Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:...a ja poprosze o najświeższe wieści :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Wiesz, ja bym się tak nie domagała :shake: Bo może się okazać, że one nie takie znów świeże :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ale co za idiota, że w ogóle próbował wyrwać fon lasce z dobkiem :-o:shake:

[/quote]
nie do końca chłopczyk widział dobermanka , bo dobermanek robił kupke w krzaczkach :evil_lol: :evil_lol:
Następnym razem najpierw uważnie sie przyjrzy krzaczkom :diabloti:
[quote name='asher']Wiesz, ja bym się tak nie domagała :shake: Bo może się okazać, że one nie takie znów świeże :evil_lol:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol:

Waszko , niemiłe zapachy z lodówki dobrze usuwa się roztworem wody z occtem :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']kurde ,a mnie nie chcą zaczepiać i prosić o złotówkę :( :( jak jestem z psami ...
kiedyś jeden debil chciał mi komórkę wyrwać :diabloti: myślę , że na długo zapamięta spotkanie z Kano :evil_lol:[/quote]
Buhahahhaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Wasia:multi:

Posted

no ja nie wiem czy on żyje :placz::placz::placz: i nie wiem jak to sprawdzic :shake: a teraz idę się położyć bom cały dzień ganiała po polach po kolana w błocie i padam na pysk :mdleje:

Posted

No sznaucery miniaturowe to nie psy obronne ale jak latają na łąkach i pędem przed siebie gonią stadem to każdy staje w miejscu. :evil_lol:

A ja się drę, że one nic nie zrobią. Zazwyczaj przelatują koło tej osoby.

Posted

[quote name='AnkaG']No sznaucery miniaturowe to nie psy obronne ale jak latają na łąkach i pędem przed siebie gonią stadem to każdy staje w miejscu. :evil_lol:

A ja się drę, że one nic nie zrobią. Zazwyczaj przelatują koło tej osoby.[/quote]
[B][SIZE=3]Nieprawda:shake: - mój Gordon broni mnie zawzięcie!!![IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/starwars.gif[/IMG][/SIZE][/B]
[B]Raz zaczepił mnie pijaczyna jakiś i myślałam, że Gorduś go zeżre żywcem:crazyeye:, a dziś bronił mnie przed facetem, który sobie stanął koło mnie i patrzył się dziwnie. Ale Gorduś go pogonił:multi:[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/dog.gif[/IMG][/B]

Posted

[quote name='Doginka'][B][SIZE=3]Nieprawda:shake: - mój Gordon broni mnie zawzięcie!!![IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/starwars.gif[/IMG][/SIZE][/B]
[B]Raz zaczepił mnie pijaczyna jakiś i myślałam, że Gorduś go zeżre żywcem:crazyeye:, a dziś bronił mnie przed facetem, który sobie stanął koło mnie i patrzył się dziwnie. Ale Gorduś go pogonił:multi:[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/dog.gif[/IMG][/B][/quote]

No ale Gordon to facet. :evil_lol: Nie sprawdzałam co by było gdyby mnie ktoś zaczepił.

Posted

[quote name='Doginka'][B][SIZE=3]Nieprawda:shake: - mój Gordon broni mnie zawzięcie!!![IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/starwars.gif[/IMG][/SIZE][/B]
[B]Raz zaczepił mnie pijaczyna jakiś i myślałam, że Gorduś go zeżre żywcem:crazyeye:, a dziś bronił mnie przed facetem, który sobie stanął koło mnie i patrzył się dziwnie. Ale Gorduś go pogonił:multi:[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/dog.gif[/IMG][/B][/quote]
Ups. No to dla panny na wydaniu sznaucer się nie nadaje... :megagrin:

Posted

[quote name='AnkaG']No ale Gordon to facet. :evil_lol: Nie sprawdzałam co by było gdyby mnie ktoś zaczepił.[/quote]

Luna też tak mnie broni :lol:

[quote name='asher']Ups. No to dla panny na wydaniu sznaucer się nie nadaje... :megagrin:[/quote]

hahahaha na szczęście tych co nie powinna to nie goni :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']moja Lalusia na szczęście nienawidzi tylko panów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: więc obawiam się że w jej towarzystwie z romansowania nici :diabloti:[/quote]
No, ale dlaczego "na szczęście"? :hmmmm: :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']No, ale dlaczego "na szczęście"? :hmmmm: :evil_lol:[/quote]
nie może wszystkiego nienawidzić nie ? dobre istoty lubi :evil_lol: i to podkreśla ...

a dziś jak puściłam pieski na działce , stałam oparta tyłem o brame , to mój sąsiad chciał mnie przestraszyć :shake: dowcipniś w morde mać :angryy: :angryy: dobrze , że jednak ogrodzenie jest zmienione i brama solidna i wysoka , bo Lalunia chciała sąsiada skarcić :evil_lol:
ale on chyba dopóki mu Lalka dupy nie wygryzie nie nauczy się by się do niej nie odzywać w stylu "do budy , Lalka zamknij się ... " bo to tak działa jak bym powiedziała Lalka bierz go :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']nie może wszystkiego nienawidzić nie ? dobre istoty lubi :evil_lol: i to podkreśla ...[/quote]
A! To rozumiem :)

[quote name='Vectra']a dziś jak puściłam pieski na działce , stałam oparta tyłem o brame , to mój sąsiad chciał mnie przestraszyć :shake: dowcipniś w morde mać :angryy: :angryy: dobrze , że jednak ogrodzenie jest zmienione i brama solidna i wysoka , bo Lalunia chciała sąsiada skarcić :evil_lol:
ale on chyba dopóki mu Lalka dupy nie wygryzie nie nauczy się by się do niej nie odzywać w stylu "do budy , Lalka zamknij się ... " bo to tak działa jak bym powiedziała Lalka bierz go :evil_lol:[/quote]
To by się nazywało "selekcja naturalna" :evil_lol:

Posted

U nas kiedyś był znajomy który wsadził rękę pod stół i próbował drażnić w żartach suńki. Oczywiście po kilku drinkach. Mówiliśmy nie rób tego ...

Teksty leciały: No ja sie psów nie boję. Ja psy miałem itp.

Do dziś nie wiemy która go upierdo ... w rękę.:cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']Luna też tak mnie broni :lol:

hahahaha na szczęście tych co nie powinna to nie goni :loveu:[/quote]
Moje burki też rozpoznają dobrych od złych, ale ten facet dzisiaj mi się też nie spodobał - wyglądał jakby miał jakieś złe zamiary - taki obwieś:razz:

[quote name='AnkaG']U nas kiedyś był znajomy który wsadził rękę pod stół i próbował drażnić w żartach suńki. Oczywiście po kilku drinkach. Mówiliśmy nie rób tego ...

Teksty leciały: No ja sie psów nie boję. Ja psy miałem itp.

Do dziś nie wiemy która go upierdo ... w rękę.:cool3:[/quote]
Buuuuhahaha - dobre:turn-l::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']żyje :multi: żyje :sweetCyb: żyje :cunao:[/quote]

no i nici ze strawy :evil_lol: :evil_lol: ;)

super :multi: :multi: :multi:

a skąd wiesz :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']żyje :multi: żyje :sweetCyb: żyje :cunao:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo wiedzialam kiedy zajrzeć ....:multi::multi::multi:

a jak piesy :razz::razz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

chcialam zauwazyc ze wirus puszczania bakow rozprzestrzenia sie:diabloti:to co dzis Dilski wyrabia to masakra horror i bomba biologiczna:diabloti:

dzieki ci Mikolaju za katar:cool1::roll:

Posted

[quote name='agbar']chcialam zauwazyc ze wirus puszczania bakow rozprzestrzenia sie:diabloti:to co dzis Dilski wyrabia to masakra horror i bomba biologiczna:diabloti:
[/quote]

u mnie narazie spokój ale ciii żeby nie zapeszyć :diabloti:

a Aksolotl żyje :multi: powolutku się rusza :loveu::loveu::loveu: zaraz mu wymienię wodę na świeży roztwór i hibernacja trwa :lol: