Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doddy..
Troszkę się pogubiłam..:oops:
Logan teraz jest u Ciebie, tak.? :loveu:
I on u Ciebie zostanie do czasu znalezienia domu/doprowadzenia do lepszego stanu, czy będzie gdzieś przeniesony.?
Żeby nie było.. Pytam z czystej ciekawości... Bez przymówek.! :evil_lol:

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozliczenie Logana na dziś:

Wpłaty:
Olimpia50 130zł
Jola od naszej niewidomej Malinki 200zł

RAZEM NA DZIŚ W SKARPECIE LOGANA JEST: [B]855zł[/B]

Dziękujemy za pomoc
:loveu::loveu::loveu:

Posted

Co do samego Logana dziś. Od samego rana jęczał jak tylko usłyszał głos. Więc od razu spacer musiał odbyć.

Ogólne samopoczucie dziś miał zaskakująco dobre, bo aż był upierdliwy i cały dzień coś gadał.

Spędził z nami cały dzień, był na kilku przejażdżkach, na kilku spacerkach, u weta i w końcu teraz chrapie.

Posted

[quote name='doddy']Lepiej niech nie będzie upierdliwy. BŁAGAM!!![/quote]
On na pewno chciał Ci coś wytłumaczyć:evil_lol:. Piątek już niedługo. Oby wieści były dobre.

Posted

Łooo mamo... jeszcze różowe ściany... to już na bank będą mnie chcieli zamknąć w wariatkowie. Choć miejsce zabukowane już czeka, przy naszym fachu. :bigok:

Posted

[quote name='doddy']Łooo mamo... jeszcze różowe ściany... to już na bank będą mnie chcieli zamknąć w wariatkowie. Choć miejsce zabukowane już czeka, przy naszym fachu. :bigok:[/quote]

każda z nas ma już gdzies tam bezpieczną miejscówkę w pokoiku z miękkimi ścianami :loveu:

Posted

A i tak wszyscy spotkamy się kiedyś pod jednym gabinetem :evil_lol:
Ciotka może on chce przemeblowanie zrobić? :diabloti: Szafę mu przesuń i zapytaj czy już dobrze.

Posted

Dziś się wziął sam za malowanie... bo bidul nie może się załatwiać i... obsrany wrócił do domku. Zanim dorwałam go ze srajtaśmą przeszedł ze 2m.

Dziś ogólnie ma słabiutki dzień.

A załatwianie się to po prostu porażka... popłakałam się dziś na porannym spacerze widząc jego cierpienie i jak się później wywracał. :-(

Posted

Dziś chwilę czekałam z Zoją i Loganem pod lecznicą, więc na szybko pstryknęłam im fotki:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/151/522d56968878c075.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/151/1e0f6dce3e9890a7.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images44.fotosik.pl/152/7d61d489a4f7d763.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='doddy']Dziś się wziął sam za malowanie... bo bidul nie może się załatwiać i... obsrany wrócił do domku. Zanim dorwałam go ze srajtaśmą przeszedł ze 2m.

Dziś ogólnie ma słabiutki dzień.

A załatwianie się to po prostu porażka... popłakałam się dziś na porannym spacerze widząc jego cierpienie i jak się później wywracał. :-([/quote]

Doddy, Ty przecież taka dzielna dziewczyna jesteś, jak tak emocjonalnie reagujesz na Loganka, to aż się boję pomyślec jak bidulek cierpi:placz::-( jutro wizyta u ortopedy, jeżeli dobrze pamiętam. z niecierpliwością czekam na wieści