Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']a ja Ci powiem, że to wcale nie jest takie głupie bo jak kiedyś Luna wystartowała i zaczęła gnać do większego psa w celu zamordowania go to jak rzuciłam w nią smyczą (nie automatyczną :evil_lol:) to się opamiętała i wróciła :eviltong: bo to działa tak, że psa wytrąca z amoku bo przecież nie boli - przynajmniej mojego :evil_lol:[/QUOTE]

ja bym nie wracała do kogoś kto we mnie rzuca smyczą:lol::-o
ale może luna jest masochistką?:cool1:

Posted

[quote name='Justa']ja bym nie wracała do kogoś kto we mnie rzuca smyczą:lol::-o
ale może luna jest masochistką?:cool1:[/quote]

hahah no ja też bym nie wracała, ale ja nie wpadam w amok jak widzę 30razy większego ode mnie psa:-o i nie biegnę go obszczekać :evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaG']To ja w takim razie zakupię cztery sztuki. :razz:[/quote]
Kup Aniu, kup, bo od takiego używania może się klikierek zgubić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='AnkaG'].....umięśniona. :evil_lol:[/quote]
A ja znowu czytam [B]UŚMIECHNIONA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='malawaszka']ale ja nie wpadam w amok jak widzę 30razy większego ode mnie psa:-o i nie biegnę go obszczekać :evil_lol:[/QUOTE]

nie? :hmmmm:

Posted

[quote name='Vectra']Lalka pięknie wraca jak rzucę w nią łańcuchem :diabloti:

czyli mamy nową metodę szkoleniową -RZUTKIER :evil_lol:[/quote]

no to lecę założyć bazarek i sprzedajemy rzutkiery :evil_lol:

[quote name='AnkaG']Spacer z 15 kg torbą. :cool1: Ale będzie umięśniona. :evil_lol:[/quote]

noo jakoś trzeba dbać o formę :cool3:

[quote name='Doginka']Kup Aniu, kup, bo od takiego używania może się klikierek zgubić:evil_lol::evil_lol:
[/quote]

nooo to od razu 8 coby na każdą po 2 szt były jak suczyny Ci zaplanują zbiorową ucieczkę
:evil_lol:
[quote name='Justa']nie? :hmmmm:[/quote]

kurde a myślisz, że tak :hmmmm: noo może masz rację :hmmmm:

:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahah no ja też bym nie wracała, ale ja nie wpadam w amok jak widzę 30razy większego ode mnie psa:-o i nie biegnę go obszczekać :evil_lol:[/quote]
Naprawdę?:crazyeye::diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']hahah no ja też bym nie wracała, ale ja nie wpadam w amok jak widzę 30razy większego ode mnie psa:-o i nie biegnę go obszczekać :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

i jak nie mam mieć zmarszczek jak po nocy zaraz mnie ataki śmiechu ogarniają :evil_lol:

muszę se poszukać rzutkiera ;)

wczoraj to miałam kopkier ...jak się Ozzyemu na doopalonie znienack a zawiesił pseudo jamnik :angryy:...zanim Ozzy się kapnął to ja już zamacha robiłam ale pani :angryy: zdążyła psa za ogona złapać i odciągnąć ...ale dostała działkę :oops::oops:...bo to ten sam pies co kiedyś Qbę w udo ucharał :mad:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha właśnie pierwszy raz użyłam klikiera w celach szkoleniowych - Pepa darła mordę na niewiadomoco - prośby i groźby nie skutkowały, więc rzuciłam w nią klikierem i zadziałało :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: cudowne narzędzie do pracy z psem :loveu::loveu::loveu:[/quote]
jesoooo:roll:nareszcie rozumiem jak nalezy tego dziadostwa uzywac:multi:
Wasiu jo cie ajlowju:loveu:bedziesz moim ulubionym szkoleniowcem:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahha noo ew jakimś 15 kg workiem z karmą :evil_lol:[/quote]
O to by na pewno podziałało...

[quote name='AnkaG']Spacer z 15 kg torbą. :cool1: Ale będzie umięśniona. :evil_lol:[/quote]
Taaa, już to widzę, Albert, Ballada, Killer i 15 kilogramowy kliker do rzucania. Pewnie pokazaliby mnie w "Uwadze"!

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]i jak nie mam mieć zmarszczek jak po nocy zaraz mnie ataki śmiechu ogarniają :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]muszę se poszukać rzutkiera ;)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][/FONT][/B]
[/quote]

Ale masz za to płaski brzuch, ćwiczysz mięśnie... Coś za coś!!!

