Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

beria napisał(a):

Waszki nie będzie na zlocie, bo ma do spełnienia ściśle tajną misję :diabloti: Odwraca proces migracji młodych i przystojnych mężczyzn do UK :cool3:

TAK TAK TAK :klacz: :grins: spełniam super misję powierzoną mi przez samego Ojca Dyrektora - doceńcie moje poświęcenie dla Ojczyzny :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
TAK TAK TAK :klacz: :grins: spełniam super misję powierzoną mi przez samego Ojca Dyrektora - doceńcie moje poświęcenie dla Ojczyzny :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:alem się uśmiała...brawo:klacz:

Posted

malawaszka napisał(a):

No, no, no :lol!: nie samym poświęceniem człowiek żyje, bez przyjemności się nie obejdzie :diabloti: :grins:

Posted

beria napisał(a):
No, no, no :lol!: nie samym poświęceniem człowiek żyje, bez przyjemności się nie obejdzie :diabloti: :grins:

cichaj babo!!! :angryy: chciałam męczennicą zostać :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
cichaj babo!!! :angryy: chciałam męczennicą zostać :diabloti:

To piwo mi język rozwiązuje :splat: Poza tym rzep mały wstał i mnie rozprasza :diabloti: Zdradziłam tajemnicę :placz:

Posted

beria napisał(a):
To piwo mi język rozwiązuje :splat: Poza tym rzep mały wstał i mnie rozprasza :diabloti: Zdradziłam tajemnicę :placz:

zdrajczyni :mad: w dodatku pijana :evil_lol: mnie się już skończyło :placz: a rzep to do ogona Ci się przyczepił???? :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
zdrajczyni :mad: w dodatku pijana :evil_lol: mnie się już skończyło :placz: a rzep to do ogona Ci się przyczepił???? :evil_lol:

To Beria ma ogon? :crazyeye:

A ja go nie ufociłam :placz:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:byłam u Gerdy i DeDe u Zmoroszelm i teraz TU ....wszedzie o tym samym ....połączcie se blogaski;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

o jakim tym samym???? coś niouważnie czytasz moja droga :diabloti: u mnie o mej misji zbawiania Ojczyzny, u Pysi o jej porąbaności a u Berii o ziemniaczkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
o jakim tym samym???? coś niouważnie czytasz moja droga :diabloti: u mnie o mej misji zbawiania Ojczyzny, u Pysi o jej porąbaności a u Berii o ziemniaczkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale wsio sprowadza się do jednego...że cosik nie tak pod kopułką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jako i u mła:evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale wsio sprowadza się do jednego...że cosik nie tak pod kopułką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jako i u mła:evil_lol:

ja tam mam równiótko poukładane na półeczkach i poszufladkowane w szufladeczkach i wsio pozamykane na kluczyki... :grins:

... ino gdzieś kluczyki owe posiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:razz:byłam u Gerdy i DeDe u Zmoroszelm i teraz TU ....wszedzie o tym samym ....połączcie se blogaski;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie prowokuj Alu, bo jak zamiast blogasków połączymy IQ, to Doda wymięknie :diabloti: [SIZE="1"]tylko te cycki, cycków jej zazdrościć będę, dopóki sobie nie zrobię
A ziemniaczki były grzechu warte :eviltong:

Posted

beria napisał(a):
Nie prowokuj Alu, bo jak zamiast blogasków połączymy IQ, to Doda wymięknie :diabloti:tylko te cycki, cycków jej zazdrościć będę, dopóki sobie nie zrobię

buuuuahahahahahahahaha :roflt: :evil_lol::evil_lol:

a co do łączenia IQ to ja za 9 dni będę łączyć z mym ukochanym - więc dla Was już nie starczy :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

a co do łączenia IQ to ja za 9 dni będę łączyć z mym ukochanym - więc dla Was już nie starczy :evil_lol:

Qr*a, znowu wyjdzie nam poniżej średniej :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja tam mam równiótko poukładane na półeczkach i poszufladkowane w szufladeczkach i wsio pozamykane na kluczyki... :grins:

... ino gdzieś kluczyki owe posiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chciałabym zobaczyć porządek w tych szufladkach .....:rolft:

beria napisał(a):
Nie prowokuj Alu, bo jak zamiast blogasków połączymy IQ, to Doda wymięknie :diabloti: tylko te cycki, cycków jej zazdrościć będę, dopóki sobie nie zrobię
ha ha ha ...i już mnie boli brzych a jeszcze nie ćwiczyłam :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
buuuuahahahahahahahaha :roflt: :evil_lol::evil_lol:

ty tylko proś co byś jeszcze jakieś IQ ze sobą zabrała do UK:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Qr*a, znowu wyjdzie nam poniżej średniej :shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chciałabym zobaczyć porządek w tych szufladkach .....:rolft:

nie chciałabyś :diabloti: