peate Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 o! super! no to z niecierpliwością czekamy na wieści ... autsajder, Ty wiesz, że Negro to pies idealny :cool3: i w związku z tym Ty możesz spaść na dalszy plan :evil_lol: ;) Quote
autsajder Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 mam wielką nadzieję , że tak się nie stanie .... a Ty lepiej nie kracz ;) :) pozdr Quote
zerduszko Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ojej :multi: Oby chłopakowi się udało :multi: Quote
peate Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 autsajder napisał(a):mam wielką nadzieję , że tak się nie stanie .... a Ty lepiej nie kracz ;) :) pozdr ja nie kraczę, ale z Negra jest taki przystojniak, że wszystkich dookoła zachwyca jego uroda :loveu: mam nadzieję, że to nie będzie dla Ciebie problemem :cool3: Quote
autsajder Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 sama przyjemność .... mmmmmm spacer w takim towarzystwie :D Quote
peate Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 a pomyśl jakie dzięki niemu będziesz miał powodzenie u płci przeciwnej :cool3: no dobra, dość tych żartów ... mam nadzieję, że nikt nie ma mi za złe, że tak sobie tu "gaworzymy" :lol: Negro to na prawdę świetny pies i jeśli tylko wizyta wypadnie pomyślnie to na pewno bez problemu się dogadacie, no i będziesz miał wspaniałego przyjaciela na całe życie :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Autsajder, czyżby miłość od pierwszego wejrzenia? Trzymamy kciuki! :) Quote
autsajder Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 dokładnie tak ... :lol:.... motyle w brzuchu itp :) dziekuje ze trzymacie kciuki... wizyta musi wypaść bdb :) ja...bliskie mi osoby...rodzinka ( choc nie mieszka ze mna tylko w pobliżu ) wszyscy czekamy na Negro ... Quote
Wet-siostra Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Widzę ,że Przystojniak ma szansę na dom! :multi: Quote
autsajder Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 wielka prośba !!! dziś w okolicach 18 - 20 proszę mocno trzymać kciuki :) pozdrawiam Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Myślę, że Twoja prośba zostanie spełniona :) Quote
autsajder Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: udało sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziekuje Beacie za okazane zaufanie i Wam - trzymaliście w końcu kciuki :) w sobotę jade po Negro!!!!:):) allllleeee sie ciesze!!! jupi jupi .... Quote
peate Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 a ja troszkę mniej, bo w akurat w sobotę mnie nie będzie i nie będę mogła się pożegnać z Negro ani poznać Ciebie :-( no ale najważniejsze, że psiaczek w końcu będzie miał swoje własne miejsce na ziemi, zasługuje na to żeby ktoś go kochał już na zawsze :loveu: tylko mam nadzieję, że będziesz nam tu podsyłał jakieś fotki i nowinki :cool3: żebyśmy mogli sobie pogaworzyć ;) Quote
autsajder Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 pozegnasz sie...bede Was odwiedzał......zdjecia sie pojawia...zapewniam...:) i pozostaje na dogomani :) Quote
peate Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 autsajder napisał(a):pozegnasz sie...bede Was odwiedzał......zdjecia sie pojawia...zapewniam...:) i pozostaje na dogomani :) zapisane :lol: teraz już nie będziesz się mógł wymigać jakby co :evil_lol: hmmm, to kiedy nas odwiedzicie ... może w niedzielę? ;) Quote
autsajder Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 w niedziele bede pozytywnie egoistyczny i zabiore Negro na cały dzień w strone przyrody i wolnosci :D ale pojawie sie obiecuje Quote
peate Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 a szelki i długą smycz już masz, bo tak od razu nie powinieneś go "puszczać luzem" no i miski, smakołyki, legowisko (chyba że będzie spał w łóżku :cool3:), zabawki ... Quote
Ajula Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 autsajder napisał(a): allllleeee sie ciesze!!! jupi jupi .... ooo nie dziwię Ci się - taki piękny pies! wyjątkowo piękny! :loveu: jak ktos mógł takiego psa porzucić? :-o na ostatnim zdjęciu wygląda jak kot Quote
wiq Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 widzę, że przystojniak zawita na śląskiej ziemi! :multi: :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Bardzo się cieszę :) A ciotki negrusiowe z Bielska na pewno będą domagać się wizyt :evil_lol: Czekam na zdjęcia - no i powodzenia! Szczęściarze! :loveu: Quote
ihabe Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='autsajder']pozegnasz sie...bede Was odwiedzał......zdjecia sie pojawia...zapewniam...:) i pozostaje na dogomani :) a nie masz może takich fajnych jak Ty znajomych albo rodzinkę, kto przygarnął by jeszcze np: Frelcie- Astre albo żuczka Quote
Recommended Posts