Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sto lat sto lat niechaj żyje nam niech zyje nam niech żyje nam sto lat sto lat niechaj zyje nam :multi: :multi: :multi: :multi: :tort: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :knajpa: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1:

Posted

[quote name='dbsst']sto lat sto lat niechaj żyje nam niech zyje nam niech żyje nam sto lat sto lat niechaj zyje nam :multi: :multi: :multi: :multi: :tort: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :knajpa: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1:

ta pani już nie pije... bo ma spóźniony zapłon :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']sto lat sto lat niechaj żyje nam niech zyje nam niech żyje nam sto lat sto lat niechaj zyje nam :multi: :multi: :multi: :multi: :tort: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :knajpa: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1:

:loveu::loveu::loveu:Dzięki Debeściaczku :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dbsst']Weszeczko moja piękne zdjęcia

nie kłam :shake:

[quote name='Alicjarydzewska']Lunkowata panienka :p
A u mła na bezludziu też już kwitną wrzosy :razz:

jesień :multi:

Posted

taką kompozycję zastałam dziś w pokoju na podłodze :evil_lol: na moich obrazkach z zebrami :mad:

jak to zobaczyłam to nastała ciemność:diabloti: bo to moje obrazki do salonu :cool1:

Posted

Elitesse napisał(a):
jakie nowoczesne talerze :evil_lol: a Oli to chyba ma jakies ludozercze sklonnosci skoro taka potrawe zaserwowala :diabloti:

Nie znasz się bo to są łóżka z pościelą w zebry :diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Z okazji Pierwszego Dnia W Kolejnym Roku życzę Ci tyle samo szczęścia ile w ostatnich miesiącach.
A najlepiej - jeszcze więcej !
:loveu::loveu::loveu:

Dzięki Haniu :loveu:

[quote name='Elitesse']jakie nowoczesne talerze :evil_lol: a Oli to chyba ma jakies ludozercze sklonnosci skoro taka potrawe zaserwowala :diabloti:

Pysia dobrze gada - to łóżka - lale i misie poszły spać - one musiały bo Oliwia nie miała ochoty :evil_lol:

[quote name='Elitesse']no skoro tak twierdzisz ... :roll:
ale jak wiedziala ze to parami trzeba ukladac :evil_lol:

no tego właśnie nie wiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy te pary na obrazowych wyrkach to były mieszane....:roll:

tego to ni wiem - ale wszystko jest możliwe bo Oliwia ogląda Teletubisie :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']tego to ni wiem - ale wszystko jest możliwe bo Oliwia ogląda Teletubisie :diabloti::razz:noooo ....niepoprawne ideologicznie dziecko ci rośnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: