tangerine74 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Justa']tangerine, że Ty taki molestator to się nie spodziewałam :-o:razz: Ja zła kobieta jestem: jem kacogenne śledzie:cool3:, skubie uszy psa w narkozie i molestuję :loveu: A tutaj to na resocjalizację trafiłam :lol::lol::lol: I wpuscili mnie tylko dlatego, że miłość do sznupa daje szanse powodzenia resocjalizacji. Niby to jeszcze nie ludzkie uczucia, tylko dozwierzęce, ale rokuję nadzieje:multi: do jutra :hand: Quote
Justa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 tangerine74 napisał(a):Ja zła kobieta jestem: jem kacogenne śledzie:cool3:, skubie uszy psa w narkozie i molestuję :loveu: A tutaj to na resocjalizację trafiłam :lol::lol::lol: I wpuscili mnie tylko dlatego, że miłość do sznupa daje szanse powodzenia resocjalizacji. Niby to jeszcze nie ludzkie uczucia, tylko dozwierzęce, ale rokuję nadzieje:multi: Haha to jestem w rękach spacjalisty :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 malawaszka napisał(a):JEST OK! :multi: Pepucha nie ma przerzutów więc na pocz marca będziemy usuwać dziadostwo :mad: Lunecie goi się dobrze :multi: Pepa miała zrobione dwa zdjęcia RTG na boku i na brzuchu (musiała dostać głupiego jasia niestety bo była masakrycznie przerażona) potem chyba z godzinę wet patrzał na USG co w brzuszku piszczy - jakieś wypasione to usg mają :-o jakieś przepływy mierzył, jakieś echa :mdleje: jak żyję takich cudów nie widziałam :lol: Także 2,5 godzinna randka z Weterynarzem zaliczona do udanych :loveu::multi: Przecież Ci mówiłam, że wypasione jak nigdzie :) Nawet w szpitalu takiego nie widziałam ;) Podobne mają w klinice górniczej ;) Quote
Alicja Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 1454 / 1455 / 1456....:grins: A gdzie takie wypasione USG :razz::razz: Quote
LeCoyotte Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='tangerine74'] Waszko, Coyottku, ja też właśnie skończyłam 5 rok odczulania na pyłki drzew z efektem minimalnym :placz: Teraz zaczynam całoroczne na pyłki traw i chwastów:razz: Końca nie widać :angryy: Może pomolestujmy Justę:loveu:, żeby nam wizytę u weta umówiła :lol: i sie hurtem zjedziemy na odczulanie (a sznupy urządzą sobie zabawę w tym czasie) :lol: te odczulania sa chyba niewiele warte:roll: 5 lat i dalej mam 2-3 miesiace meczarni.. ale jednak mala poprawe widac;) [quote name='Alicja']1454 / 1455 / 1456....:grins: wg moich najnowszych statystyk, 3 razy wiecej spoleczenstwa wybiera kropke srodkowa, niz pozostale 2:cool3: Quote
Justa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 LeCoyotte napisał(a): wg moich najnowszych statystyk, 3 razy wiecej spoleczenstwa wybiera kropke srodkowa, niz pozostale 2:cool3: W takim razie ja jestem nieszablonowa - lubię pierwszą od prawej:diabloti: Quote
malawaszka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Justa']Dla psa 50zł takie czary :roll: Ja Galine odczulałam tylko na laktozę, bo to jest w mnóstwie leków i jakby zaszła potrzeba podania jej czegokolwiek mógłby być problem.. a na wszystko można odczulać? [quote name='tangerine74']Waszko, poszalałaś u weta: 2,5 godziny :evil_lol: Co na to J? ;) Udaje, ze nie zazdrosny? oto co na to J: zadzwonił z pracy, żebym po niego przyjechała i odwiozła go do domu bo ma gorączkę, dreszcze i słaby jak cholira - więc na walentynki dostał ode mnie piguły i transport do dom :roll: a ja chyba dostałam od niego wirusa bo coś się kiepskawo czuję :diabloti: [quote name='tangerine74'] Waszko, Coyottku, ja też właśnie skończyłam 5 rok odczulania na pyłki drzew z efektem minimalnym :placz: Teraz zaczynam całoroczne na pyłki traw i chwastów:razz: Końca nie widać Może pomolestujmy Justę:loveu:, żeby nam wizytę u weta umówiła :lol: i sie hurtem zjedziemy na odczulanie (a sznupy urządzą sobie zabawę w tym czasie) :lol: hahaha dobry pomysł!!! a ja się odczuliłam na to co miałam najgorsze czyli trawy, zboża, olcha i leszczyna i o dziwo zmniejszymy mi się też objawy alergii na całą resztę :multi: [quote name='tangerine74'] PS. To jednak śledzie są kacogenne. A powazniej ,t sprawdziło