Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wtatara']nie chcę myśleć co będzie z wizytami u weta.Mąż sobie najlepiej z nim radzi, jak mam mu powiedzieć że wizyt będzie wiecej[/QUOTE]
To tylko wizyty u weta , a co ja mam powiedziec jak maz zobaczy nowy nabytek??

Juz mial 5 lat temu taka niespodzianke , zamiast 1 zobaczyl rano dwa (Borrego i Bullego), Baxiego juz mielismy.
Chyba trzeba Panow jakos przekupic czy jak???

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='wtatara']może rzeczywiście nie jest do nich przyzwyczajony ale kto odważy mu się ściągnąć apotem założyć. Jak ktoś przeczyta to sie uśmieje[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nooo zwłaszcza, ze pies trochę większy od pchły :evil_lol:
one mogą go drażnic , bo on prawie włosków nie ma... to na goła skóre moze go drażnic...
Ale fakt, ze ubranie ich ponowne będzie graniczyło z cudem :roll:

Posted

suuuper zdjęcia :lol:, cudownie że Pakuś już w domku - tymczasowym - ale w domku :multi:. On w schronisku przy tych swoich gabarytach po prostu ginął. Inne małe psiaki było widać a jego nie.

Posted

ale już się nie tarza. Właśnie się przeciąga. A przed chwilą udało mu sie wskoczyć na kolana. Jest bardzo skoczny. Posiedział i poszedł.Nie wygląda on na tyle lat. Jest bardzo ruchliwy, ma super kondycję jak na psa chorego.
Musze pochwalic moje psiaki są super.
Acha jak wyszłam z domu z mężem tomama mówiła że piszczał.

Asiu jutro wyslę Ci zdjęcia. Teraz czeka mnie krótki spacer

Posted

[quote name='Asior'][B][CENTER][SIZE="4"]coronaaj[/SIZE][/CENTER][/B]

[CENTER][IMG]http://www.myspacelayoutsupport.com/myspace-graphics/images/flowers/07rose.gif[/IMG][/CENTER]

[B][COLOR="Blue"][CENTER]Kiedy róży piękny kwiat rozkwita
Dzień imienin Ciebie wita
Wietrzyk niesie Ci życzenia
A słoneczko pozdrowienia
Zaś, co najważniejsze przecie
Żyj sto lat nam na tym świecie! [/CENTER][/COLOR][/B][/QUOTE]
Slicznie dziekuje, teraz najwazniejszy Pako. Kochane dziewczyny oj...polacze sie ...

Posted

[B][CENTER][SIZE="4"]coronaaj[/SIZE][/CENTER][/B]

[CENTER][IMG]http://www.myspacelayoutsupport.com/myspace-graphics/images/flowers/07rose.gif[/IMG][/CENTER]

[B][COLOR="Blue"][CENTER]Kiedy róży piękny kwiat rozkwita
Dzień imienin Ciebie wita
Wietrzyk niesie Ci życzenia
A słoneczko pozdrowienia
Zaś, co najważniejsze przecie
Żyj sto lat nam na tym świecie! [/CENTER][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='wtatara']ale już się nie tarza. Właśnie się przeciąga. A przed chwilą udało mu sie wskoczyć na kolana. Jest bardzo skoczny. Posiedział i poszedł.Nie wygląda on na tyle lat. Jest bardzo ruchliwy, ma super kondycję jak na psa chorego.
Musze pochwalic moje psiaki są super.
Acha jak wyszłam z domu z mężem tomama mówiła że piszczał.

Asiu jutro wyslę Ci zdjęcia. Teraz czeka mnie krótki spacer[/QUOTE]
Chyba piszczal za Wami. Buziaki dla Twoich suniek, przyjely go super!!!

Powiekszylam zdjecie jak sie tarza na dywanie, widac duzo zebow na jednej stronie...co oznacza, ze on moze nie taki stary jak mowia. Po zebach podobno okresla sie wiek psa, tak mi wetka tlumaczyla z Baxim.

Wyczyn niesamowity, ze wskoczyl na kolana i sam zeskoczyl , czyli psina nie taka slabiutenka bo to wysilek dla takiego maciupka...

