malawaszka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 włączyłam piekarnik - jak teraz nie oklapnie to jesteśmy w domu :diabloti::evil_lol::evil_lol: a zakwasy będę miała jutro od mieszania ciasta :evil_lol: Quote
beria Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 dealer napisał(a):kochana zakwas sie robi tak..najpierw przez tydzien siedzisz na doopalonie, po tym milym wypoczynku wstajesz i idziesz zdobyc na ten przyklad Kasprowy Wierch........zakwas murowany..nawet nie jeden:diabloti: Zakwasy będę miała zanim dojdę pod Kasprowy Wierch :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: malawaszka napisał(a):włączyłam piekarnik - jak teraz nie oklapnie to jesteśmy w domu :diabloti::evil_lol::evil_lol: a zakwasy będę miała jutro od mieszania ciasta :evil_lol: Zrób zdjęcie ciepłego, parującego chleba w kształcie babeczki :loveu: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 aaaa jak pachnie pięknie :loveu::multi: było tak... tak... tak... tak... i tak :multi: Quote
beria Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 I teraz mam ochotę na taką świeżą, chlebową, wypieczoną piętkę :loveu: Z której strony Twój chlebek ma piętkę :cool3: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 aaaahahah Beria zapraszam - mój chlebek ma 16!!! piętek :evil_lol: już prawie prawie :multi: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 pękam z dumy - lekki zakalczyk (pewnie przez to ciągłe zaglądanie i cykanie fotek :evil_lol:) ale WYśMIENITY!!!!! :grins: Luna zajada jak opętana :lol: ja też :evil_lol: nie ma to jak się najeść chleba na noc :klacz: :p:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 aaaa normalnie mam MEGA radochę :loveu: Quote
aga1215 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 malawaszka napisał(a):pękam z dumy - lekki zakalczyk (pewnie przez to ciągłe zaglądanie i cykanie fotek :evil_lol:) ale WYśMIENITY!!!!! :grins: Luna zajada jak opętana :lol: ja też :evil_lol: nie ma to jak się najeść chleba na noc :klacz: :p:evil_lol: OOOOOOOOOOO -wiedziałam:multi: :multi: :multi: , kiedy przyjść - masz jeszcze taką 1/16-tą?? :modla: mniam....mniam........... Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 mam Aguś mam :multi: zaprraasszzzzaaammm :loveu: Quote
Maga100 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='malawaszka'] a ja Wam muszę się pochwalić, że dziś piekę chlebek :grins: razowy :grins: na własnoręcznie uhodowanym zakwasie :grins: a ty się do jakiejś roli przygotowujesz czy co? :diabloti: Roli, która - muszę ci to wyznać - nic a nic do ciebie nie pasuje :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 taki chlebuś też był malutki :lol: a to własciwy 16-piętkowy :loveu: :eviltong::eviltong::eviltong: jestem MISZCZEM!!!!!! :diabloti: Quote
Pysia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 malawaszka napisał(a): :eviltong::eviltong::eviltong: jestem MISZCZEM!!!!!! :diabloti: Cześć MISZCZU :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Elitesse Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ale chlebus :loveu: czyzbys cwiczyla przed zaserwowaniem takiego panu J ? :cool3: Quote
malawaszka Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Elitesse napisał(a):ale chlebus :loveu: czyzbys cwiczyla przed zaserwowaniem takiego panu J ? :cool3: TAK :grins: :loveu: Quote
malawaszka Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 i mój mały struś pędziwiatr :loveu: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 cze Miszczunio....i Luno pasiona chlebkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no no podziwiam chlebuś ......podziwiam...poproszę pieteczkę...tę 1/16;) Quote
clockwork Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ło matko z córką.... już mi sie nie chce hamburgra... tera mam smaka na chlebuś.. gorący.. prosto z pieca... aaaaaaaaaaaaa :mdleje: weszko... we Englandzie ni ma aż tak drogo- cobys musiała piec chleby.. choć nie powiem... taki świeży gorący wypieczony... marzenie polaków :loveu::loveu: uważaj ino cobyś z tej Anglii nie wróciła TY z "rosnącym w piekarniku chlebem" :eviltong: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='clockwork']ło matko z córką.... już mi sie nie chce hamburgra... tera mam smaka na chlebuś.. gorący.. prosto z pieca... aaaaaaaaaaaaa :mdleje: weszko... we Englandzie ni ma aż tak drogo- cobys musiała piec chleby.. choć nie powiem... taki świeży gorący wypieczony... marzenie polaków :loveu::loveu: uważaj ino cobyś z tej Anglii nie wróciła TY z "rosnącym w piekarniku chlebem" :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:... Quote
malawaszka Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='clockwork'] uważaj ino cobyś z tej Anglii nie wróciła TY z "rosnącym w piekarniku chlebem" :eviltong: spokojna Twoja ogolona..... :-o głowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaaaaaaaaaaa ja sięchyba już zacznę pakować :loveu::loveu::loveu: ubrania mam już porozkładane na łóżku i teraz zaczynam segregować - to wezmę, to się może przydać, to się przyda na pewno, to koniecznie muszę zabrać, to obowiązkowo należy wziąć, to jest nieodzowną częścią tego które muszę wziąć, to.... osz kurna nie spakuję się w jedną torbę :placz::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 malawaszka napisał(a):spokojna Twoja ogolona..... :-o głowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaaaaaaaaaaa ja sięchyba już zacznę pakować :loveu::loveu::loveu: ubrania mam już porozkładane na łóżku i teraz zaczynam segregować - to wezmę, to się może przydać, to się przyda na pewno, to koniecznie muszę zabrać, to obowiązkowo należy wziąć, to jest nieodzowną częścią tego które muszę wziąć, to.... osz kurna nie spakuję się w jedną torbę :placz::evil_lol::evil_lol: Koniec swiata :crazyeye: To ja jestem miszczem pakowania bo potrafię w 10 minut spakować jedną torbe i wyjechać z nią na 3 miechy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='Pysia']Koniec swiata :crazyeye: To ja jestem miszczem pakowania bo potrafię w 10 minut spakować jedną torbe i wyjechać z nią na 3 miechy :evil_lol: :crazyeye: :mdleje: Quote
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='malawaszka']spokojna Twoja ogolona..... :-o głowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaaaaaaaaaaa ja sięchyba już zacznę pakować :loveu::loveu::loveu: ubrania mam już porozkładane na łóżku i teraz zaczynam segregować - to wezmę, to się może przydać, to się przyda na pewno, to koniecznie muszę zabrać, to obowiązkowo należy wziąć, to jest nieodzowną częścią tego które muszę wziąć, to.... osz kurna nie spakuję się w jedną torbę :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tez tak mam ......:oops:....a potem po drodze jeszcze załuje że mogłam wrzucić jakąś wyrzuconą wcześniej rzecz...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Nie jestescie same...:roll::oops: Bo przeciez na wyjezdzie wszystko sie moze przydac :evil_lol: Poczulam si ejak w piekle http://img444.imageshack.us/img444/2190/dsc0038aw5.jpg:diabloti: Quote
Recommended Posts