Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mieszkam na osiedlu o którym mówi się że jest to osiedle stare ,dlatego że mieszkają tu w większości ludzie starsi.Z tego powodu często ludzie odchodzą za TM a ich psiaki,kociaki i inne zwierzaki nagle zostają się same.Biedne,bezbronne i zagubione ,z ich oczów można wyczytać pytanie ,"i co teraz ze mną będzie? ,-co się ze mną stanie?":placz::placz::placz: W dniu dzisiejszym zjawiła się u mnie na DT Kunegnda (urodzona 1-04-1998r) 11-letnia sunia po moich zmarłych sąsiadach która całe swoje dotychczasowe życie mieszkała u nich. .:placz::placz::placz: Sunia mimo swojego wieku ma w sobie dużo energi,jest zdrowa,wysterylizowana ,ma wszystkie szczepienia.Kundzia jest przemiła w stosunku do ludzi i innych psów zachowuje się bardzo przyjaźnie ,toleruje koty i inne zwierzaki.Jest posłuszna i nauczona czystości .Będzie idealnym toważyszem zarówno dla młodych jak i dla osób starszych.Kundzia jest niedużą sunią idealnie będzie nadawać się do mieszkania w blokach. [FONT=Fixedsys]CIOTECZKI proszę pomóżcie mi znaleźć nowy domek dla KUNEGUNDZI to taka dlikatna psia babunia która nie poradziła by sobie w schronisku.[/FONT] :placz::placz::placz: :placz::placz::placz: Kontakt w sprawie Kundzi TEL.--606 593 506
GG.--1545765
[email protected]

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mgie napisał(a):
Psinka śliczna,ale imię niekoniecznie:eviltong:

Mogę pomóc w ogłoszeniach.

Imię jak imię jej pani wołała na nią Kundzia

Posted

mgie napisał(a):
Nie chodziło mi oto aby zmieniać. Przez 11 lat suczka była dla swojej Pani Kunegunda i ja to rozumie:).

Jej pani pieszczotliwie nazywała ją Kundzia .Sunieczka jest naprawde słodka i kochana .

Posted

Ogłoszenia na :

przygarnijzwierzaka.pl
animalia.pl
alegratka.pl
petsy.pl
eoferty.com.pl
petword.pl
morusek.pl
e-zwierzak.pl
nasipupile.pl
mojpupil.pl
kupsprzedaj.pl
kupiepsa.pl

Tylko tyle, bo już zasypiam przed komputerem :oops:

Posted

[quote name='hajaa']Zrobione. To moja pierwsza aukcja tego typu, więc jeżeli coś jest nie tak to szybciutko to poprawię. Proszę o wyrozumiałośc ;)

Kunegunda 11-letnia sunia szuka dla siebie domku (658833120) - Aukcje internetowe Allegro
Dziękuje za allegro dla Kundzi tylko mam ogromną proźbe o poprawienie nr telefonu bo przez nieuwagę zle napisałam . [FONT=Arial Black]Dobry nr to 606 593 506[/FONT] dziękuje i przepraszam za kłopot.