Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mgie napisał(a):
e... to ona dość wysoka jest,myślałam,że to taki maluch :lol:

Kundzia nie jest duża mnie niskiej kaczuszce sięga do kolana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kundzia mimo swojego już dość poważnego wieku jest sunią zdrową i radosną ,nie jeden młodzik :evil_lol: mógłby pozazdrościć jej świetnej kondycji.

Posted

nika28 napisał(a):
Ale ona zupełnie nie wygląda na 11 lat. Przynajmniej na zdjęciach ;) :loveu:
Zgadza się ona wygląda na dużo młodszą ale znam tą sunie od szczeniaka :loveu::loveu:

Posted

Suczka chyba dotychczas mieszkała w bloku,zuzka tak ? ,więc chyba jest już przyzwyczajona do mieszkania a co do zostawiania samemu ...starsze psiaki większość czasu spędzają w swoich legowiskach .... (przynajmniej mój jamnik tak robił:lol:)

Posted

Kundzia mieszkała w bloku ona grzecznie zostaje sama w domu nie ma z tym najmniejszego problemu.Nic nie niszczy,nie brudzi i nie hałasuje...To ułożona starsza psia babunia.:evil_lol:

Posted

mgie napisał(a):
Tylko ten wiek gra na jej niekorzyść. :shake:

ee:shake:eetaaaaammmmmmmm!!!!!!!!!! Nasza Nuśka ma 10lat -(i to między innymi dlatego z nami jest) -a skacze i szczeka jak nie jedna młoda suczka!! Tutaj absolutnie wiek nie gra roli.
Mojemu 18sto letniemu psu jeszcze się chciało patyka tak samemu z siebie przynieść albo innego jakiegoś takiego kapcia a pomyśleć co może wyprawiać taka młodziutka suczka :cool3: a potrafi wiele... wiem na przykładzie Nusi, moim zdaniem to ONA MA SAME PLUSY.

Posted

NusiaiJa napisał(a):
Tutaj absolutnie wiek nie gra roli.

Dla nas nie gra, ale niestety większość ludzi wybierających psa chce młodego i ślicznego :shake:

Posted

NusiaiJa -muszę cie zmartwić,tutaj wiek odgrywa zasadniczą role!

- dokładnie tak jak powiedziała nika28. Dla większości ludzi (nie z dogo) taki wiek od od razu przekreśla psa. Teraz problem jest z domem dla młodzików 2 letnich,z domami dla szczeniaków a co dopiero z 11 suczką. Taka jest szara rzeczywistość!

Posted

Ja też tak myślę że wiek absolutnie nie gra roli.Ale niestety to jest prawda że większość ludzi wybiera młodegom , ślicznego i najlepiej jakiegoś rasowego:shake::shake::shake:

Posted

no tak, lepiej mieć yorka, do tego z metryczką rodowodową. Snobizm ludzki nie zna granic. Na moim osiedlu są albo yorki albo amstafy. Nuśka jest wyjątkiem ;) i wszystkim polecam takie wielo-rasowce bo to najfajniejsze psy. prawda? prawda!