anetek100 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Julian ma wole jak buba:) rulonik z języka i ja potrafie zrobić:) a tu poza po miziankowa:) Quote
anetek100 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 a tu sjesta na łóżeczku, przy telewizorku, który najlepiej usypia:) a i jeszcze BUba:) Quote
Isadora7 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 A ja zapraszam do Teodora (klik w banerek) [INDENT=5] Quote
anetek100 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 ja na teodora wole nie patrzeć:(:(:(wiadomo czemu:( kopia Nikusia no jakbym widziała jego:( ale wiem wiem żartuję zaglądam;( Quote
madcat1981 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Cudne foty! A Teodor... Łudząco podobny do Niko:( Quote
anetek100 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 cudny, jak go zobaczyłam to aż mi się gorąco zrobiło....oby znalazł NORMALNY, odpowiedzialny i "najlepsiejszy" domek:) Quote
Sarunia-Niunia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Śliczne foteczki Anetko i psiaczki i króliczek... pięknie i szczęśliwie:) Quote
anetek100 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 (edited) wstawię jedną foteczkę mojego tymczasowicza, który był u nas ok dwa lata temu:) pamiętacie Miodzia?/ teraz Ozzy z Filipkiem:)mieszka sobie w malowniczym Kotkowie w okolicach Łukty:) ma fajną Panią i Pana no i teraz jeszcze Filipka:) duży dom, ogromny ogród, linia brzegowa jeziora rewelka:) no i jest kochany Edited May 2, 2012 by anetek100 Quote
anetek100 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 poprosilam o nowe zdjęcia Lunki ale przede wszysktim wieści o niej:)jak będe miała także wstawię:) Quote
anetek100 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 trochę nas nie było, co:):):):) od czego zacząc, chociaz nie zmieniło sie wiele:) Julianek ansz chodzi na rehabilitację, miał pole magnetyczne, ultradzwięki i laser, a od jutra zaczyna bieżnię wodną - jest słaby, zawsze bł taki wiotki, lekko wystarczyło pchnąc a ten już przewracal się, albo jak robił qpkę, to siadał na nią, lub kiwal się......niby w rtg nic nie wyszło, ale trzeba poprawic jego kondycję, mięśnie itp Zorkosia, była na sterydzie, witaminkach, by wzmocnić ją, ma te zwyrodnienia stawow, więc każda zmiana pogody, czy dłuższy spacer odbija się na jej nóżkach ..troche chudła, ale morfologia lepsza niz kiedyś, po prostu słabo wchłania karmę, zmieniłam jej na hill'sa i jest dostała ciałka:) Wegusława hmmmmm co tu duzo mowic jest gruba no;P tez na diecie, najżwawsza, a po prostu ma tendencje do tycia:) Buba fika z Wegą, zdrowa wszystko ok, kanarki to samo A miałam jeszcze jednego pieska na dt:( miał na imię Pablo, ratlerkowaty psinek, kruszyznka, po operacji żuchwy, nie miał ząbków, trzeba był karmic strzykaweczką, potem już kroplowki:( był u mnie półtora dnia, i odszedł:( maleństwo takie okruszynka, chcialam, aby mial miejsce u mnie w galerii...zasnął obok Nikusia i Rysia kilka fotek zatem:) i na balkonie - zamknęłam je na chwile, by zrobić fotki wszystkim na raz:) Quote
anetek100 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 na chwile posadzilismy na lozko .... na chwilę:) bo zawsze sie bala, ale jkos olala:) Quote
anetek100 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 ehh no i okruszynek:( śpij spokojnie pieseczku:( Quote
Jagoda1 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Kochany Pablitku [*], tak bardzo chciałysmy ci pomóc, psiaczku:( nie udało się... Quote
anetek100 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 trochę nas tu nie było, ale wstawię za to fotkę mojego niegdys tymczasowicza:) pamiętacie Miodzia? teraz Ozzy z Filipkiem:) czy to nie urocza fotka?? oo patrz przyjacielu jaki kamyczek? pobawimy się?? :) Quote
togaa Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Obiecanki, cacanki.... Za to ja coś wstawię. Wielka szkoda że Twój oddział geriatryczny w komplecie, bo taką mamy jamnikowatą dziadygę kochaną na zbyciu... . Quote
anetek100 Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 bo u mnie fotka zniknela a dziadyga cudny:) Quote
Isadora7 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Moje kochane anetkowe stadko. Pokaz dziadygę koniecznie. togaa a co to a gdzieś wiecej o tej bidzie? Quote
Recommended Posts