Paula Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 http://img502.imageshack.us/img502/285/dsc0041hj1.jpg Śliczny :loveu: http://img96.imageshack.us/img96/6418/dsc0042wr5.jpg do Ozzulka podobny :loveu: http://img295.imageshack.us/img295/9632/dsc0055rm3.jpg aaaaaa :mdleje: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 beria napisał(a): Waszki nie będzie na zlocie, bo ma do spełnienia ściśle tajną misję :diabloti: Odwraca proces migracji młodych i przystojnych mężczyzn do UK :cool3: TAK TAK TAK :klacz: :grins: spełniam super misję powierzoną mi przez samego Ojca Dyrektora - doceńcie moje poświęcenie dla Ojczyzny :diabloti: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):TAK TAK TAK :klacz: :grins: spełniam super misję powierzoną mi przez samego Ojca Dyrektora - doceńcie moje poświęcenie dla Ojczyzny :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:alem się uśmiała...brawo:klacz: Quote
beria Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):TAK TAK TAK :klacz: :grins: spełniam super misję powierzoną mi przez samego Ojca Dyrektora - doceńcie moje poświęcenie dla Ojczyzny :diabloti: No, no, no :lol!: nie samym poświęceniem człowiek żyje, bez przyjemności się nie obejdzie :diabloti: :grins: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 beria napisał(a):No, no, no :lol!: nie samym poświęceniem człowiek żyje, bez przyjemności się nie obejdzie :diabloti: :grins: cichaj babo!!! :angryy: chciałam męczennicą zostać :diabloti: Quote
beria Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):cichaj babo!!! :angryy: chciałam męczennicą zostać :diabloti: To piwo mi język rozwiązuje :splat: Poza tym rzep mały wstał i mnie rozprasza :diabloti: Zdradziłam tajemnicę :placz: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 beria napisał(a):To piwo mi język rozwiązuje :splat: Poza tym rzep mały wstał i mnie rozprasza :diabloti: Zdradziłam tajemnicę :placz: zdrajczyni :mad: w dodatku pijana :evil_lol: mnie się już skończyło :placz: a rzep to do ogona Ci się przyczepił???? :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):zdrajczyni :mad: w dodatku pijana :evil_lol: mnie się już skończyło :placz: a rzep to do ogona Ci się przyczepił???? :evil_lol: To Beria ma ogon? :crazyeye: A ja go nie ufociłam :placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 :razz:byłam u Gerdy i DeDe u Zmoroszelm i teraz TU ....wszedzie o tym samym ....połączcie se blogaski;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:byłam u Gerdy i DeDe u Zmoroszelm i teraz TU ....wszedzie o tym samym ....połączcie se blogaski;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: o jakim tym samym???? coś niouważnie czytasz moja droga :diabloti: u mnie o mej misji zbawiania Ojczyzny, u Pysi o jej porąbaności a u Berii o ziemniaczkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):o jakim tym samym???? coś niouważnie czytasz moja droga :diabloti: u mnie o mej misji zbawiania Ojczyzny, u Pysi o jej porąbaności a u Berii o ziemniaczkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale wsio sprowadza się do jednego...że cosik nie tak pod kopułką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jako i u mła:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale wsio sprowadza się do jednego...że cosik nie tak pod kopułką :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jako i u mła:evil_lol: ja tam mam równiótko poukładane na półeczkach i poszufladkowane w szufladeczkach i wsio pozamykane na kluczyki... :grins: ... ino gdzieś kluczyki owe posiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:byłam u Gerdy i DeDe u Zmoroszelm i teraz TU ....wszedzie o tym samym ....połączcie se blogaski;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie prowokuj Alu, bo jak zamiast blogasków połączymy IQ, to Doda wymięknie :diabloti: [SIZE="1"]tylko te cycki, cycków jej zazdrościć będę, dopóki sobie nie zrobię A ziemniaczki były grzechu warte :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 beria napisał(a):Nie prowokuj Alu, bo jak zamiast blogasków połączymy IQ, to Doda wymięknie :diabloti:tylko te cycki, cycków jej zazdrościć będę, dopóki sobie nie zrobię A ziemniaczki były grzechu warte :eviltong: buuuuahahahahahahahaha :roflt: :evil_lol::evil_lol: a co do łączenia IQ to ja za 9 dni będę łączyć z mym ukochanym - więc dla Was już nie starczy :evil_lol: Quote
beria Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a): a co do łączenia IQ to ja za 9 dni będę łączyć z mym ukochanym - więc dla Was już nie starczy :evil_lol: Qr*a, znowu wyjdzie nam poniżej średniej :shake: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):ja tam mam równiótko poukładane na półeczkach i poszufladkowane w szufladeczkach i wsio pozamykane na kluczyki... :grins: ... ino gdzieś kluczyki owe posiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:chciałabym zobaczyć porządek w tych szufladkach .....:rolft: beria napisał(a):Nie prowokuj Alu, bo jak zamiast blogasków połączymy IQ, to Doda wymięknie :diabloti: tylko te cycki, cycków jej zazdrościć będę, dopóki sobie nie zrobię A ziemniaczki były grzechu warte :eviltong:ha ha ha ...i już mnie boli brzych a jeszcze nie ćwiczyłam :evil_lol: malawaszka napisał(a):buuuuahahahahahahahaha :roflt: :evil_lol::evil_lol: a co do łączenia IQ to ja za 9 dni będę łączyć z mym ukochanym - więc dla Was już nie starczy :evil_lol:ty tylko proś co byś jeszcze jakieś IQ ze sobą zabrała do UK:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 beria napisał(a):Qr*a, znowu wyjdzie nam poniżej średniej :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:chciałabym zobaczyć porządek w tych szufladkach .....:rolft: nie chciałabyś :diabloti: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 malawaszka napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie chciałabyś :diabloti::razz:wpadłam zobaczyć szufladki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 czesc poszufladkowana poukladana i co to jeszcze wymyslilas:razz: :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 cześć babole :eviltong: Zwyc Rasy Armageddon z Małej Polski :loveu: i szczylaski :loveu: są cudowne takie wielkie ale jeszcze takie ciapule nieproporcjonalne :loveu: Quote
malawaszka Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 a ten się chyba wdał w jakąś avanti bo mu ryło spuchło :-o Quote
malawaszka Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Roma Mogador Willa Taira :loveu: przepiękna suka :loveu: to przez ten brzusio nie mam jeszcze swojego ruska :loveu: Batumi Performans - CTRka z Dąbrowy Armegeddon i Romka Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :hmmmm:.....to kiedy będzie ten twój ruseczek...:razz: Quote
Recommended Posts