Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze brakuje białego stworka, czekamy na niego:) szukałam transportu, ale chyba tylko znalazłam Kraków-Warszawa, do stolicy mogłabym podjechać, ewentualnie ciut poza nią:)

Posted

poważnie:) już nawet wypytałam iles osób czy jada w tamte strony:):):):) ale jeśli oczywiście jakaś dobra duszyczka z bliższej okolicy by chciała jej podarowac najlepszy dom to jak najbardziej:) ja jak coś mogłabym jej pomóc:)

Posted

Myśle że ktoś inny niż Ty, nie wchodziłby w rachubę.
No to szukamy transportu.
W wakacje pewnie będzie więcej okazji.

Posted

togaa napisał(a):
Myśle że ktoś inny niż Ty, nie wchodziłby w rachubę.
No to szukamy transportu.
W wakacje pewnie będzie więcej okazji.

ojej togus zaburaczyłam się, bez przesady:) ale mi miło:) ja do Warszawy moge dojechać, ewentualnie gdzieś w bok jeszcze blisko jak będzie trzeba hehehehehehe póki mój Paweł jest w domu, a w kwietniu jeszcz ebędzie mogę jechac bo potems ama to sie boje, nie jeżdżę tak daleko tym bardziej moim autem, co robi czasem psikusy:)

• 3 weeks later...
Posted

i znowu my:) tym razem więćej Buby:)

to co Buba lubi najbardziej - rura:) ta jest w porównaniu z nią dośc duża, ale lubi ja podnosic gdy jest luzem, a do klatki dostaje od papiru:) i tez rzuca sobie:)

no to hhooop

i kto powiedział, że transporterki sa tylko dla psów, poleże sobie a co:)

Posted

ooo a co Pani ma?? czipsik marchewkowy:) - czipsik, bo dajemy jej taki płaski by nie musiała gryźc a to takie bardziej do memłania:)

dobre:)

a te jak zawsze ehhh nuda;P

ooo "lącka Pańci"