Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jamnisio w nocy spacerował, penwie niuńka bolało, kładł się na najdziwniejszych rzeczach leżących na podłodze-wiadomo mam w domu jeden wielki bazar i czasem cos spadnie z tej wielkiej góry więc piesio położył sie na torebkę....teraz śpi na łóżeczku:) po narkozie od razu nie wymiotował, później po kilku godzinach dwa razy mu się zdarzyło....ale już niewiele zjadł stopniowo dostaje papu:)teraz gałkami ocznymi udaje wampira tak mu sie coś śni:)a jaki zez przy tym hehe

Posted

dzisiaj naszemu Julianowi dałam drugi - ostatni zastrzyczek:) tak jak poprzednio nawet nie poczuł:) jest zatem baardzo gruboskórny hehe fajnusi jest:) tuliłby się tylko:) wstawię kilka zdjątek ze mna nawet hehe

Posted

Juliano w poniedziałem miał slabszy dzień..smętny, wymiotował, nie chciał jeśc, mało reagował:( w nocy skoro i tak nie śpię od Tysia hehe to zrobiłam masażyłk Julkowi, przykryłam mocno, tuliłam i zasnął spokojnie:) rano juz dobrze, zjał, szybciej szedł na spacerku, także już duzo lepiej:) w piątek idziemy na kontrolę, pokazac szwy-ma rozpuszczalne i zdjąc szwy z szyjki, gdzie wycięty ma ten ropień....mam kilka fotek z dnia, gdzie czuł sie dobrze-Wegależała obok i pilnowała hehe i trochę jeszcze rysiwo-wegusiowych:)

tu wygłupy Mama z Wega:)

Posted

a tu coś, co wprawiło nas dzisiaj w osłupienie równie wielkie, jak nasz śmiech i morke gacie z tego śmiechu:):):) po prostu po zdjeciach i reakcjach na nich widac, że nasz król szalał, ja nie wiem,myslałam,że mnie juz w nim nic nie zdziwi:) siedze sobie i łapkami macham:)