Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka'].... osz kurna nie spakuję się w jedną torbę :placz::evil_lol::evil_lol:

pożyczę ci kuferek :p
ja sie w niego spakowałam, więc i ty dasz radę :p

Posted

[quote name='"Weszka czyli Monika od J.czyli Miszcz Chlebowy"']aaaaaaaaaaaa ja sięchyba już zacznę pakować :loveu::loveu::loveu: ubrania mam już porozkładane na łóżku i teraz zaczynam segregować - to wezmę, to się może przydać, to się przyda na pewno, to koniecznie muszę zabrać, to obowiązkowo należy wziąć, to jest nieodzowną częścią tego które muszę wziąć, to.... osz kurna nie spakuję się w jedną torbę :placz::evil_lol::evil_lol:
Monika - czy juz wynajęłaś ciężarówkę??????????????? :crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']A Ty czemu nie śpisz ? :mad: jeszcze się pakujesz ? może chcesz namiar na firmę przewozową ? :evil_lol:

odwiedziłaś mnie odwiedziłaś :multi: a już miałam się obrazić, że u Hanki byłaś a u mnie nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:przywitam się dziś tylko.............................
powodzenia w pakowanku..;)

dzięki - jeszcze się tak na tip top nie pakuję - zara jadę na zakupy po kosmetyki :shock: :shake:

Posted

Anetta to w piekle chleby pieką???

Na to wyglada ze tak :o :evil_lol:

Cos dlugo kupujesz te kosmetyki :evil_lol: Chyba cala drogerie wykupilas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
1. Na to wyglada ze tak :o :evil_lol:

2. Cos dlugo kupujesz te kosmetyki :evil_lol: Chyba cala drogerie wykupilas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

1. sugerujesz że mieszkam w piekle??? :crazyeye::evil_lol:

2. nie udało mi się bo coś szybko konto mi się wyzerowało :placz:

Wyrzuty sumienia mnie zabiją - wyrzucam sobie, że jadę a zostawiam Lunę :placz: jeszcze nie wyjęłam torby z szafy a ona już wie, że jadę - chodzi za mną do kibla, do łazienki - wszędzie!!! tylko chodzenie za mną do kuchni jest w jej przypadku normalne i niezmienne :roll: uchi na szczęście juz czyste i nie swędzą jej :multi: jeszcze kropimy, żeby wybić do cna to dziadostwo co jej się tam zagnieździło :mad:

Posted

Cze Weszka :lol: Wyrzuty zawsze będą, ale Lunie nic nie będzie, wytrzyma bez Ciebie :glaszcze: Nie zamartwiaj się, jedź i baw się wyśmienicie :loveu: Super, że uchi czyste :multi:

Posted

1. sugerujesz że mieszkam w piekle???

2. nie udało mi się bo coś szybko konto mi się wyzerowało

1. Kto Cie tam wie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
2. A to PECH!:evil_lol: I co? bedziesz bez makijazu, bez kosmetykow?! Jak sobie dasz tam rade?! :evil_lol:

Kiedy wyjazd i przyjazd? :razz:

Posted

[quote name='Maga100']a kiedy ty dokładnie robisz wylot stąd?
i kiedy wracasz? (już tęsknię :placz: )

5.47 ... Dlaczego znowu Magdo wlazłaś na TEN watek - i akurat o TEJ godzinie ?