malawaszka Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 i koniec Camden po drodze na Picadilly Circus Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 noooo Waszkomła......ty już nie dobijaj tym Camen cośtam ;)Mojej Magdaleny bo dziewczę ....moja córcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....straszecznie przeżywa te fotaski :razz: Quote
malawaszka Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 no były parapety, było camden, nie było biegającej Luny :loveu::evil_lol: w ogóle to wkurzałam się, że nie umiem już robić fot tym aparatem i mnóstwo nieostrych mi wyszło :angryy: i co się okazało to miałam przestawiony pomiar ostrości i nie był dynamiczny po prostu :placz: jak o tym wszystkim pamiętać? no jak??? :placz: i moje ukochane drzewo :loveu: straszna szkoda, że nie ma koło niego takiej super gładkiej łączki bo bym tam duuużo czasu spędzała - jest trawsko w kępach i mnóstwo mrówek :placz: Quote
malawaszka Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 mój czubek kochany :loveu: :lol: Quote
asher Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Wasia napisał(a):I USPOKóJCIE SIę JUż Z Tą WASIą :mad::mad::mad: :angryy: Oj, oj, oj, nie lubisz samej siebie? :shake: Jakiś kryzysik własnej wartości? :shake: Wiesz, podobno Maga jest psychologiem, NA PEWNO ci pomoże :cool1: A póki co chwytaj za sierp i zrób sobie super gładką łączkę pod drzewkiem. Praca fizyczna ma wielkie walory terapeutyczne :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 no co Ty??? ja SIĘ kocham :p nie kocham wasi :shake: a tam pod drzewkiem to sierpem trawsko a młotem mrówki bym musiała załatwić - nie da rady :shake: Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy to pies czy to bies ;) http://img509.imageshack.us/img509/7229/dsc0056ke6.jpg odp.w sprawie koncertu masz u Clockworka ;) Quote
Viz Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Aaaaj fotki w biegu cud miód i orzeszki! :loveu: Quote
beria Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Wprawdzie późno, ale... Syćkiego najlepsiejszego z okazji urodzin :buzi: Niech bociany w tym roku spokojnie odlecą na zimę, za to życzę Ci żeby jak najszybciej przyleciał inny ptaszek, niekonicznie z ciepłych krajów, wystarczy zza morza ;) Nareszcie wstawiłaś fotki biegającej Lunety :sweetCyb: Jaka odmiana :cool3: Quote
Medorowa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Waszeczko, a co to się stało, że wstawiłaś biegającego psa:-o :-o :-o :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy to pies czy to bies ;) http://img509.imageshack.us/img509/7229/dsc0056ke6.jpg odp.w sprawie koncertu masz u Clockworka ;) to bies :p [quote name='Viz']Aaaaj fotki w biegu cud miód i orzeszki! :loveu: aaa dziękujemy :loveu: [quote name='beria']Wprawdzie późno, ale... Syćkiego najlepsiejszego z okazji urodzin :buzi: Niech bociany w tym roku spokojnie odlecą na zimę, za to życzę Ci żeby jak najszybciej przyleciał inny ptaszek, niekonicznie z ciepłych krajów, wystarczy zza morza ;) Nareszcie wstawiłaś fotki biegającej Lunety :sweetCyb: Jaka odmiana :cool3: dzięki Gosiu :loveu: a pewnie że odmiana :eviltong: [quote name='madzia i medor']Waszeczko, a co to się stało, że wstawiłaś biegającego psa:-o :-o :-o :diabloti: dawno nie było to wstawiłam :diabloti: mało tego - wstawię więcej :diabloti: Quote
asher Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Wasia napisał(a):a tam pod drzewkiem to sierpem trawsko a młotem mrówki bym musiała załatwić - nie da rady :shake: Oj,tam, zawsze możesz się w Telimenę pobawić :cool3: :cool3: :cool3: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']noooo Waszkomła......ty już nie dobijaj tym Camen cośtam ;)Mojej Magdaleny bo dziewczę ....moja córcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....straszecznie przeżywa te fotaski :razz: wcale nie... wcale... wogóle... przecież wciąż mówiłam że wiedziałam foty z Camden Town i jest tam beznadziejnie, przereklamowane miejsce.... wcale nie marze tam jechac.. :roll::roll::roll: Alu... tak mówiłam?? no powiedz... tak, tak.... :cool1: Camden Town :mdleje: Zdjęcia Lunki i parapetów tez widziałam... ino nie przyglądłam sie....:oops::oops: a tera spadam- jade do Londynu :roll: Quote
agbar Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 piekne zdjecia....zazdrosc nie pozwala mi napisac wiecej......:cool3: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']wcale nie... wcale... wogóle... przecież wciąż mówiłam że wiedziałam foty z Camden Town i jest tam beznadziejnie, przereklamowane miejsce.... wcale nie marze tam jechac.. :roll::roll::roll: Alu... tak mówiłam?? no powiedz... tak, tak.... :cool1: Camden Town :mdleje: Zdjęcia Lunki i parapetów tez widziałam... ino nie przyglądłam sie....:oops::oops: a tera spadam- jade do Londynu :roll:powiadam .....TAK mówiłas :p [SIZE=2]Bry Waszeczko :p Quote
Agga Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Nie do końca fajną bo szpilek znaleść nie mogła :diabloti: A na co dziecku szpilki?:roll: Quote
Viz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ależ nie ma za co, sama prawda... :loveu: Skromnie tylko dopiszę, że czekam na kolejne fotki... Takie to można oglądać w nieskończoność. :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witaj Weszko :multi: Przyszłam do Cię w nadziei ujrzenia niesłychanie dawno oglądanych fotek biegającej Lunki :diabloti: A tu fotek nie ma :placz: Jak mogłas ....:cool1: Quote
malawaszka Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='Agga']A na co dziecku szpilki?:roll: do wbijania :diabloti: [quote name='Viz']Ależ nie ma za co, sama prawda... :loveu: Skromnie tylko dopiszę, że czekam na kolejne fotki... Takie to można oglądać w nieskończoność. :evil_lol: hahaha wiadro wazeliny się rozlało :evil_lol: Pysiu mówisz-masz!!!! Quote
Pysia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Oszukałaś mnie :mad: Więcej było siedzących :cool1: :evil_lol: Quote
Recommended Posts