Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam drogie Przyjaciółki Zuzi :) i innych niezwykłych czworonogów :)

Mam na imię Mariusz i jestem tym, który na zdjęciu kąpał Zuzię (czyli mężem Ani). Dziękuję wszystkim bardzo za ogromne zainteresowanie losem Zuzi. Chciałem potwierdzic, że Zuzia znalazła u nas swój wymarzony domek i nie potrafimy juz sobie wyobrazic naszej rodziny bez Zuzi. Jakoś byłby to dziwnie okrojony obraz :)

Tym którzy są na Facebooku, utworzyłem tam album nt Zuzi. Mogę podesłac link.

Staramy się zainteresowac naszych znajomych losem innych potrzebujących zwierząt. Kto wie, może wkrótce potrzebny będzie kolejny transport do Białegostoku? :)

Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich serdecznie!
marianek

Guest aniaak
Posted

Marianek, a może by tak coś na Kornelkę dorzucić? ;)

Posted

Haha, nieźle nieźle!
Cóż, hmn hunmfhdgwoif hmmmmmmm....
tego siego... tędy owędy....
oczywiście coś tam dołożę... (chytra bestia :roll:)

umówmy sie tak. Złożę na ręce twe Aniaaku gotówkę, a Ty dołączysz do swej wpłaty. Może byc? ;)

Posted

marianek napisał(a):

Mam na imię Mariusz i jestem tym, który na zdjęciu kąpał Zuzię (czyli mężem Ani). Dziękuję wszystkim bardzo za ogromne zainteresowanie losem Zuzi. Chciałem potwierdzic, że Zuzia znalazła u nas swój wymarzony domek i nie potrafimy juz sobie wyobrazic naszej rodziny bez Zuzi. Jakoś byłby to dziwnie okrojony obraz :)

Staramy się zainteresowac naszych znajomych losem innych potrzebujących zwierząt. Kto wie, może wkrótce potrzebny będzie kolejny transport do Białegostoku? :)

marianek

O super, Państwo Zuzi się zalogowali :loveu: dziękujemy za ten pozytywny przypływ energii i wciąganie innych w to psie szaleństwo :loveu:

Posted

marianek napisał(a):

marianek

Transport do Bialegostoku - to brzmi pięknie!!!
Czekamy, jakby co, mogę jechać z Reyes!:cool1:

Jakby można ten link do albumu Zuzi wkleic tutaj, to byłoby super!

Posted

Zuzia jest bardzo szczęśliwa. Dzieci też :)
Ola co kilka godzin chodzi za nią z miską i podaje ręką chrupki suchej karmy. Zuzia już się tym przejadła więc ostatnio kończy się to po prostu rozrzucaniem karmy po podłodze.
Za to Zuzia nauczyła się wyszukiwac smakołyków na kuchennym stole i kiedy nikt nie patrzy a zapomni się kanapkę to Zuzia "hop" na krzesło i stół i kanapka przepadła.
Poza tym skacze jak szalona gdy ktoś z nas wraca do domu. Nie można jej uspokoic :)))

• 3 weeks later...
Guest aniaak
Posted

Kochani!!!
Nasza Zuzia jest już po sterylce! Jest obolała, ale wszystko dobrze się goi. Ma taki kaftanik zakładany od dołu, dzieci smieją sie z tego jej ubranka:multi:
Przed zabiegiem byliśmy z nią na wsi, to było czyste szaleństwo :multi:
W życiu nie wiedziałam żeby jakiś pies tak skakał i biegał. A o graniu w berka z dziećmi mozna bylo zapomnieć bo Zuzia zawsze była tą która goniła a do tego głośno szczekała. Nikt ze śmiechu nie mógł uciekać:multi:
Jest kochana i naprawdę cudowna,wszyscy ją kochamy baaaardzo!!!!!

Posted

aniaak napisał(a):
Nasza Zuzia jest już po sterylce! Jest obolała, ale wszystko dobrze się goi.
Szybko dojdzie do siebie. Trzymamy kciuki!

aniaak napisał(a):
A o graniu w berka z dziećmi mozna bylo zapomnieć bo Zuzia zawsze była tą która goniła a do tego głośno szczekała. Nikt ze śmiechu nie mógł uciekać:multi:
No co? Też chciała pograć :evil_lol:.

Posted

aniaak napisał(a):
Kochani!!!
Nasza Zuzia jest już po sterylce! Jest obolała, ale wszystko dobrze się goi. Ma taki kaftanik zakładany od dołu, dzieci smieją sie z tego jej ubranka:multi:
Przed zabiegiem byliśmy z nią na wsi, to było czyste szaleństwo :multi:
W życiu nie wiedziałam żeby jakiś pies tak skakał i biegał. A o graniu w berka z dziećmi mozna bylo zapomnieć bo Zuzia zawsze była tą która goniła a do tego głośno szczekała. Nikt ze śmiechu nie mógł uciekać:multi:
Jest kochana i naprawdę cudowna,wszyscy ją kochamy baaaardzo!!!!!

Jejku, takie wiadomości czyta się z uśmiechem na sercu :loveu::loveu::loveu::loveu:

Guest aniaak
Posted

Hej dziewczyny, probowalem wlasnie wstawic zdjecia z fotosika ale cos nie wychodzi :) pojawia sie tylko adres (jak wyzej) a zdjecia nie ma. poradzicie cos?
mariusz (marianek)