Vectra Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='asher']Wzystko piknie, ale te stada pająków w domu :shake: :mdleje: To sprawia, że raczej nigdy się na wieś nie wyniosę (bo przeciez brak funduszy na wiejską posiadłośc to rzecz niewarta wzmianki, prawda? :cool1::evil_lol: ) pająki , muchy , myszy :diabloti: fantastyczne ,ale wole niż stado rozwydrzonych sąsiadów :angryy: pająka można z buta ... :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Maga100'] przycupnieta CO? :diabloti: Buhahahhaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Oplułam monitor:oops: [quote name='Vectra']pająki , muchy , myszy :diabloti: fantastyczne ,ale wole niż stado rozwydrzonych sąsiadów :angryy: pająka można z buta ... :diabloti: Sadystka :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ;)Waszeczko ...jak po imprezce .... jak PREZENT :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='asher']Wzystko piknie, ale te stada pająków w domu :shake: :mdleje: ja nigdy nie lubiłam robactwa, ale teraz przyzwyczaiłam się do pajatków, ciem, komarów, much, myszy (półżywych znoszonych przez koty), i innych robali. MOŻNA :diabloti: [quote name='asher'] (bo przeciez brak funduszy na wiejską posiadłośc to rzecz niewarta wzmianki, prawda? :cool1::evil_lol: ) mnie fundusze dał bank :diabloti: Quote
beria Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Maga100'] mnie fundusze dał bank :diabloti: Bo banki takie dobre są, że chętnie dają. Ja też dostałam cuś od nich :evil_lol: Z robactwa mam jeszcze komary :diabloti: Quote
Pysia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Witaj Weszko mła :) [quote name='asher']Wzystko piknie, ale te stada pająków w domu :shake: :mdleje: To sprawia, że raczej nigdy się na wieś nie wyniosę (bo przeciez brak funduszy na wiejską posiadłośc to rzecz niewarta wzmianki, prawda? :cool1::evil_lol: ) Na pająki dobra jest zwinięta gazeta :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'];)Waszeczko ...jak po imprezce .... jak PREZENT :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No właśnie... [quote name='beria']Bo banki takie dobre są, że chętnie dają. Ja też dostałam cuś od nich :evil_lol: Z robactwa mam jeszcze komary :diabloti: Mnie też dał :evil_lol: Quote
clockwork Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 byłam poczytałam... o plusach wsi i dobrodziejstwie banków... :loveu::loveu::loveu: i wogóle nadrobiłam wszystko... łącznie z kominkiem i parapetami :cool1: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='beria']Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Ci, żebyś witała wspólnie z J. te kosmiczne zachody słońca i biegając boso po mokrej od trawy rosie, witała nowe wspólne dni :loveu: :loveu::loveu:yes yes yes :cool1: [quote name='Maga100']moja droga, w końcu cię rozumiem i w końcu ty masz szansę zrozumieć mnie :p I ty zrozumiesz dlaczego nie przeszkadza mi codzienny 50minutowy dojazd do pracy, okresowo-czasowe-zbyt-częste wyłączanie prądu, kosmiczne opłaty za ogrzewanie, dom-skarbonka-bez-dna, wiocha i brak sklepu wokolicy - własnie dla takich chwil, są BEZCENNE (za wszystko inne zapłacę MasterCard :evil_lol: ) ależ ja to od zawsze rozumiem :p a ja do pracy nie będę dojeżdżać bo pracownię mam na miejscu :cool1: reszty Twojej wypowiedzi nie komentuję:evil_lol: [quote name='asher']Wzystko piknie, ale te stada pająków w domu :shake: :mdleje: To sprawia, że raczej nigdy się na wieś nie wyniosę (bo przeciez brak funduszy na wiejską posiadłośc to rzecz niewarta wzmianki, prawda? :cool1::evil_lol: ) tam zaraz stada - że niby w mieście nie masz pająków w domu? [quote name='Vectra']pająki , muchy , myszy fantastyczne ,ale wole niż stado rozwydrzonych sąsiadów :angryy: pająka można z buta ... :diabloti: otóż to :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'];)Waszeczko ...jak po imprezce .... jak PREZENT :eviltong::evil_lol: ufff dopiero dzisiaj odżyłam - znaczy sie imprezka udana :diabloti: prezent tyż, jeden się popsuł :evil_lol: [quote name='Maga100'] mnie fundusze dał bank :diabloti: [quote name='beria']Bo banki takie dobre są, że chętnie dają. Ja też dostałam cuś od nich :evil_lol: [quote name='Pysia'] Mnie też dał :evil_lol: NO! i mnie dał :cool1: [quote name='clockwork']byłam poczytałam... o plusach wsi i dobrodziejstwie banków... :loveu: i wogóle nadrobiłam wszystko... łącznie z kominkiem i parapetami :cool1: oo to już chyba drugi raz nadrabiałaś :evil_lol: WITAM!!! Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 jeszcze fotki z muzeum i nie tylko :p mój ukochany zabrał mnie w okolice wulkanu:loveu: na księżyc :loveu: :hmmmm: na tamten świat? nad rzekę........ lawy w kosmos :p :hmmmm: myślicie że chcial się mnie pozbyć???? ale ja się nie dałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 i jeden z niewielu psów jakie widziałam i tu już jesteśmy w Hyde Parku, ino pogoda nam się zrypała Quote
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 :razz:o masz .....a mnie moj TZ nawet nad brzeg wulkanu nie chce zabrać ....to jak koffa jeszcze czy już nie :hmmmm: foty.........no ........zaje2biste.....tam bym chciala być ...o Muzeum mowię ...park mnie nie bawi :eviltong: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 w Hyde Parku jest tzw Speakers Corner - czyli miejsce gdzie zbierają się różnego rodzaju czubki/mówcy hahaha i bluźnią i gadają goopoty - a że nie można wielu rzeczy mówić stojąc na angielskiej ziemi to stoją na krzesłach i gadają - chcieliśmy trafić na jakiegoś, ale chyba pogoda ich przegoniła bo nie było buuuu :placz: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 najbardziej bajkowa alejka w parku ahhh cudowne te drzewa :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Waszeczko, dzięki Tobie zwiedzam na fotach piękne zakątki Ziemi, w których nie byłam i pewnie nigdy nie będę. Wklejaj jak najwięcej foteczek. Są super - jak zwykle:eviltong: :multi: ;) Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Dzięki Doginko :loveu: Tower of London (chyba:oops:) połączenie starego i nowego :shake: i słynny Tower Bridge Quote
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 :multi::multi::multi:super super .....podobuje mnie sie .. a gdzie kruki ;) http://img403.imageshack.us/img403/9333/dsc0388qr9.jpg Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] a gdzie kruki ;) http://img403.imageshack.us/img403/9333/dsc0388qr9.jpg same białe tam były :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 :loveu: A ta CZARNA DAMA najładniejsza w tym Londku:loveu: Quote
anetta Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Byłaś na Księżycu i w kosmosie i i i i i .... :mdleje: Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Doginka']:loveu: A ta CZARNA DAMA najładniejsza w tym Londku:loveu: która??? :-o [quote name='anetta']Byłaś na Księżycu i w kosmosie i i i i i .... :mdleje: :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Piękny park:mdleje: prowda :loveu: dawno nie było biegającego psa - jak taka pogodabędzie dalej to długo nie będzie :shake: brudas Quote
Recommended Posts