,chwytac za pyszczek-sunia nie protestuje,bardzo dobrze swiadczy to o kajusiowym charakterze.No,może troche ciagnie na smyczy,ale przeciez spacer w schronisku jest rarytasem. Quote
akucha Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 O matkoooooo, ale to cudo jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-o Quote
brazowa1 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 dzownil pan,ale kurde,dzieci w wieku 2 i 5 lat,generalnie mu odradzilam...bo mnie nie przekonuje,ze lepiej aby dzieci wychowywaly sie z psem,a pieska nigdy nie mieli.Doradzilam szukanie psa dorosłego prosto z domu,powiedzialam gdzie. Quote
akucha Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Dobrze zrobiłaś. Ona na fotce jak pluszak. Dzieciaki za małe. Quote
Recommended Posts