Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdzie dopadłaś tą egzotyczną zwierzynę :cool3: Nowy aparat Ci służy ;) :loveu:
I mam pomysł na szczeniaczka - zamiast CTRa weź bouvika :multi: Duże, włochate, dobry charakter, sprawdzony hodowca i jest na już :cool3:

[SIZE="1"]A co do ostatniej nocy, mam nadzieję, że Ewa zmieni zdanie ... Czytałam Wasze posty przed ich edycją, ale ... wolałam nic nie pisać.

Posted

Chciałam Ci powiedzieć ze mimo nienawisci do hodowli Twej ja nadal jestem tutaj i mnie nawet kałachem nie przegonisz :diabloti: Będę piała peany o trojaczkach :evil_lol: O bocianach itd :eviltong:

Posted

beria napisał(a):
Gdzie dopadłaś tą egzotyczną zwierzynę :cool3: Nowy aparat Ci służy ;) :loveu:
I mam pomysł na szczeniaczka - zamiast CTRa weź bouvika :multi: Duże, włochate, dobry charakter, sprawdzony hodowca i jest na już :cool3:

A co do ostatniej nocy, mam nadzieję, że Ewa zmieni zdanie ... Czytałam Wasze posty przed ich edycją, ale ... wolałam nic nie pisać.

nie wezmę bouvika - wolę jednak jak to Pysia określiła sobkowatego CTRa :diabloti:

ja też mam nadzieję

paula_z napisał(a):
http://img519.imageshack.us/img519/2177/dsc0608nz4.jpg Big Bright jest cudna :multi: Moja ulubienica :loveu:

Cze Weszko z podłym pmsem ;)

cze Paulo ze zwykłym PMSem :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Chciałam Ci powiedzieć ze mimo nienawisci do hodowli Twej ja nadal jestem tutaj i mnie nawet kałachem nie przegonisz :diabloti: Będę piała peany o trojaczkach :evil_lol: O bocianach itd :eviltong:

haha babo moje zdanie nt hodowli znasz chyba od dawna więc pisz sobie te peany pisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i niech nie myślą, że przez to, że mam takie zdanie to Cię nie lubię :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

Waszka ma nielegalną hodwlę małych Lunetek :crazyeye: I dlaczemu nienawiść :roll:
Pysiu, jest coś o czymś nie wiem ??????

Posted

beria napisał(a):
Waszka ma nielegalną hodwlę małych Lunetek :crazyeye: I dlaczemu nienawiść :roll:
Pysiu, jest coś o czymś nie wiem ??????

Tak :diabloti: Ma :diabloti: Hoduje trojaczki Lunetowe :evil_lol:
Tak :diabloti: O PMS:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:NASTęPNA!!!! WYWOłAłAM LAWINę PMSów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zawsze wiedziałam ze masz w sobie zbyt dużo kobiecości ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Mój ma teraz andropauze i też jest nie do podejscia :shake: :evil_lol:

a mój ma luzik bo tylko przez skypa oberwał za błędy w CV :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a mój ma luzik bo tylko przez skypa oberwał za błędy w CV :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Za błędy to od razu powinnaś wypchać a nie dyskutować :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Za błędy to od razu powinnaś wypchać a nie dyskutować :diabloti:

no to jade teraz do Ciebie i Cię wypcham :diabloti: WIESZ ZA CO!!! :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

ja jak zwykle w plecy jestem i nie wiem co się na DGM dzieje, ale ostatnie strony Twojej galerii trochę mnie uświadomiły:p:p:p. Jakoś jestem poza ze swoją bezpapierową sznaucerką olbrzymką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. W sprawie hodowli...już i p. Jackowi i znajomym mówiłam - jakby mnie było stać i zamarzyłby mi się pies (sznaucer oczywiście;)) to z jednej jedynej hodowli bym go kupiła - tak nielubianej na DGM - Z Tartaku:D:D:D

btw. widzę, że nikonik służy:) - szykuje się powiększenie kolekcji szkiełek?? My zbieramy na 70-200 IS USM do canonika

Posted

malawaszka napisał(a):
no to jade teraz do Ciebie i Cię wypcham :diabloti: WIESZ ZA CO!!! :diabloti::diabloti::diabloti:

Będę wypchana :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

mila_2 napisał(a):
jnielubianej na DGM - Z Tartaku:D:D:D

btw. widzę, że nikonik służy:) - szykuje się powiększenie kolekcji szkiełek?? My zbieramy na 70-200 IS USM do canonika

oo nawet nie wiedziałam, że Tartak nielubiany na dogo :-o ja tam uwielbiam psy od nich - są piękne!

kolekcja szkiełek niestety jeszcze przez dłuższy czas pozostanie taka uboga :lol: czyli sztuk 1 :evil_lol:

Posted

na jesień planują kolejny miot olbrzymków;)

a co do lubienia lub nielubienia może na DGM nie było to otwarcie powiedziane ale na innym psiowym forum (wybaczcie ale nie pamiętam którym) trafiłam na wątek o hodowlach sznaucerów w Polsce i osoby związane z DGM dość lekceważąco wyrażały się o łódzkiej hodowli...jeśli kogoś tym uraziłam przepraszam z góry, ale takie właśnie odniosłam wrażenie czytając tamtejsze wpisy.

Posted

malawaszka napisał(a):
oo nawet nie wiedziałam, że Tartak nielubiany na dogo :-o ja tam uwielbiam psy od nich - są piękne!

kolekcja szkiełek niestety jeszcze przez dłuższy czas pozostanie taka uboga :lol: czyli sztuk 1 :evil_lol:

ooooo.. i to kolejna przepychanka dogo.... hodowle... lubiane nielubiane...

a człowiek jest zawistny, i jak komuś sie powodzi to trza mu do doopy nakopać :cool1: TYLE :cool1:

cze siewco epidemii :loveu: