supergoga Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [FONT=Times New Roman]Malta to psi dzieciak, ma może 4-5 m-cy. Została dzisiaj znaleziona w Poznaniu, na Ratajach. Przypałętała się do ludzi, za którymi doszła aż nad …Maltę i tak dostała ode mnie imię.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pośrednio wzięli ją pod opiekę Państwo którzy czasami współpracują z naszą Fundacja, głównie w kocich sprawach. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Nie mogli zabrać suni – z uwagi na posiadany inwentarz, po rozmowie Malta trafiła do Oli na tymczas. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Wyjęto z Malty 7 kleszczy.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Miał tam pojechać Kumpel, niestety uciekł i póki go nie ma jego miejsce zajęła Malta.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Malta będzie raczej większym psiakiem. Jest ufna, miła, łagodna bardzo. Po zabawie w tymczasowym domku zasnęła na kolanach Oli. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Jutro porozwieszamy z p. Piotrem ogłoszenia, popytam w Ratajskich lecznicach. Może znajdzie się jej domek, który ją zgubił. Ale nie miała ani smyczy ani obroży. Wiec boję się, że nie znajdziemy.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Szkoda jej, a tymczas nie będzie wieczny.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Szukamy suni domu.[/FONT] Pomóżcie coś jej poszukać. To dzieciak. Quote
Lilmo Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Kolejna bidulka:shake: Nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić jak bardzo musiała być spragniona człowieka, że przeszła aż taki kawał. Maltusiu, maleńka, ale było warto! To, że trafiłaś pod opiekę fundacji to dla Ciebie wielkie szczęście! Strach pomyśleć co by z nią było. Sunia jest śliczna. Mam nadzieję, że szybko znajdzie dom. Jutro zrobię jej ogłoszenia. Liczę na to, że to jej rozbrajające spojrzenie z pierwszego zdjęcia podbije jakieś dobre serduszko. Quote
Erica Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Piękne psie dziecko, oby długo nie czekała na domek :loveu: Quote
Lilmo Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Erica']Piękne psie dziecko, oby długo nie czekała na domek :loveu: :cool3: No dobrze, do niczego nie zmuszam :lol: Quote
Lilmo Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Malta ma już ode mnie zestaw ogłoszeń tam gdzie zawsze robię. Maltuniu trzymam mocno za Ciebie kciuki. Quote
agusiazet Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Jest śliczna, pewnie szybko znajdzie domek!!! Quote
supergoga Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Malta juz na allegro alegratka kupsprzedaj cafeanimal eurocity strona Fundacji Quote
supergoga Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Malta bardzo kochana jest. Dzisiaj ją poznałam. Mam też nowe fotki od weta. Sunia zdrowa zupełnie, dzisiaj załozylismy książeczkę zdrowia, odrobaczyliśmy i odpchlilismy pannę. Za tydzień szczepienie. Dostała też wór karmy dobrej. Ma około 6 m-cy. Waży 13 kg. Quote
Lilmo Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Bardzo się cieszę, że mała w pełni zdrowa. Teraz do pełni szczęścia potrzeba tego wymarzonego domku. Oby się znalazł jak najszybciej. Quote
supergoga Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Nadal nikt nie pyta o sunię. Śliczny szczeniak taki, i nic... Wizyta u weta. Quote
supergoga Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Malta pilnuje swojego żarełka, które dostała i z którym jedzie na swój tymczasik Gdzie jest domek dla Malty? Quote
Lilmo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Jest urocza :loveu: A ja mam jedną Panią, która dopytuje się już drugi dzień pod rząd o to czy Malta znalazła już domek. Początkowo Pani tylko pytała, ale teraz wyraża chęć poznania Malty. Zaraz wyślę PW ze szczegółami. Quote
supergoga Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Wiedziałam, że Ty masz dobrą rękę do ogłoszeń. Z Panią Martą już jestem w kontakcue. dzwoniła dzisiaj, umówiła się na niedzilę na poznanie Malty. Ankieta ok. Trzymajcie kciuki - może sunia znajdzie domek. Lilmo, dzięki wielkie Quote
Lilmo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 No! I na takie wiadomości czekałam! :loveu: W takim razie, żeby nie zapeszyć, póki co wstrzymuję oddech do niedzieli i mocno trzymam kciuki! Oby okazało się, że to ten wymarzony dom. I proszę mnie tutaj nie przechwalić, bo stracę magiczną moc, a przecież jeszcze tyle maluchów czeka na domy :evil_lol: Quote
agusiazet Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Malta, mam nadzieję, że się spodobasz i to będzie Twój super domek!!! Quote
supergoga Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Na gg mam kolejne zapytanie o sunię. Quote
halbina Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Supergogo, szukała z Tobą kontaktu Tomcug... Trzymam kciuki za małą i jej domek! Quote
Lilmo Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Maltuniu jutro Twój wielki dzień, trzymam mocno kciuki! Quote
supergoga Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Nie lubie ludzi i ich nie rozumiem. Ola specjalnie wróciła z Maltą wczesniej na to spotkanie, nikt nie przyjechał i nie odbierają telefonu od Oli. Po cholerę taka zabawa. Napisałam do jeszcze jednej bardzo zainteresowanej osoby. Zobaczymy!!! A ja chyba od jutra mam kolejną psinke - małą mamusię i 3 półtoratygodnowe dzieci. JUż niestety za duże na uśpienie miotu.:oops: Quote
Recommended Posts