Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze pomóżcie mi... właśnie odezwała się do mnie ta dziewczyna i prosi o zdjęcia Malty. ojciec nadal się nie zgadza. nie wiem czy chce ryzykowac i oddawać Maltę do domu gdzie ojciec tak bardzo nie chce psa... warunki z tego co mówiła świetne... tylko ten ojciec mnie martwi...

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli ja miałabym decydować to w żadnym wypadku nie dałabym do tego domu Malty, aż do momentu, w którym nie miałabym pewności, że ten tata się zgadza. Nie wiemy co to za człowiek i jak zareaguje na taką "niespodziankę". Ludzie są naprawdę różni. Wiem, że dramatyzuję i wyolbrzymiam, ale ten człowiek być może byłby skłonny pozbyć się Malty za plecami córki. Naprawdę według mnie nie warto ryzykować. Malta to szczeniak, napewno znajdzie domek, w którym będzie akceptowana przez wszystkich domowników. Oczywiście najważniejsze zdanie w tej sprawie ma Supergoga.

Posted

jutro Malcie chce jeszcze zobaczyc mama. umówię się z nią i zobacze co i jak. a Malci nie oddam do pierwszego lepszego. za bardzo się do niej przywiązałam, i nie mogłabym zrobić jej czegoś takiego.

Posted

Dopóki ojciec nie wyrazi zgody, którą Ty usłyszysz od Niego - nie można oddawać tam psa. Tak jak piszecie wyżej, tata może zrobić numer pt. uciekła na spacerze itp.

Zdjęcia wyślij, może chcą popracować nad tatą jeszcze.

Posted

spotkałam się dziś z mamą. kobieta również strasznie mi się spodobała. wyjaśniła, dlaczego mąż nie chce się zgodzić. mianowicie on był z ich ukochanym psem u weterynarza, gdy musieli go uśpić i strasznie to przeżył. i boi się, że to się powtórzy. bezproblemu zgodziła się na wizuty przed i po. tylko mąż musi się zgodzić... wydaje mi się, że miałaby tam naprawę dobrze... są to ludzie, którzy zawsze mieli psa... no ale i tak szukamy dalej, bo tata uparty... :(

Posted

Poprosimy mocno trzymać kciukasy, bardzo mocno.
Tata się zgadza - Ola dzisiaj do mnie dzwoniła. Jeśli wszystko będzie dobrze, Malta w niedzielę pojedzie do domu.

Ale ciiiii - trzymamy....

Posted

Ha! jutro przed obiadem Malcia będzie w domku:multi::bigcool::bigcool: normalnie cieszę się nieziemsko;D jednak strasznie będzie mi jej brakować- przywiązałam się, chlip ;( dziekuję wszystim trzymajcym kciuki- podziałało:) :loveu:

Posted

Ja tylko paluchy trzymam aż mnie kurcze łapią.
Kocyk, nie martw się. Jeśli malta znajdzie super domek - długo nie będziecie bezrobotni psio... moja w tym głowa:evil_lol:

Posted

no ja myśle, że nie bedę bezrobotna;D najwyżej się sama upomnę:evil_lol: a za Malciochą już tęsknie. smutno dziś na spacerze było, jak musiałam odpowiadać na pytania "czy mi nie żal":sad:

Posted

Malta już w nowym domu:) będzie miała tam dobrze:)
próbowała bawić się z kotami ale te ją ustawiły:) polubiła swój nowy kocyk i zabawki;) trochę zestresowana była no ale to normalne. mam nadzieję, że bardzo nie płakała jak wyszłam:sad: ale mi jej teraz brakuje;(

Posted

Cudowna wiadomość! :loveu: Tak wiele dobrego napisałaś o jej nowej rodzinie, że mam pewność, że mała wspaniale trafiła. Kocyk wielkie dzięki za opiekę nad Maltą!:loveu:

Maleńka bądź szczęśliwa w nowym domku! Mocno trzymam kciuki za Twoje przyszłe życie i czekam na wieści z Twojego domku.

Posted

Tak się cieszę, że jednak impreza w Plazie zaowocowała choć 1 domkiem. Miało być inaczej, miały być 2 ale nie wyszło.
Ważne, że malta ma domek - a ja mogę spokojnie zmienic tytuł.

Kocyk - wielkie, wielkie dzięki.
:multi:

• 2 weeks later...