Witaj Monika!:lol:

Posted

[quote name='Pysia']Naprawdę?:crazyeye::diabloti:[/quote]

jakbyś przeczytała ciut więcej to byś wiedziała, że napisałaś to samo co Justa :diabloti::mad:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
wczoraj to miałam kopkier ...jak się Ozzyemu na doopalonie znienacka zawiesił...
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

buuahaha i tu myślałam, że będzie o tym, że Ozzyemu znienacka na doopalonie zawiesiła się koopa :evil_lol:

[quote name='agbar']jesoooo:roll:nareszcie rozumiem jak nalezy tego dziadostwa uzywac:multi:
Wasiu jo cie ajlowju:loveu:bedziesz moim ulubionym szkoleniowcem:loveu:[/quote]

:grins: polecam się!!! przyecież obydwa moje pieski są cudnie karne i wyszkolone na tip top :p

[quote name='AlKil']
Ale masz za to płaski brzuch, ćwiczysz mięśnie... Coś za coś!!!
[/quote]

otóż to :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha właśnie pierwszy raz użyłam klikiera w celach szkoleniowych - Pepa darła mordę na niewiadomoco - prośby i groźby nie skutkowały, więc rzuciłam w nią klikierem i zadziałało :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: cudowne narzędzie do pracy z psem :loveu::loveu::loveu:[/quote]

O prepraszam, ja pierwsza opracowałam rzutkiery.

Stosowałam na tą moją białą popierdółkę wszelakie pozytywne metody szkoleniowe i nie działały na darcie ryja, a rzucanie pustej butelki gdzieś obok od razu ją wytrącało z amoku :cool3: i teraz właściwie po kilku takich rzutach jak już powiem "spokój" to spokój jest. A wcześniej miała mnie w odb....no wiecie w czym.

Posted

[quote name='Vectra']Rzutkiery i odpowiednie komendy z bardzo akcentowaną literą R działają cuda na każdego psa :diabloti: i nie tylko na psy to działa :evilbat:[/quote]

hahaha nooo pozytywne wzmocnienie komendą z RRR jest konieczne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha nooo pozytywne wzmocnienie komendą z RRR jest konieczne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
I z końcówką mać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - zastosowałam dzisiaj do moich kundli:angryy: i posłusznie wróciły do nogi:multi:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha nooo pozytywne wzmocnienie komendą z RRR jest konieczne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

mówicie z "RRR"??? Bo ja musze wybrać sobie na szkolenie komendę do przechodzenia przez drzwi...:diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']mówicie z "RRR"??? Bo ja musze wybrać sobie na szkolenie komendę do przechodzenia przez drzwi...:diabloti:[/quote]
znaczy żeby pies nie przechodził pierwszy ??? ja mam komende zaczyna się na s....RRRRR.......j :evil_lol:

Posted

hahahaha Ewa wyobrażam sobie miny współszkolących się jakbyś wydała taką komendę :roflt: hahahahah

a moje suki ostatnimi dniami doprowadzają mnie do furii - spacery zamieniły się w katorgę :angryy: Pepa od jakiegoś czasu chodzi już w mieście też bez smyczy, ale ostatnio OBIE maUpy zamieniły się w Poszukiwaczy Żarcia Wszelakiego :angryy::angryy::angryy: nie chce mi się ich na smyczach prowadzać bo to się mija z celem :shake: ale kurna mordy niedługo pozaklejam :mad: i tak chodzę sobie po okolicy wydzierając się to na jedną to na drugą: fuuuuj!!!! wypluj to!!!! zostaw!!!! co tam szukasz franco??!!! wynocha mi stąd!!!! kurrrrrrrrrrrrrrrr!!!!! :mdleje: po prostu bosko, sielsko i anielsko

hahahahha Vectra Twoją komendę też wykorzystuję na spacerach :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']znaczy żeby pies nie przechodził pierwszy ??? ja mam komende zaczyna się na s....RRRRR.......j :evil_lol:[/quote]
[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/smieszne.gif[/IMG][IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/smieszne.gif[/IMG][IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/smieszne.gif[/IMG][IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/smieszne.gif[/IMG][IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/smieszne.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Vectra']znaczy żeby pies nie przechodził pierwszy ??? ja mam komende zaczyna się na s....RRRRR.......j :evil_lol:[/quote]

Cioteczko najukochańsza, na Ciebie zawsze można liczyć!!:multi:

[quote name='malawaszka']hahahaha Ewa wyobrażam sobie miny współszkolących się jakbyś wydała taką komendę :roflt: hahahahah
[/quote]

W końcu powiedzieli, że może być dowolna, no nie!!!:diabloti:

Posted

Moje psy , szczególnie Kano ... słuchają najlepiej wzmacnianych komend RRRR :diabloti:
powiem wyjdź , to stoi jak słup soli i się gapi , powiem wypierrr ... niczaj .. od razu wychodzi ..
Klementyna chyba od szczeniaka była tak szkolona , powiem spokój NIC nie dociera , powiem spokój kuRRRna od razu pies idealny :evil_lol: