Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

załamka...takie piekne psy,myslałam ,ze juz w domach. ale skad domy, jak moi własni znajomi tylko goldena i goldena...wsciekli sie z tymi goldenami:shake:

Posted

mimiś napisał(a):
pisząc o nadziei miałam na mysli,że znajdą dom razem.sa cudne i brałam by je bez zastanowienia gdybym nie miała swojej gromadki:evil_lol:

miałam poprawic to sliczne sformułowanie" brałam by je" -ale po zastanowieniu ... -ty tez brałaś by je, Brązowa?:evil_lol:

Posted

Tak jest! Przeciez ten urok ważniejszy od wszystkich kudłów swiata :lol:
Ale zobaczycie, jak Brązowa wystylizuje ta sunię w typie PON-a, to ona następna do domu poleci...

Rudzielce górą!!! Sabuniu, lec!

Kasiu25, nie chcesz Sabusi?
Iwlajn, może Ty? Ja ci ja przywiozę.

Posted

mimiś napisał(a):
Sabusia nie jest sznaucerkiem, niestety.moze liczyc tylko na swój urok osobisty

ale jest o niebo ładnijsza od filusia!
mam duzo fotek Kajusi-nie strzyglam jej-tylko lapki ,rozczesanie i kufa,zeby wygladała czysciej :)
Sibo bardzo sie zmienila-to przytulak,sama na opka wskakuje.

nowe fotki Kajuni przedstawiam-o suczce mozna mowic tylko dobrze-łagodna,entuzjastycznie wita nowo poznane osoby,pieknie znosi pielegnacje,łącznie z rozczesywaniem łapek,mozna całowac,chwytac za pyszczek-sunia nie protestuje,bardzo dobrze swiadczy to o kajusiowym charakterze.No,może troche ciagnie na smyczy,ale przeciez spacer w schronisku jest rarytasem.

Posted

dzownil pan,ale kurde,dzieci w wieku 2 i 5 lat,generalnie mu odradzilam...bo mnie nie przekonuje,ze lepiej aby dzieci wychowywaly sie z psem,a pieska nigdy nie mieli.Doradzilam szukanie psa dorosłego prosto z domu,powiedzialam gdzie.