Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']Wzystko piknie, ale te stada pająków w domu :shake: :mdleje:
To sprawia, że raczej nigdy się na wieś nie wyniosę
(bo przeciez brak funduszy na wiejską posiadłośc to rzecz niewarta wzmianki, prawda? :cool1::evil_lol: )
pająki , muchy , myszy :diabloti: fantastyczne ,ale wole niż stado rozwydrzonych sąsiadów :angryy: pająka można z buta ... :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']

przycupnieta CO? :diabloti:
Buhahahhaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Oplułam monitor:oops:
[quote name='Vectra']pająki , muchy , myszy :diabloti: fantastyczne ,ale wole niż stado rozwydrzonych sąsiadów :angryy: pająka można z buta ... :diabloti:
Sadystka :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='asher']Wzystko piknie, ale te stada pająków w domu :shake: :mdleje:

ja nigdy nie lubiłam robactwa, ale teraz przyzwyczaiłam się do pajatków, ciem, komarów, much, myszy (półżywych znoszonych przez koty), i innych robali. MOŻNA :diabloti:

[quote name='asher']
(bo przeciez brak funduszy na wiejską posiadłośc to rzecz niewarta wzmianki, prawda? :cool1::evil_lol: )

mnie fundusze dał bank :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']

Bo banki takie dobre są, że chętnie dają. Ja też dostałam cuś od nich :evil_lol:

Z robactwa mam jeszcze komary :diabloti:

Posted

Witaj Weszko mła :)
Na pająki dobra jest zwinięta gazeta :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'];)Waszeczko ...jak po imprezce ....
jak PREZENT :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No właśnie...

[quote name='beria']Bo banki takie dobre są, że chętnie dają. Ja też dostałam cuś od nich :evil_lol:

Z robactwa mam jeszcze komary :diabloti:
Mnie też dał :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Ci, żebyś witała wspólnie z J. te kosmiczne zachody słońca i biegając boso po mokrej od trawy rosie, witała nowe wspólne dni :loveu:

:loveu::loveu:yes yes yes :cool1:

[quote name='Maga100']moja droga, w końcu cię rozumiem i w końcu ty masz szansę zrozumieć mnie :p
I ty zrozumiesz dlaczego nie przeszkadza mi codzienny 50minutowy dojazd do pracy, okresowo-czasowe-zbyt-częste wyłączanie prądu, kosmiczne opłaty za ogrzewanie, dom-skarbonka-bez-dna, wiocha i brak sklepu wokolicy - własnie dla takich chwil, są BEZCENNE (za wszystko inne zapłacę MasterCard :evil_lol: )

ależ ja to od zawsze rozumiem :p a ja do pracy nie będę dojeżdżać bo pracownię mam na miejscu :cool1:

reszty Twojej wypowiedzi nie komentuję:evil_lol:

tam zaraz stada - że niby w mieście nie masz pająków w domu?

[quote name='Vectra']pająki , muchy , myszy fantastyczne ,ale wole niż stado rozwydrzonych sąsiadów :angryy: pająka można z buta ... :diabloti:

otóż to :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'];)Waszeczko ...jak po imprezce ....
jak PREZENT :eviltong::evil_lol:

ufff dopiero dzisiaj odżyłam - znaczy sie imprezka udana :diabloti: prezent tyż, jeden się popsuł :evil_lol:

[quote name='Maga100']

[quote name='beria']Bo banki takie dobre są, że chętnie dają. Ja też dostałam cuś od nich :evil_lol:

[quote name='Pysia']
Mnie też dał :evil_lol:

NO! i mnie dał :cool1:

[quote name='clockwork']byłam poczytałam... o plusach wsi i dobrodziejstwie banków... :loveu:

i wogóle nadrobiłam wszystko... łącznie z kominkiem i parapetami :cool1:

oo to już chyba drugi raz nadrabiałaś :evil_lol:

WITAM!!!

Posted

jeszcze fotki z muzeum i nie tylko :p

mój ukochany zabrał mnie w okolice wulkanu:loveu:

na księżyc :loveu:

:hmmmm: na tamten świat?

nad rzekę........ lawy

w kosmos :p

:hmmmm: myślicie że chcial się mnie pozbyć???? ale ja się nie dałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

:razz:o masz .....a mnie moj TZ nawet nad brzeg wulkanu nie chce zabrać ....to jak koffa jeszcze czy już nie :hmmmm:

foty.........no ........zaje2biste.....tam bym chciala być ...o Muzeum mowię ...park mnie nie bawi :eviltong:

Posted

w Hyde Parku jest tzw Speakers Corner - czyli miejsce gdzie zbierają się różnego rodzaju czubki/mówcy hahaha i bluźnią i gadają goopoty - a że nie można wielu rzeczy mówić stojąc na angielskiej ziemi to stoją na krzesłach i gadają - chcieliśmy trafić na jakiegoś, ale chyba pogoda ich przegoniła bo nie było buuuu :placz:

Posted

Waszeczko, dzięki Tobie zwiedzam na fotach piękne zakątki Ziemi, w których nie byłam i pewnie nigdy nie będę. Wklejaj jak najwięcej foteczek. Są super - jak zwykle:eviltong: :multi: ;)

Posted

[quote name='Doginka']:loveu: A ta CZARNA DAMA najładniejsza w tym Londku:loveu:

która??? :-o

[quote name='anetta']Byłaś na Księżycu i w kosmosie i i i i i ....

:mdleje:

:evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Piękny park:mdleje:

prowda :loveu:

dawno nie było biegającego psa - jak taka pogodabędzie dalej to długo nie będzie :shake:

brudas