Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NusiaiJa']no tak, lepiej mieć yorka, do tego z metryczką rodowodową.

Jeżeli miałby metryczkę to chwała Bogu!! ... niestety coraz więcej jest kundli w typie yorka kupowanych na allegro.

Edit. aha i nie uważam,że posiadanie psa z rodowodem do snobizm !

a rasowy= rodowodowy ,pamiętaj

Posted

Jasnie że tak one często nie są piękne jak wymalowane ale za to serce,wierność i oddanie mają niezastąpione.:cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

a rasowy= rodowodowy ,pamiętaj[/quote]

paniętam! ;) to wiem.
Ja napisałam "wielo-rasowce" co znaczyło oczywiście -> kundelki.

A wracając do tematu to Kundzia jest bardo ładna i niczym jej psia uroda nie ustępuję psom rasowym.

Posted

[quote name='NusiaiJa']no tak, lepiej mieć yorka, do tego z metryczką rodowodową. Snobizm ludzki nie zna granic.

To zdanie tego nie potwierdzało.

Ok. nie róbmy offa na wątku KUNDZI

Posted

Jeszcze sprostuje, nie mam nic przeciwko psom z rodowodem, denerwują mnie tylko ich właściciele(czasem), dla których najważniejsza jest tylko cena psiaka.
Psy górą! :multi:I te wielo-rasowe i te rasowe!!:multi: wszystkie są przecież cudowne! :multi:

Pozwoliłam sobie wkleić zdjęcie Kundzi na "nk". Znajomi pytają mnie czy to nie przypadkiem dalmatyńczyk. Bardzo ciekawe ma swoje umaszczenie.

Posted

NusiaiJa napisał(a):

Pozwoliłam sobie wkleić zdjęcie Kundzi na "nk". Znajomi pytają mnie czy to nie przypadkiem dalmatyńczyk. Bardzo ciekawe ma swoje umaszczenie.

Bardzo dziękuje w imieniu Kundzi. :lol::lol::lol: Dalmatyńczyk to ona na pewno nie jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale może się trochę podszywa pod niego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

No niestety z głową , uszami i wysokość nie udało jej się do dalmatów upodobnić:cool3::cool3::cool3: ale reszta no może troszke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

O przepraszam, a dropki ma jak dalmatyńczyk:loveu:
Ona jest piękna i nie ma znaczenia, że nie jest podobna w 100% do jakiejś rasy.
Wierzę, że jest ktoś, kto ją bezgranicznie pokocha i da dom dlatego, ze taka właśnie jest:lol:

Posted

A ja dopiero dziś tu wpadłam :crazyeye:.
Zuzka, Ty masz jednak szczęście do tych psiaków!

KUNDZIA SZUKA NOWEGO DOMKU!!! 11 LAT DLA TAKIEJ MALIZNY TO ZALEDWIE PÓŁMETEK ;).

Posted

NusiaiJa napisał(a):
A Kundzia to piesek z charakterkiem?? czy raczej taki poddający się innym??

Kundzia jest sunią raczej poddającą się nie ma w niej za grosz agresji:loveu:

Posted

Reno2001 napisał(a):
A ja dopiero dziś tu wpadłam :crazyeye:.
Zuzka, Ty masz jednak szczęście do tych psiaków!

KUNDZIA SZUKA NOWEGO DOMKU!!! 11 LAT DLA TAKIEJ MALIZNY TO ZALEDWIE PÓŁMETEK ;).

Oj to prawda mam szczęście chyba wyłączę dzwonek przy drzwiach żeby kolejna bida nie trafiła do mnie bo nareszcie dostane od rodzinki eksmisje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W tej chwili mam na stanie 3 tymczaski i swojego więc 4 to spora gromadka:cool3::cool3::cool3: