Gdusia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Malec jest sliczny ... Krzywda napewnu mu sie nie stanie .. Hopsaj do gory po domek Quote
majqa Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Wyśnij maleńki lepszą przyszłość, niech się chętni nie ociągają. Nie mogę się napatrzeć na Twoje fotki. Quote
Ffrubka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Booooshe jakie cudeńko!! Smutasku, Ty musisz koniecznie domek znaleźć!! Quote
supergoga Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Isadora - dzięki. Piękny banerek. Już wstawiłam. Quote
Lilmo Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ja również jestem zachwycona bannerkami dla Guziczka :loveu: Quote
rita60 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Alez ty sliczny malenki,taki do całowania i przytulania:multi:goopie domki,ze tego nie widza:shake: Quote
supergoga Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Właśnie zobaczyły. Kciuki trzymajcie, bo jeśli coś z tego wyjdzie to ja chyba się upije. Byłaby kolejna błysk adopcja. Zgłosił się domek z jednego z ogłoszeń, nie wiem jakiego. W Poznaniu. Czekam na ankietę, bo z rozmowy wygląda nieźle. Jeśli wszystko byłoby dobrze, jutro niestety musiałabym jechać po niego do Buku. No i super - jutro mam imieniny i chciałam choc jedne spędzić po południu z rodziną, gdzieś ich zaprosić. Nic z tego. Musze jechać po psa, do weta i zawieźć do domu. Trudno, takie życie. Czyli mocno zaciskamy. Quote
majqa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [CENTER]o jeju, zaciskam kciuki na max!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yuhuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smilecol: Życzenia będę składać jutro! :lol:[/CENTER] Quote
Ffrubka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 eeeee noo to mowy nie ma, ja już nie pracuję tylko kciuki trzymam!! Guziczku, Ty też zaciskaj łapinki ile sił!! Quote
Onaa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Supergoga, ale z drugiej strony to gdyby adopcja psiaka doszła do skutku i psiak znalazł dobry dom to pomyśl jaki to byłby miły prezent na imieniny :). Quote
Lilmo Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 To ja także mocno trzymam kciuki! :multi: Kurcze szkoda, że nie mieszkam aktualnie w Poznaniu, bo mogłabym wtedy pomóc z jutrzejszym odbiorem Guziczka, a tak to niestety jestem bezsilna:-( Quote
jestem_wredna Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Lilmo napisał(a):Pozdrawiam TŻa, bo wstyd się przyznać, ale moje pierwsze skojarzenie też było, że to taki mały gremlinek :oops: Ale jaki piękny! :loveu: Moje też, ale to komplement, bo mój Łatek też mi często gremlina przypomina ;) Ja również trzymam kciuki za maleńkiego, ślicznego Guziczka (swoją drogą słodkie, kochane imię, mimo że nadane pod wpływem smutnych skojarzeń) Quote
supergoga Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Ankieta bardzo sympatyczna. Jutro jedziemy po Guzika. Quote
rita60 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 supergoga napisał(a):Ankieta bardzo sympatyczna. Jutro jedziemy po Guzika. Zeby to był ten domek:multi: Quote
supergoga Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Guzik jutro jedzie z nami do weta, zostanie zaszczepiony i już we własnym ciepłym i suchym mieszkanku będzie siedział. Jego Pani już dzwoniła, już się cieszy. To ciepła osoba. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Quote
Lilmo Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Guziku jutro zaczynasz nowe, lepsze życie :loveu: Powstrzymam się jeszcze z okrzykami radości do jutro, do czasu, gdy Guziczek będzie już w nowym domu, a teraz jeszcze mocniej zaciskam kciuki za jutrzejszy dzień. Quote
Abrakadabra Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Będę tutaj zaglądać - jutro wieczorem jestem umówiona z Panem, który szuka takiego cudaczka. Przez 12 lat w domu był piesek, podobny do Yorka - niestety ciężko zachorował i Państwo po żałobie postanowili przygarnąć jakiegoś biedaczka. Jeśli Guziczek nie spełni oczekiwań domku w Poznaniu (w co wątpię - bo to Śliczna Ślicznotka :loveu: ) - to mogę Panu pokazać zdjęcia Guzika? Quote
Ffrubka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 jeeejku to ja kciuków nie puszczam!! Guziczku, żeby to był Twój człowiek już na zawsze!! Zasługujesz na wszystko co najlepsze!! Abrakadabra... na pewno znajdziemy dla Państwa innego kurdupelka jeśli Guziczek jutro zamieszka w nowym kochającym domku (tfu tfu, żeby tak było) Ja śledzę wątki kilku mikrusków, np: http://www.dogomania.pl/forum/f28/malutka-niewidoma-kruszynka-kajetanek-szuka-domu-136016/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenki-klebek-nieszczescia-diva-prosi-o-wsparcie-finansowe-dom-138344/ http://www.dogomania.pl/forum/f28/fuks-szczeniak-z-pogruchotana-miednica-blaga-o-pomoc-135644/index9.html czy Żuczek, który wymaga jednak leczenia, a właściwie rehablitacji po urazie. Z tego co mówi DT i inne osoby to przekochana i przytulaśna psinka http://www.dogomania.pl/forum/f28/potracony-zuczek-ze-zlamana-miednica-pomozcie-oglaszac-pilnie-dom-tymczasowy-137884/index13.html Quote
Lilmo Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Guzik ma tylu fanów, że wykorzystam tą jego popularność do zareklamowania mojego bazarku na rzecz Guziczka i pozostałych psów będących pod opieką Fundacji dla Zwierząt Animalia http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolczykowy-bazarek-dla-podopiecznych-animalii-do-16-06-zapraszam-139257/ Zapraszam! Quote
Recommended Posts