NusiaiJa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 czyli taki pseudoyork? :shake: a to wszystko dla $ :shake: Quote
mgie Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='NusiaiJa']no tak, lepiej mieć yorka, do tego z metryczką rodowodową. Jeżeli miałby metryczkę to chwała Bogu!! ... niestety coraz więcej jest kundli w typie yorka kupowanych na allegro. Edit. aha i nie uważam,że posiadanie psa z rodowodem do snobizm ! a rasowy= rodowodowy ,pamiętaj Quote
zuzka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Jasnie że tak one często nie są piękne jak wymalowane ale za to serce,wierność i oddanie mają niezastąpione.:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
NusiaiJa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 a rasowy= rodowodowy ,pamiętaj[/quote] paniętam! ;) to wiem. Ja napisałam "wielo-rasowce" co znaczyło oczywiście -> kundelki. A wracając do tematu to Kundzia jest bardo ładna i niczym jej psia uroda nie ustępuję psom rasowym. Quote
mgie Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='NusiaiJa']no tak, lepiej mieć yorka, do tego z metryczką rodowodową. Snobizm ludzki nie zna granic. To zdanie tego nie potwierdzało. Ok. nie róbmy offa na wątku KUNDZI Quote
NusiaiJa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Jeszcze sprostuje, nie mam nic przeciwko psom z rodowodem, denerwują mnie tylko ich właściciele(czasem), dla których najważniejsza jest tylko cena psiaka. Psy górą! :multi:I te wielo-rasowe i te rasowe!!:multi: wszystkie są przecież cudowne! :multi: Pozwoliłam sobie wkleić zdjęcie Kundzi na "nk". Znajomi pytają mnie czy to nie przypadkiem dalmatyńczyk. Bardzo ciekawe ma swoje umaszczenie. Quote
zuzka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 NusiaiJa napisał(a): Pozwoliłam sobie wkleić zdjęcie Kundzi na "nk". Znajomi pytają mnie czy to nie przypadkiem dalmatyńczyk. Bardzo ciekawe ma swoje umaszczenie. Bardzo dziękuje w imieniu Kundzi. :lol::lol::lol: Dalmatyńczyk to ona na pewno nie jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale może się trochę podszywa pod niego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
mgie Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Głowa typowa jak u dalmatów :megagrin::megagrin::megagrin: padłam Quote
nika28 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 No uszu napewno nie ma takich jak dalmatyńczyk :evil_lol: Quote
zuzka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 No niestety z głową , uszami i wysokość nie udało jej się do dalmatów upodobnić:cool3::cool3::cool3: ale reszta no może troszke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
terra Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 O przepraszam, a dropki ma jak dalmatyńczyk:loveu: Ona jest piękna i nie ma znaczenia, że nie jest podobna w 100% do jakiejś rasy. Wierzę, że jest ktoś, kto ją bezgranicznie pokocha i da dom dlatego, ze taka właśnie jest:lol: Quote
zuzka Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 No własnie jest piękna i jest podobna do samej siebie :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
NusiaiJa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A Kundzia to piesek z charakterkiem?? czy raczej taki poddający się innym?? Quote
ewatonieja Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Kunegunda wypatruje domu, człowieka o wielkim sercu, co najmniej tak duzym jak to co bije dla Nusi :loveu: Quote
Reno2001 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A ja dopiero dziś tu wpadłam :crazyeye:. Zuzka, Ty masz jednak szczęście do tych psiaków! KUNDZIA SZUKA NOWEGO DOMKU!!! 11 LAT DLA TAKIEJ MALIZNY TO ZALEDWIE PÓŁMETEK ;). Quote
zuzka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 NusiaiJa napisał(a):A Kundzia to piesek z charakterkiem?? czy raczej taki poddający się innym?? Kundzia jest sunią raczej poddającą się nie ma w niej za grosz agresji:loveu: Quote
zuzka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Reno2001 napisał(a):A ja dopiero dziś tu wpadłam :crazyeye:. Zuzka, Ty masz jednak szczęście do tych psiaków! KUNDZIA SZUKA NOWEGO DOMKU!!! 11 LAT DLA TAKIEJ MALIZNY TO ZALEDWIE PÓŁMETEK ;). Oj to prawda mam szczęście chyba wyłączę dzwonek przy drzwiach żeby kolejna bida nie trafiła do mnie bo nareszcie dostane od rodzinki eksmisje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W tej chwili mam na stanie 3 tymczaski i swojego więc 4 to spora gromadka:cool3::cool3::cool3: Quote
NusiaiJa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A Kundzia nie ma zdjęć ze spacerku? maks i kodinka mają, to i na Kundzi zdjęcia by było miło popatrzreć..;) Quote
zuzka Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='gosikf & dogs']Śliczna psina! W prezencie: Dziękuje cioteczko za piękne banerki Quote
szajbus Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Kundzia prosi o domek i kochające ludzkie serce Quote
zuzka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 W imieniu Kundzi bardzo proszę o odnowienie jej Allegro Quote
Recommended Posts