rita60 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Niebieskooka to 5 miesięczna młodziutka suczka, własciwie to jeszcze szczeniak, niezwykłej urody..... Popatrzcie w jej cudowne oczy....... Niebieskooka jest bardzo łagodna, może zamieszkać z dziećmi. Mamy ogromną nadzieję,że długo nie będzie musiała czekać na nowego opiekuna. Komu niebieskooką komu, niech prędko idzie do nowego domu..... Niebieskooka jest wysterylizowana, posiada mikroczip, szczepienia oraz aktualną książeczkę zdrowia. KOSZTY ADOPCYJNE 150 ZŁ TEL 506761221 __________________ Quote
Jaaga Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Przepiękna :loveu:. Z takimi oczami dom musi szybko znaleźć ;). Quote
kamilawa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Te oczka mówią wszystko. ;) Super sunia ! Domku, domku gdzie jesteś ?? :oops: Quote
Kana Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Śliczna :loveu: koszt adopcyjny 150 zł ? wow dużo trochu... Quote
malagos Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Taka młoda i już po sterylce? wiem, wiem, ale ja jestem "stara szkoła " :shake: Quote
rita60 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Dziewczyny mała jest pod opieka Fundacji Medor,nie znam szczegołow:roll:prosiłam zeby napisała,jaka jest wielkosc Niebieskookiej,pewnie wejdzie na watek,to odpowie na wasze pytania. Quote
Fundacja Medor Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 NIEBIESKOOKA 5 MIES PIęKNA WYJATEK SZCZENIAK (654670102) - Aukcje internetowe Allegro alegro sunieczki moze ktos z was zrobi suni alegratke wyróznioną dominika Quote
kanna Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 nie wiem na ile mogę mieć rację... niebieskie oczy-husky, szata wyżła szorstkowłosego... takie mieszanki to greystery..wykorzystywane w psich zaprzęgach.. wysłałam zdjęcia do zaprzęgowców... , założę wątek ... no dla mnie suka cudo !!! Quote
rita60 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Dogo07']Ja mogę kodem wyróżnić alegratke. Dzieki Dogo:p Fundacja Medor napisz jakiej jest wielkosci:roll: Quote
Fundacja Medor Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ma około 8 mies jest sredniej wielkosci moze ciutke urosnac Quote
Onaa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 To nie wiem czy psinka ma już alegratke i komu ten kod podesłać :roll:. Quote
rita60 Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Fundacja Medor']NIEBIESKOOKA 5 MIES PIęKNA WYJATEK SZCZENIAK (654670102) - Aukcje internetowe Allegro alegro sunieczki moze ktos z was zrobi suni alegratke wyróznioną dominika Dogo to chyba odpowiedz na twoje pytanie:roll: Quote
Onaa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Takie ogłoszenie na alegratce znalazłam. Zaopiekuję się terrierkowatą suczką.! Numer 1977444 Dodaj do notatnika Powiadom znajomego Drukuj Ogł. z dnia: 2009-06-11 Zaopiekuję się sunią szukającą domu. Szukam psiej przyjaciółki w wieku 1-3 lat, w typie terrierka, małej i przyjaznej, akceptującej inne zwierzęta, oraz delikatnej. Obiecuję,m że zajmę się psem odpowiednio, oraz zapewniam 24h opiekę weterynaryjną. Najlepiej, by suczka znajdowała się na terenie woj.pomorskiego lub kujawsko-pomorskiego. Jeśli posiadasz psa pasującego do mojego opisu, a nie możesz się nim dalej zajmować, jesteś wolontariuszem schroniska i znasz taką suczkę, lub dajesz jej dom tymczasowy, prosze zadzwoń! Szukam kudłatej przyjaciółki na długie lata! P.S- Mogę zabrać suczkę do domu na początku sierpnia. W przypadku kontaktu ze sprzedającym, prosimy o powołanie się na serwis Alegratka.pl. Dziękujemy. Nazwa użytkownika: pannajoanna Imię, nazwisko / nazwa firmy: Joanna R. Miejscowość: bydgoszcz Adres: 604-88-11-81 Wyślij e-mail GG: 12332159 Quote
Onaa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 ale.gratka.pl/ogloszenie/1979589_cud_natury_niebieskooka_szorstkowlosa Dzięki majqa :). Quote
Onaa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Na alegratce wypatrzyłam jeszcze jednego terierowatego bidaka psiak jest zagrożony, ponieważ jest stary i głuchy :placz:. Nie wiem czy on ma wątek na dogomanii. Skoro ratujemy ślepaczki to ratujmy też głuchotki. To Rumcajs. Chyba ze Zgierza. Quote
Onaa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Pozwoliłam sobie to przekleić z Fundacji Medor: Starszy piesek o imieniu Rumcajs bo porzucony został w lesie. Nie słyszy ogromnie biedny. W dobrej kondycji fizycznej,tak bardzo chce mieć dom!!! Widać po zdjęciach jak kuli się ze strachu. Do azylu większość przyjeżdża po ładne kuleczki. Może jesteś samotna nie masz kogoś do kogo można byłoby się przytulić. On chętnie wtuli się w ciebie.... Rumcajs czeka na swego anioła.. Ma ok 8 latek i ehhhhh małe szanse na dom!!! Pokażcie,że jesteście w stanie odmienić jego los. Rumcajs jest wykastrowany, posiada mikroczip, 2 szczepienia oraz aktualną książeczkę zdrowia. RATUJMY GO :placz:! Quote
Onaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Czy Rumcajsowi coś grozi w schronisku ? Nie wiem czemu w ogóle na stronie schroniska w zgierzu mam problemy techniczne, nie wiem czy tylko ja czy inni też. Quote
Recommended Posts