kocyk Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 kurcze pomóżcie mi... właśnie odezwała się do mnie ta dziewczyna i prosi o zdjęcia Malty. ojciec nadal się nie zgadza. nie wiem czy chce ryzykowac i oddawać Maltę do domu gdzie ojciec tak bardzo nie chce psa... warunki z tego co mówiła świetne... tylko ten ojciec mnie martwi... Quote
Lilmo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Jeżeli ja miałabym decydować to w żadnym wypadku nie dałabym do tego domu Malty, aż do momentu, w którym nie miałabym pewności, że ten tata się zgadza. Nie wiemy co to za człowiek i jak zareaguje na taką "niespodziankę". Ludzie są naprawdę różni. Wiem, że dramatyzuję i wyolbrzymiam, ale ten człowiek być może byłby skłonny pozbyć się Malty za plecami córki. Naprawdę według mnie nie warto ryzykować. Malta to szczeniak, napewno znajdzie domek, w którym będzie akceptowana przez wszystkich domowników. Oczywiście najważniejsze zdanie w tej sprawie ma Supergoga. Quote
kocyk Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 jutro Malcie chce jeszcze zobaczyc mama. umówię się z nią i zobacze co i jak. a Malci nie oddam do pierwszego lepszego. za bardzo się do niej przywiązałam, i nie mogłabym zrobić jej czegoś takiego. Quote
supergoga Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Dopóki ojciec nie wyrazi zgody, którą Ty usłyszysz od Niego - nie można oddawać tam psa. Tak jak piszecie wyżej, tata może zrobić numer pt. uciekła na spacerze itp. Zdjęcia wyślij, może chcą popracować nad tatą jeszcze. Quote
kocyk Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 spotkałam się dziś z mamą. kobieta również strasznie mi się spodobała. wyjaśniła, dlaczego mąż nie chce się zgodzić. mianowicie on był z ich ukochanym psem u weterynarza, gdy musieli go uśpić i strasznie to przeżył. i boi się, że to się powtórzy. bezproblemu zgodziła się na wizuty przed i po. tylko mąż musi się zgodzić... wydaje mi się, że miałaby tam naprawę dobrze... są to ludzie, którzy zawsze mieli psa... no ale i tak szukamy dalej, bo tata uparty... :( Quote
supergoga Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Poprosimy mocno trzymać kciukasy, bardzo mocno. Tata się zgadza - Ola dzisiaj do mnie dzwoniła. Jeśli wszystko będzie dobrze, Malta w niedzielę pojedzie do domu. Ale ciiiii - trzymamy.... Quote
eski Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 supergoga napisał(a):Ale ciiiii - trzymamy.... Oj, trzymamy ! Bardzo mocno trzymamy :lol: Bardzo bardzo... :lol: Quote
kocyk Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ha! jutro przed obiadem Malcia będzie w domku:multi::bigcool::bigcool: normalnie cieszę się nieziemsko;D jednak strasznie będzie mi jej brakować- przywiązałam się, chlip ;( dziekuję wszystim trzymajcym kciuki- podziałało:) :loveu: Quote
eski Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Doskonała wiadomosc :) :multi: :) :multi: Malcia, bądź szczęśliwa w nowym domku... Quote
Lilmo Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Wspaniale! :loveu: Poczekajmy jednak na radość do jutra,żeby nic nie zapeszyć :) Quote
supergoga Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Ja tylko paluchy trzymam aż mnie kurcze łapią. Kocyk, nie martw się. Jeśli malta znajdzie super domek - długo nie będziecie bezrobotni psio... moja w tym głowa:evil_lol: Quote
kocyk Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 no ja myśle, że nie bedę bezrobotna;D najwyżej się sama upomnę:evil_lol: a za Malciochą już tęsknie. smutno dziś na spacerze było, jak musiałam odpowiadać na pytania "czy mi nie żal":sad: Quote
Ajula Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 o jak fajnie :lol: czyli tata się zgodził? czy tez ktos inny ją zabiera? Quote
kocyk Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Malta już w nowym domu:) będzie miała tam dobrze:) próbowała bawić się z kotami ale te ją ustawiły:) polubiła swój nowy kocyk i zabawki;) trochę zestresowana była no ale to normalne. mam nadzieję, że bardzo nie płakała jak wyszłam:sad: ale mi jej teraz brakuje;( Quote
halbina Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Lilmo Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Cudowna wiadomość! :loveu: Tak wiele dobrego napisałaś o jej nowej rodzinie, że mam pewność, że mała wspaniale trafiła. Kocyk wielkie dzięki za opiekę nad Maltą!:loveu: Maleńka bądź szczęśliwa w nowym domku! Mocno trzymam kciuki za Twoje przyszłe życie i czekam na wieści z Twojego domku. Quote
supergoga Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Tak się cieszę, że jednak impreza w Plazie zaowocowała choć 1 domkiem. Miało być inaczej, miały być 2 ale nie wyszło. Ważne, że malta ma domek - a ja mogę spokojnie zmienic tytuł. Kocyk - wielkie, wielkie dzięki. :multi: Quote
agusiazet Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Dla Malty i jej rodziny tylko szczęścia, wspólnych spacerów, miłości i dużo lat razem od ciotki z Mielca:):):) Quote
Lilmo Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Czy są jakieś wieści od Malty? Tata ją pokochał ? :cool3: Quote
eski Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 No właśnie... też chciałam o to samo zapytac. Lilmo "spod palców" wyjęłaś mi to pytanie ;) Quote
Recommended Posts