__Lara Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Cudne zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marianek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Witam drogie Przyjaciółki Zuzi :) i innych niezwykłych czworonogów :) Mam na imię Mariusz i jestem tym, który na zdjęciu kąpał Zuzię (czyli mężem Ani). Dziękuję wszystkim bardzo za ogromne zainteresowanie losem Zuzi. Chciałem potwierdzic, że Zuzia znalazła u nas swój wymarzony domek i nie potrafimy juz sobie wyobrazic naszej rodziny bez Zuzi. Jakoś byłby to dziwnie okrojony obraz :) Tym którzy są na Facebooku, utworzyłem tam album nt Zuzi. Mogę podesłac link. Staramy się zainteresowac naszych znajomych losem innych potrzebujących zwierząt. Kto wie, może wkrótce potrzebny będzie kolejny transport do Białegostoku? :) Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich serdecznie! marianek Quote
Guest aniaak Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Marianek, a może by tak coś na Kornelkę dorzucić? ;) Quote
marianek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Haha, nieźle nieźle! Cóż, hmn hunmfhdgwoif hmmmmmmm.... tego siego... tędy owędy.... oczywiście coś tam dołożę... (chytra bestia :roll:) umówmy sie tak. Złożę na ręce twe Aniaaku gotówkę, a Ty dołączysz do swej wpłaty. Może byc? ;) Quote
maciaszek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Marianek witaj na dogo :). Fajnie, że jesteście tu oboje :). A co u Zuzi słychać? Quote
__Lara Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 marianek napisał(a):Witam drogie Przyjaciółki Zuzi :) i innych niezwykłych czworonogów :) Mam na imię Mariusz i jestem tym, który na zdjęciu kąpał Zuzię (czyli mężem Ani). Dziękuję wszystkim bardzo za ogromne zainteresowanie losem Zuzi. Chciałem potwierdzic, że Zuzia znalazła u nas swój wymarzony domek i nie potrafimy juz sobie wyobrazic naszej rodziny bez Zuzi. Jakoś byłby to dziwnie okrojony obraz :) Tym którzy są na Facebooku, utworzyłem tam album nt Zuzi. Mogę podesłac link. Staramy się zainteresowac naszych znajomych losem innych potrzebujących zwierząt. Kto wie, może wkrótce potrzebny będzie kolejny transport do Białegostoku? :) Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich serdecznie! marianek O super, Państwo Zuzi się zalogowali :loveu: dziękujemy za ten pozytywny przypływ energii i wciąganie innych w to psie szaleństwo :loveu: Quote
Jasza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Witamy serdecznie Zuziową rodzinkę!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jasza Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 marianek napisał(a):Witam drogie Przyjaciółki Zuzi :) i innych niezwykłych czworonogów :) Mam na imię Mariusz i jestem tym, który na zdjęciu kąpał Zuzię (czyli mężem Ani). Dziękuję wszystkim bardzo za ogromne zainteresowanie losem Zuzi. Chciałem potwierdzic, że Zuzia znalazła u nas swój wymarzony domek i nie potrafimy juz sobie wyobrazic naszej rodziny bez Zuzi. Jakoś byłby to dziwnie okrojony obraz :) Tym którzy są na Facebooku, utworzyłem tam album nt Zuzi. Mogę podesłac link. Staramy się zainteresowac naszych znajomych losem innych potrzebujących zwierząt. Kto wie, może wkrótce potrzebny będzie kolejny transport do Białegostoku? :) Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich serdecznie! marianek Transport do Bialegostoku - to brzmi pięknie!!! Czekamy, jakby co, mogę jechać z Reyes!:cool1: Jakby można ten link do albumu Zuzi wkleic tutaj, to byłoby super! Quote
marianek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Proszę bardzo: Anmelden | Facebook nie jestem pewien czy można obejrzec zdjęcia nie logując się tam... Quote
marianek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Zuzia jest bardzo szczęśliwa. Dzieci też :) Ola co kilka godzin chodzi za nią z miską i podaje ręką chrupki suchej karmy. Zuzia już się tym przejadła więc ostatnio kończy się to po prostu rozrzucaniem karmy po podłodze. Za to Zuzia nauczyła się wyszukiwac smakołyków na kuchennym stole i kiedy nikt nie patrzy a zapomni się kanapkę to Zuzia "hop" na krzesło i stół i kanapka przepadła. Poza tym skacze jak szalona gdy ktoś z nas wraca do domu. Nie można jej uspokoic :))) Quote
maciaszek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs153.snc1/5694_107940238957_540703957_2100655_3693389_n.jpg - bardzoooo mi się podoba :). Quote
Guest aniaak Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Kochani!!! Nasza Zuzia jest już po sterylce! Jest obolała, ale wszystko dobrze się goi. Ma taki kaftanik zakładany od dołu, dzieci smieją sie z tego jej ubranka:multi: Przed zabiegiem byliśmy z nią na wsi, to było czyste szaleństwo :multi: W życiu nie wiedziałam żeby jakiś pies tak skakał i biegał. A o graniu w berka z dziećmi mozna bylo zapomnieć bo Zuzia zawsze była tą która goniła a do tego głośno szczekała. Nikt ze śmiechu nie mógł uciekać:multi: Jest kochana i naprawdę cudowna,wszyscy ją kochamy baaaardzo!!!!! Quote
maciaszek Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 aniaak napisał(a):Nasza Zuzia jest już po sterylce! Jest obolała, ale wszystko dobrze się goi. Szybko dojdzie do siebie. Trzymamy kciuki! aniaak napisał(a):A o graniu w berka z dziećmi mozna bylo zapomnieć bo Zuzia zawsze była tą która goniła a do tego głośno szczekała. Nikt ze śmiechu nie mógł uciekać:multi:No co? Też chciała pograć :evil_lol:. Quote
__Lara Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 aniaak napisał(a):Kochani!!! Nasza Zuzia jest już po sterylce! Jest obolała, ale wszystko dobrze się goi. Ma taki kaftanik zakładany od dołu, dzieci smieją sie z tego jej ubranka:multi: Przed zabiegiem byliśmy z nią na wsi, to było czyste szaleństwo :multi: W życiu nie wiedziałam żeby jakiś pies tak skakał i biegał. A o graniu w berka z dziećmi mozna bylo zapomnieć bo Zuzia zawsze była tą która goniła a do tego głośno szczekała. Nikt ze śmiechu nie mógł uciekać:multi: Jest kochana i naprawdę cudowna,wszyscy ją kochamy baaaardzo!!!!! Jejku, takie wiadomości czyta się z uśmiechem na sercu :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Guest aniaak Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Prezentujemy nowe zdjecia z Zuzia :) Quote
maciaszek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Widzę, że przytyła pannica. Ale to dobrze, bo schronie to chudzinka była :(. Quote
Guest aniaak Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Hej dziewczyny, probowalem wlasnie wstawic zdjecia z fotosika ale cos nie wychodzi :) pojawia sie tylko adres (jak wyzej) a zdjecia nie ma. poradzicie cos? mariusz (marianek) Quote
Recommended Posts