Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leni356']Zębiasty kochany :loveu: A tak nieśmiało zapytam - może zmienimy mu imię? bo może biedak ma kompleksy przez te ząbki :oops:[/quote]

No nie wiem :razz: - ja się już całkowicie ZAZĘBIŁAM...

Posted

[quote name='Fredziu123']Ząbek to bardzo oryginalne imię. Bardzo się do niego przwyczaiłam .[/quote]

I mi się bardzo podoba, jamniolkowi pasuje i w ogóle z ząbkami mi się nie kojarzy jak na jego pychol patrzę.
Super domek pokocha Ząbka z każdym imieniem.

Trochę podrukowaliśmy pięknisia i domku też szukamy;)

Posted

[quote name='Fredziu123']Ząbek to bardzo oryginalne imię. Bardzo się do niego przwyczaiłam .[/quote]

Ja także przyzwyczaiłam się do imienia Ząbek:loveu: Pauje do chłopaka jak ulał:cool3:

Posted

Myślę, że skoro Ząbek jest takim kochanym i spokojnym pieskiem to mógłby zamieszkać w domu gdzie już jest inny psiak. KIedy zabieraliśmy Fredzia to trochę bałam się jak zareaguje nasza Nikusia. Była straszną zazdrośnicą. Teraz Fredzia traktuje jak swojego chłopaka. Nie ma piękniejszego widoku kiedy razem się bawią. Skoro Ząbek jest taki bezkonfliktowy to nie byłoby żadnych problemów gdyby miał zamieszkać z innym psiakiem. Wielu ludzi boi się reakcji swoich pupili jak się okazuje czasami niepotrzebnie.

Posted

Ząbek jest bardzo towarzyski i myśle że nawet lepiej dla niego gdyby miał domek i jeszcze jakiegoś towarzysza, przynajmniej nigdy by nie był sam, bo zostawałby z tym drugim psem;)
A w schronisku żyje z wszystkimi psami w zgodzie:loveu:

Posted

[quote name='ana666']
A w schronisku żyje z wszystkimi psami w zgodzie:loveu:[/quote]

A zapomniałam dodać że tych psów jest 180 więc zgodny chłopak :p

Posted

[quote name='ana666']Sama się dziwie ale nikt nie dzwoni :shake:[/quote]

Bo jeszcze domek Ząbkowi przeznaczony,o chłopaku nie wie...,
ale na pewno niedługo się dowie...

Posted

[quote name='kocyk']mamy zainteresowaną Ząbkiem:):multi::multi::multi:
Olu czekaj na telefon:)[/quote]

To trzymamy kciuki. Oj, zeby Ząbkowi się udało znaleźć dobry domek...