sie stare porzekadło: "na kaca najlepsza praca", bo tak mnie zapracowało, ze nie zauważyłam kaca (i na koniec kropka - 1401) ja jakoś nigdy nie potrafię się zmusić do pracy na kaca :evil_lol: [quote name='tangerine74']Ja zła kobieta jestem: jem kacogenne śledzie:cool3:, skubie uszy psa w narkozie i molestuję :loveu: A tutaj to na resocjalizację trafiłam :lol: I wpuscili mnie tylko dlatego, że miłość do sznupa daje szanse powodzenia resocjalizacji. Niby to jeszcze nie ludzkie uczucia, tylko dozwierzęce, ale rokuję nadzieje:multi: hahaha boszzz ja nie wiem czy powinnam się z Tobą zadawać - Ty naprawdę zła kobieta jesteś :evil_lol: [quote name='Pysia']Przecież Ci mówiłam, że wypasione jak nigdzie :) Nawet w szpitalu takiego nie widziałam Podobne mają w klinice górniczej a nie mówiłaś tego o tym na brynowie? :cool3: o tym też, ale tym brynowskim się zachwyciłaś kiedyś pamiętam na gie :evil_lol: [quote name='Alicja']1454 / 1455 / 1456....:grins: A gdzie takie wypasione USG :razz: Na Giszowcu u Dra Bojarskiego - tam Luna była sterylizowana i powiem, że jestem bardzo zadowolona teraz ze wszystkiego - na pewno w Provecie też bym była zadowolona ale zabuliłabym pewnie co najmniej ze dwa razy tyle :roll: dzisiaj za takie wypasione badania zapłaciłam 70 zł - a myślałam, że będzie więcej zwłaszcza za to usg hahaha a ja jak przeczytałam, że są trzy kropki, szybciutko poszukałam postu Kojota i kliknęłam po kolei w każdą i sprawdziłam czy licznik mają ten sam :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 a w ogóle to dziś Pepa miała mieć głodówkę - do 17 :crazyeye: w razie jakby trzeba podać jaśka no i trzeba było, ae Pepa nie dotrzymała głodówki :mad: z nią się nie da po prostu!!! ona jest najupierdliwszym psem na świecie jak jest głodna albo jak chce pić :mad: nażarła się Luny żarciem i jaki numer wywinęła to mało nie zemdlałam :-o: Luna skądś wykopała taką kość do mamlania i pilnowała jej zawzięcie na legowisku - Pepa wyczaiła oczywiście i wyczekiwała momentu kiedy Luna odejdzie :evil_lol: taki moment nie nadszedł, więc Pepa zaczęła szczekać, obie burczały, a bezczelne Pepisko w końcu staranowało moją nogę, wlazło na Luny rewir :crazyeye: i tą kość jej prawie z pyska wyjęła :evil_lol: ojjj gdyby nie moje ekhem delikatne krzyknięcie to byłoby małe kotłowanko pod biurkiem :shake: albo i nie kurcze - kto wie ale wolę nie sprawdzać ;-) tak mi sięwydaje, że jakby Luna nie chciała oddać to by walczyła i albo ona też była w takim szoku jak ja albo postanowiła Pepie odpuścić :loveu: Quote
agbar Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 http://img170.imageshack.us/img170/7839/dsc0340sq4.jpg oooo brzydkie kaczatko:razz::diabloti: Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 ano - potem będzie więcej brzydkich kaczątek :evil_lol: a teraz lądowanie :loveu: i ręczny :lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='malawaszka']i ręczny :lol: Hahaha REWELA :evil_lol:. Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 ptaki ptakami a Dudkowi zdjęłam na trochę kubrak i proszę jak się napawa swobodą :loveu: wietrzonko :evil_lol: brzunio swoboda zaraz się zakończy bo mała pinda tam zagląda za często :mad: Quote
Doginka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Byłam i podziwiałam fotki gałęzi:diabloti: i Twoich trolinek:loveu::loveu::loveu: Cieszę się, że Lunka taka radosna po operacji:multi: DOBRANOC:hand: Quote
Pysia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 malawaszka napisał(a): a nie mówiłaś tego o tym na brynowie? :cool3: o tym też, ale tym brynowskim się zachwyciłaś kiedyś pamiętam na gie :evil_lol: Brynowską się zachwycać nie mogłam, bo tam nie byłam :eviltong: USG Szelmie szczegółowe robiłam u Bojarskiego no i tam liczyliśmy 5 pomiotów Szatana - i tyle było ;) I do Bojarskiego Cię od początku wysyłałam ;) O Brynowie mówiłam, że mają własne labolatorium ;) Pomięszałaś Zakręcona kobieto wsio :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 :razz::razz:extaza:evil_lol: http://img505.imageshack.us/img505/1677/dsc0013if4.jpg i zacerowany brzuś też widziałam ;) Quote
