Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitesse napisał(a):
juz cie mialam zdrajca ochrzcic ale w koncu jakies sznauce wypatrzylam :diabloti:

stałam przy ringu miników - tzn tuż obok, ale na sąsiednim były beardedy i wolałam focić te drugie :evil_lol: z mianiatur najbardziej podoba mi się Luna :diabloti::evil_lol:

jest najpiękniejsza :p

Posted

stałam przy ringu miników - tzn tuż obok, ale na sąsiednim były beardedy i wolałam focić te drugie :evil_lol: z mianiatur najbardziej podoba mi się Luna :diabloti::evil_lol:

teraz w Gyor Watkowa konkurentka wygladala jak miotowa siostra Lunety !! :loveu:

Posted

Elitesse napisał(a):
teraz w Gyor Watkowa konkurentka wygladala jak miotowa siostra Lunety !! :loveu:

i nie wygrała :placz:

Maga100 napisał(a):
Boszszsze, ile zdjęć :cool1:
jakiś nowy aparat masz czy co? :evil_lol: :evil_lol:

Witaj, o ukochana Młoda Damo :evil_lol:

jaki tam nowy - ze 3 tygodnie juz ma :evil_lol:
Witaj o Magdaleno :diabloti:

a ja Wam muszę się pochwalić, że dziś piekę chlebek :grins: razowy :grins: na własnoręcznie uhodowanym zakwasie :grins: trzymcie kciuki coby mi zakalec nie wyszedł :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

a ja Wam muszę się pochwalić, że dziś piekę chlebek :grins: razowy :grins: na własnoręcznie uhodowanym zakwasie :grins: trzymcie kciuki coby mi zakalec nie wyszedł :evil_lol:
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: MONIKA!!!!!!!

:lying: :lying: :lying: :lying:

:eek:

:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

:eek2: :eek2: :eek2:

:chaos:

:wallbash:

:turn-l:

:niewiem:
:mdleje: :mdleje: :mdleje:

Posted

Pysia napisał(a):
Jak zachipnotyzowana zbliżała się do swego oprawcy z wyciągniętą ręką mówiąc " Chodź, chodź tu mój śliczny". A angol miał iskry w oczach....

:grin:

O, wow, chlebek pieczesz :crazyeye: I co, wyszedł? :razz:

Posted

z braku odpowiedniej formy będę miała chlebek w kształcie babki :evil_lol:

a Luna dzielnie mi asystowała :loveu:

tak wyglądała kuchnia przed... jak wygląda po nie okażę bo już posprzątałam :diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
pani gospodynio..a wyscie te wszystkie maki pszenne co stali na stole do tego chlebka wciepli?:diabloti:

nie całe :eviltong: ale wszystkie po trochu - pszenna razowa, żytnia razowa i pszenna chlebowa :p

podpisano: kura domowa - jak to mnie dzisiaj Pysia nazwała po czym poszła do męża :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie całe :eviltong: ale wszystkie po trochu - pszenna razowa, żytnia razowa i pszenna chlebowa :p

podpisano: kura domowa - jak to mnie dzisiaj Pysia nazwała po czym poszła do męża :diabloti:

kuna patrz pani jakie te baby niby wyemancypowane....:diabloti:

lece mezowi herbatkie zrobic:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:...urósł już........:cool1:

kto:crazyeye: maz moj:crazyeye:

nie wiem..nie zagladalam mu pod koldre:cool1: :diabloti:

Posted

beria napisał(a):
O rany :shocked!: Jak się robi zakwas :hmmmm:
Napisz czy smaczny wyszedł :cool3:

kochana zakwas sie robi tak..najpierw przez tydzien siedzisz na doopalonie, po tym milym wypoczynku wstajesz i idziesz zdobyc na ten przyklad Kasprowy Wierch........zakwas murowany..nawet nie jeden:diabloti: