Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted (edited)

wstawię jedną foteczkę mojego tymczasowicza, który był u nas ok dwa lata temu:) pamiętacie Miodzia?/ teraz Ozzy z Filipkiem:)mieszka sobie w malowniczym Kotkowie w okolicach Łukty:) ma fajną Panią i Pana no i teraz jeszcze Filipka:) duży dom, ogromny ogród, linia brzegowa jeziora rewelka:) no i jest kochany

Edited by anetek100
  • 2 months later...
Posted

trochę nas nie było, co:):):):) od czego zacząc, chociaz nie zmieniło sie wiele:)

Julianek ansz chodzi na rehabilitację, miał pole magnetyczne, ultradzwięki i laser, a od jutra zaczyna bieżnię wodną - jest słaby, zawsze bł taki wiotki, lekko wystarczyło pchnąc a ten już przewracal się, albo jak robił qpkę, to siadał na nią, lub kiwal się......niby w rtg nic nie wyszło, ale trzeba poprawic jego kondycję, mięśnie itp

Zorkosia, była na sterydzie, witaminkach, by wzmocnić ją, ma te zwyrodnienia stawow, więc każda zmiana pogody, czy dłuższy spacer odbija się na jej nóżkach ..troche chudła, ale morfologia lepsza niz kiedyś, po prostu słabo wchłania karmę, zmieniłam jej na hill'sa i jest dostała ciałka:)

Wegusława hmmmmm co tu duzo mowic jest gruba no;P tez na diecie, najżwawsza, a po prostu ma tendencje do tycia:)

Buba fika z Wegą, zdrowa wszystko ok, kanarki to samo

A miałam jeszcze jednego pieska na dt:( miał na imię Pablo, ratlerkowaty psinek, kruszyznka, po operacji żuchwy, nie miał ząbków, trzeba był karmic strzykaweczką, potem już kroplowki:( był u mnie półtora dnia, i odszedł:( maleństwo takie okruszynka, chcialam, aby mial miejsce u mnie w galerii...zasnął obok Nikusia i Rysia

kilka fotek zatem:)

i na balkonie - zamknęłam je na chwile, by zrobić fotki wszystkim na raz:)

• 1 month later...
Posted

trochę nas tu nie było, ale wstawię za to fotkę mojego niegdys tymczasowicza:) pamiętacie Miodzia? teraz Ozzy z Filipkiem:) czy to nie urocza fotka?? oo patrz przyjacielu jaki kamyczek? pobawimy się?? :)

• 1 month later...
Posted

Obiecanki, cacanki....

Za to ja coś wstawię.
Wielka szkoda że Twój oddział geriatryczny w komplecie, bo taką mamy jamnikowatą dziadygę kochaną na zbyciu...

.