tangerine74 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='malawaszka'] hahaha a ja jak przeczytałam, że są trzy kropki, szybciutko poszukałam postu Kojota i kliknęłam po kolei w każdą i sprawdziłam czy licznik mają ten sam :evil_lol: To zupełnie, jak ja wczoraj:lol: Lunka kółkami do góry :loveu: Nochalek :loveu: Psiapy (=psie łapy) :loveu: I to oko :loveu::multi::loveu: No jakbym na moje Gimlisko patrzyła. Tylko w miejscu brzusia Lunka jakaś wybrakowana jest w tym porównaniu ;) Gimloń miał wczoraj napad tarzania z powarkiwaniem i wyrzucaniem wszytkiego z kojca :lol: Chyba wiosenne porządki robił:crazyeye: A potem oczywiście musiał odespać. Pozdrawiamy w tym samym stylu :lol: (drugie zdjecie pozwala rozpoznać czesci ciała na pierwszym;)) Quote
Justa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Pozdrawiamy w tym samym stylu (drugie zdjecie pozwala rozpoznać czesci ciała na pierwszym) Haha faktycznie miałam z tym problem, coś te łapy nie w tą stronę co trzeba się zginały :evil_lol: Galina też uwielbia do góry kołami, njabradziej to rano, gdy stęskniona, nogę się spuści a pies już majt na grzbiet :loveu: Quote
Elitesse Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 moj Waciak cale noce przesypia nogami do gory :lol: Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Doginka']Byłam i podziwiałam fotki gałęzi:diabloti: i Twoich trolinek:loveu: Cieszę się, że Lunka taka radosna po operacji:multi: DOBRANOC:hand: no toś posiedziała na dogo nockę :cool3: [quote name='Pysia']Brynowską się zachwycać nie mogłam, bo tam nie byłam :eviltong: no zachwycałaś się jak oglądałaś na www brynowa :eviltong: [quote name='Alicja']:razz:extaza:evil_lol: http://img505.imageshack.us/img505/1677/dsc0013if4.jpg no - to była prawdziwa rozkosz bo rzadko jej zdejmuję kubrak - mogłabym zapomnieć i nie przypilnować jakby zaczęła mamlać :mad: [quote name='tangerine74'] Lunka kółkami do góry Nochalek :loveu: Psiapy (=psie łapy) :loveu: I to oko :loveu: No jakbym na moje Gimlisko patrzyła. Tylko w miejscu brzusia Lunka jakaś wybrakowana jest w tym porównaniu ;) hahaha gdyby nie jeden a właściwie trzy szczegóły to pomyśleć bym mogła, że to Luna :loveu: ależ Gimli ma zarośnięty brzuchol :cool3: nie robią mu się tam takie mini mini kołtunki??? bo ja Lunie tam często wycinam włoski bo się kołtunią a nie ma szans, żebym tej niedotykalskiej uczesała włosy na brzuchu :shake: [quote name='Justa'] Galina też uwielbia do góry kołami, njabradziej to rano, gdy stęskniona, nogę się spuści a pies już majt na grzbiet :loveu: [quote name='Elitesse']moj Waciak cale noce przesypia nogami do gory :lol: noo Luna też całą noc potrafi, a najlepiej na mojej poduszce i z łapą na mojej buzi :roll: bardzo często też wciska się między poduszkę i ścianę i tam na plecach :loveu: Quote
Doginka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Spanie nogami do góry to przywilej sznupów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - moje spały dzisiaj na mnie i też łapami do góry:diabloti: Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 ja myślę, że nie tylko sznupów - cała masa psów tak śpi :loveu: haha kotów zresztą też :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Monika, ale cudne foty ptaszydeł:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu: Lece na spacer, bo psie zleją mi sie na dywan:diabloti: Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 hahaha pierwszy spacer dzisiaj??? no pieknie :mad: Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 tuptuś ile kaczek jest na zdjęciach :evil_lol: no i polecam przyobserwowanie małego pościgu :lol: Quote
LeCoyotte Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='malawaszka'] noo Luna też całą noc potrafi, a najlepiej na mojej poduszce i z łapą na mojej buzi :roll: bardzo często też wciska się między poduszkę i ścianę i tam na plecach :loveu: hmm a mojej czarnej przeszlo.. juz rzadko spi kolami do gory:roll: swietna fotka http://img184.imageshack.us/img184/4022/dsc0364fv3.jpg :) tylko szkoda przepalen Quote
Recommended Posts