Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o! super!
no to z niecierpliwością czekamy na wieści ...

autsajder, Ty wiesz, że Negro to pies idealny :cool3:
i w związku z tym Ty możesz spaść na dalszy plan :evil_lol: ;)

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

autsajder napisał(a):
mam wielką nadzieję , że tak się nie stanie .... a Ty lepiej nie kracz ;) :) pozdr

ja nie kraczę, ale z Negra jest taki przystojniak, że wszystkich dookoła zachwyca jego uroda :loveu:
mam nadzieję, że to nie będzie dla Ciebie problemem :cool3:

Posted

a pomyśl jakie dzięki niemu będziesz miał powodzenie u płci przeciwnej :cool3:

no dobra, dość tych żartów ... mam nadzieję, że nikt nie ma mi za złe, że tak sobie tu "gaworzymy" :lol:
Negro to na prawdę świetny pies i jeśli tylko wizyta wypadnie pomyślnie to na pewno bez problemu się dogadacie, no i będziesz miał wspaniałego przyjaciela na całe życie :loveu:

Posted

dokładnie tak ... :lol:.... motyle w brzuchu itp :) dziekuje ze trzymacie kciuki... wizyta musi wypaść bdb :) ja...bliskie mi osoby...rodzinka ( choc nie mieszka ze mna tylko w pobliżu ) wszyscy czekamy na Negro ...

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: udało sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziekuje Beacie za okazane zaufanie i Wam - trzymaliście w końcu kciuki :) w sobotę jade po Negro!!!!:):) allllleeee sie ciesze!!! jupi jupi ....

Posted

a ja troszkę mniej, bo w akurat w sobotę mnie nie będzie i nie będę mogła się pożegnać z Negro ani poznać Ciebie :-(
no ale najważniejsze, że psiaczek w końcu będzie miał swoje własne miejsce na ziemi, zasługuje na to żeby ktoś go kochał już na zawsze :loveu:
tylko mam nadzieję, że będziesz nam tu podsyłał jakieś fotki i nowinki :cool3:
żebyśmy mogli sobie pogaworzyć ;)

Posted

autsajder napisał(a):
pozegnasz sie...bede Was odwiedzał......zdjecia sie pojawia...zapewniam...:) i pozostaje na dogomani :)

zapisane :lol:
teraz już nie będziesz się mógł wymigać jakby co :evil_lol:

hmmm, to kiedy nas odwiedzicie ... może w niedzielę? ;)

Posted

a szelki i długą smycz już masz, bo tak od razu nie powinieneś go "puszczać luzem"
no i miski, smakołyki, legowisko (chyba że będzie spał w łóżku :cool3:), zabawki ...

Posted

autsajder napisał(a):
allllleeee sie ciesze!!! jupi jupi ....

ooo nie dziwię Ci się - taki piękny pies! wyjątkowo piękny! :loveu:
jak ktos mógł takiego psa porzucić? :-o
na ostatnim zdjęciu wygląda jak kot

Posted

[quote name='autsajder']pozegnasz sie...bede Was odwiedzał......zdjecia sie pojawia...zapewniam...:) i pozostaje na dogomani :)

a nie masz może takich fajnych jak Ty znajomych albo rodzinkę, kto przygarnął by jeszcze np: Frelcie- Astre

albo żuczka