Posted

[quote name='Asior']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nooo zwłaszcza, ze pies trochę większy od pchły :evil_lol:
one mogą go drażnic , bo on prawie włosków nie ma... to na goła skóre moze go drażnic...
Ale fakt, ze ubranie ich ponowne będzie graniczyło z cudem :roll:[/QUOTE]
Chyba masz racje, ze go draznia i nieprzyzwyczajony. Pozatem sa dosyc szerokie jak na mala kruszynke ale teraz to OK!!! Niech w nich spi bo potem klopot z zalozeniem??

Te co wyslalam dla Pako to cieniutkie (3 parki), powinny pasowac.

Posted

Tabi ma spanko podlustrem w przedpokoju. jak wszyscy wychodza ona tam wskakuje.Pako też chciał wskoczyć , więc mu sciągnęłam i śpi.
ZOBACZCIE JAKI SZCZEŚLIWY[IMG]http://images41.fotosik.pl/144/212e9d8d1a1509d1med.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Rachel']Szukałam takiego maleństwa. :) Ale trafił mi się troszeczkę większy psiak ;)) dobrze, że znalazł dom. śliczny jest:)[/QUOTE]
No moze bys wziela Pusie ona ma 2.4kg do tego twojego troche wiekszego malenstwa...

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-suczka-pomeranian-moze-znow-widziec-szukamy-ds-140015/[/URL]

Przepiekna sunia sama bym wziela ale juz mam Pako...

Posted

[quote name='wtatara']Tabi ma spanko podlustrem w przedpokoju. jak wszyscy wychodza ona tam wskakuje.Pako też chciał wskoczyć , więc mu sciągnęłam i śpi.
ZOBACZCIE JAKI SZCZEŚLIWY[IMG]http://images41.fotosik.pl/144/212e9d8d1a1509d1med.jpg[/IMG][/QUOTE]
Jaki on cudny!!! Zapomnialam o oczku bo mniejsze ale to chyba na pozniej, chyba, ze trzeba jakies kropelki. Sa jakies bez recepty podobno dobre ale wet musi widziec...
wszystko po kolei najpierw badania...

Posted

A to dla naszych wszystkich bidulek , oby znalazly domek ale doskonaly!!!

[B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#008080]Pieski do adopcji:
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][I][COLOR=#008080]"Pokaż mi świat,ten daleki od zła,
Pokaż mi dom,w którym byłabym ja,
Podaruj swe serce,a w nim dla mnie miejsce,
A ja dam Ci swoje,jeśli tylko zechcesz.

Pokochaj mnie takim, jakim jestem i będę,
Pokochaj i bądź ze mną zawsze i wszędzie,
Przerwij nić tęsknoty i łańcuch nadziei,
Wycierając deszcz,dając garść promieni.

Bo serce me wciąż czeka na jeden gest i słowo,
gdy ktoś mnie przygarnie i da szczęście na nowo"[/COLOR][/I]

Z watku PIPI...

Posted

Pani Wanda była u weta z wynikami... nie jest tak bardzo źle.. mocznik powiekszony ale nie tragicznie... norma jest 6 a on ma 9... ma też podwyższone białe krwinki i coś jeszcze ale nie pamiętam :)
P. Wanda kupiła mu żarełko dla wątrobowców..... 11 zł za puszeczkę :evil_lol:
Więcej napisze sama :)

Posted

[quote name='Asior']Pani Wanda była u weta z wynikami... nie jest tak bardzo źle.. mocznik powiekszony ale nie tragicznie... norma jest 6 a on ma 9... ma też podwyższone białe krwinki i coś jeszcze ale nie pamiętam :)
P. Wanda kupiła mu żarełko dla wątrobowców..... 11 zł za puszeczkę :evil_lol:
Więcej napisze sama :)[/quote]

pako ma jeszcze za wysokie próby wątrobowe, dlatego kupiłam mu tę puszeczkę. Ma za dużo mocznika ale kreatynina Ok a to jest bardzo ważne.
Pako ma wspaniały apetyt, rano się wyspał a teraz rozrabia. Dał sobie sciągnąć te duże szelki, założył mu mąż malenką obróżkę ale tez się tarza.Jest coraz lepiej. [B]
A żebyście słyszały jak szczeka jak się dopomina o jedzenie.
[/B]

Posted

O jakie dobre wieści :multi: Cieszę się, że maluch już poza schroniskiem śpi w pościeli i tarza sie po dywanach :bigcool::bigcool::bigcool: