malawaszka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 i moja kolejna miłość :loveu: będzie ich więcej :loveu: :loveu: najpiękniejsze oczy wystawy :loveu: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 bedzie :evil_lol: ale to jeszcze nie koniec :diabloti: Quote
Elitesse Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 juz cie mialam zdrajca ochrzcic ale w koncu jakies sznauce wypatrzylam :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Elitesse napisał(a):juz cie mialam zdrajca ochrzcic ale w koncu jakies sznauce wypatrzylam :diabloti: stałam przy ringu miników - tzn tuż obok, ale na sąsiednim były beardedy i wolałam focić te drugie :evil_lol: z mianiatur najbardziej podoba mi się Luna :diabloti::evil_lol: jest najpiękniejsza :p Quote
Elitesse Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 stałam przy ringu miników - tzn tuż obok, ale na sąsiednim były beardedy i wolałam focić te drugie :evil_lol: z mianiatur najbardziej podoba mi się Luna :diabloti::evil_lol: teraz w Gyor Watkowa konkurentka wygladala jak miotowa siostra Lunety !! :loveu: Quote
Maga100 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Boszszsze, ile zdjęć :cool1: jakiś nowy aparat masz czy co? :evil_lol: :evil_lol: Witaj, o ukochana Młoda Damo :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Elitesse napisał(a):teraz w Gyor Watkowa konkurentka wygladala jak miotowa siostra Lunety !! :loveu: i nie wygrała :placz: Maga100 napisał(a):Boszszsze, ile zdjęć :cool1: jakiś nowy aparat masz czy co? :evil_lol: :evil_lol: Witaj, o ukochana Młoda Damo :evil_lol: jaki tam nowy - ze 3 tygodnie juz ma :evil_lol: Witaj o Magdaleno :diabloti: a ja Wam muszę się pochwalić, że dziś piekę chlebek :grins: razowy :grins: na własnoręcznie uhodowanym zakwasie :grins: trzymcie kciuki coby mi zakalec nie wyszedł :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='malawaszka'] a ja Wam muszę się pochwalić, że dziś piekę chlebek :grins: razowy :grins: na własnoręcznie uhodowanym zakwasie :grins: trzymcie kciuki coby mi zakalec nie wyszedł :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: MONIKA!!!!!!! :lying: :lying: :lying: :lying: :eek: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :eek2: :eek2: :eek2: :chaos: :wallbash: :turn-l: :niewiem: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
Paula Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Pysia napisał(a):Jak zachipnotyzowana zbliżała się do swego oprawcy z wyciągniętą ręką mówiąc " Chodź, chodź tu mój śliczny". A angol miał iskry w oczach.... :grin: O, wow, chlebek pieczesz :crazyeye: I co, wyszedł? :razz: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 :mdleje: wymieszałam zaczyn z mąkami i teraz czekam aż wyrośnie i dopiero wtedy pieczonko :razz::p ale mnie bolą ręce :mdleje: musi się udać :drinking: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 z braku odpowiedniej formy będę miała chlebek w kształcie babki :evil_lol: a Luna dzielnie mi asystowała :loveu: tak wyglądała kuchnia przed... jak wygląda po nie okażę bo już posprzątałam :diabloti: Quote
anetta Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Osz Ty, kuchnia PO jest najciekawsza :diabloti: A co do beardedow, to tez sa moja miloscia :loveu: GLUT http://img255.imageshack.us/img255/2345/dsc0399xj3.jpg :diabloti: Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 pani gospodynio..a wyscie te wszystkie maki pszenne co stali na stole do tego chlebka wciepli?:diabloti: Quote
malawaszka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 dealer napisał(a):pani gospodynio..a wyscie te wszystkie maki pszenne co stali na stole do tego chlebka wciepli?:diabloti: nie całe :eviltong: ale wszystkie po trochu - pszenna razowa, żytnia razowa i pszenna chlebowa :p podpisano: kura domowa - jak to mnie dzisiaj Pysia nazwała po czym poszła do męża :diabloti: Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 malawaszka napisał(a):nie całe :eviltong: ale wszystkie po trochu - pszenna razowa, żytnia razowa i pszenna chlebowa :p podpisano: kura domowa - jak to mnie dzisiaj Pysia nazwała po czym poszła do męża :diabloti: kuna patrz pani jakie te baby niby wyemancypowane....:diabloti: lece mezowi herbatkie zrobic:evil_lol: Quote
beria Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 O rany :shocked!: Jak się robi zakwas :hmmmm: Napisz czy smaczny wyszedł :cool3: Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...urósł już........:cool1: kto:crazyeye: maz moj:crazyeye: nie wiem..nie zagladalam mu pod koldre:cool1: :diabloti: Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 beria napisał(a):O rany :shocked!: Jak się robi zakwas :hmmmm: Napisz czy smaczny wyszedł :cool3: kochana zakwas sie robi tak..najpierw przez tydzien siedzisz na doopalonie, po tym milym wypoczynku wstajesz i idziesz zdobyc na ten przyklad Kasprowy Wierch........zakwas murowany..nawet nie jeden:diabloti: Quote
Recommended Posts