Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Och Weszka :loveu: Twój kumpel poleciał po dzidziusia dla Ciebie :multi: [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/2355/dscf3180yl5.jpg[/IMG] Co do deszczu to nie mnie się porąbało tylko deszcz wczoraj zachlał i zamiast wstać rano to przebudził się popołudniu :angryy: Przyjedziesz jutro? Quote
Elitesse Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 wiesz u mnie w tym roku tez wyjatkowo duzo bocianow :eviltong: Quote
malawaszka Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 takiego kotecka dzikiego spotkaliśmy na łące - chyba dzikiego, bo jak zobaczył mnie (psów nie bo trawa była wysoka :evil_lol:) to zaczął biec z moją stronę :-o deczko spękałam po ostatnich przezyciach z kocią mafią w domu :angryy: no ale jak zobaczył psy to zwiał, a jakiś kilometr dalej uciekł przed nami identyczny :crazyeye: :mdleje: zaczęłam się aż zastanawiać czy ja mam na pewno wszystko dobrze poukładane w głowie :roll: [IMG]http://img146.imageshack.us/img146/2355/dscf3337ed1.jpg[/IMG] [IMG]http://img504.imageshack.us/img504/324/dscf3338xf3.jpg[/IMG] a wdupie to mam images nie działa :angryy: Quote
bouvik Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Witam Waszko:p Piękny ten twój Elmo:loveu::loveu: Słodziak:lol: Jak go trochę przytuczysz- to będzie jeszcze piękniejszy:lol: A może byście się wreszcie jutro wybrały z Pysią w odwiedziny do mnie i maluszków bouvierowych?????:cool3::cool3::cool3: Posprzątam nawet na tę okolicznosć:roll:, cobyście się nie wypiermantoliły od progu:evil_lol: Pysia doope ma ciężką i ma trudności z dotarciiem do mnie z wizytką:diabloti: Za daleko ma :mad: Rozumiesz?:cool3: Pozdrawiam:cool1: Quote
malawaszka Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Justynko to chyba niezbyt wskazane żebym teraz przyjeżdżała do Ciebie bo Elmo jest u mnie kilka dni i nie mam 100% pewności że jest całkiem zdrowy - nie darowałabym sobie jakbym jakieś dziadostwo Wam przyniosła tfu tfu tfu :roll: Quote
bouvik Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='malawaszka']Justynko to chyba niezbyt wskazane żebym teraz przyjeżdżała do Ciebie bo Elmo jest u mnie kilka dni i nie mam 100% pewności że jest całkiem zdrowy - nie darowałabym sobie jakbym jakieś dziadostwo Wam przyniosła tfu tfu tfu :roll:[/quote] No rozumiem, że trzeba być ostrożnym....:shake: Ale kochana zaproszenie nadal aktualne- w Tobie dogodnym terminie;) tylko dryndnij wczesniej to się umówimy poza porą karmienia:lol: Najwyżej weź kąpiel w domestosie:evil_lol: i przyjeżdzaj:lol: Mizianka dla Luny i Elma:loveu: Pozdraiwm Quote
Pysia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='bouvik']Witam Waszko:p Piękny ten twój Elmo:loveu::loveu: Słodziak:lol: Jak go trochę przytuczysz- to będzie jeszcze piękniejszy:lol: A może byście się wreszcie jutro wybrały z Pysią w odwiedziny do mnie i maluszków bouvierowych?????:cool3::cool3::cool3: Posprzątam nawet na tę okolicznosć:roll:, cobyście się nie wypiermantoliły od progu:evil_lol: [COLOR=magenta]Pysia doope ma ciężką i ma trudności z dotarciiem do mnie z wizytką:diabloti:[/COLOR] [COLOR=magenta]Za daleko ma :mad: Rozumiesz?:cool3:[/COLOR] [COLOR=magenta]Pozdrawiam:cool1:[/COLOR][/quote] Ja u Was spędziłam popołudnie, noc i poranek :diabloti: Mam zaliczone na pół roku :evil_lol: Na dodatek mam problem z wyjściem o ludzkiej porze.... Weszka jak minie 2 tyg. od wzięcia Elma to spokojnie mo zesz się wybrać :) Zresztą tak tez bo inaczej weci nie mogliby przyjmować zdrowych psów...Wystarczy się umyć mydłem :diabloti: Quote
Paula Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Cześć Waszka :multi: Śliczny ten Twój podopieczny :loveu: [URL]http://img222.imageshack.us/img222/8651/dscf3135em7.jpg[/URL] Dawaj resztę fotek z dzisiaj :razz: Quote
Hanna R. Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Waszka, powiększyła Ci się rodzina :loveu: No no no ! Wiktor i Elmo ! Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dzień bry bry wieczór:grins: Przyszłom ino coś pokazać:grins::grins::diabloti: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28143&page=658[/url] [COLOR=White]Pysiu[/COLOR]:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
aga1215 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/miscellaneous/4/92.gif[/img] podobno spedziłaś dzień w chaszczach?:crazyeye: Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Vectra']miłe kotecki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]pewniee że miłe:diabloti::diabloti::diabloti:..swojego pokoiku broniły ale powalają mnie uszy Elmo...............sa zaje2biste:loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [FONT=Arial][I][B]:multi::multi:[COLOR=Red]:multi:cze Waszko....daj cynka jak coś;)[/COLOR][/B][/I][/FONT] Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]waszko, waszko... czy Ty kochana bedziesz na tej wystawce czy nie...bo cosik mnie słuchy naszły :mad: cho, no cho!! nie daj sie prosić!!! [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='bouvik']No rozumiem, że trzeba być ostrożnym....:shake: Ale kochana zaproszenie nadal aktualne- w Tobie dogodnym terminie tylko dryndnij wczesniej to się umówimy poza porą karmienia Najwyżej weź kąpiel w domestosie:evil_lol: i przyjeżdzaj:lol: Mizianka dla Luny i Elma:loveu: Pozdraiwm[/quote] haha nie stać mnie na taką ilość domestosa :evil_lol: ale na pewno przyjadę - to masz jak w banku jak maluchy będa już brykać i roznosić Ci dom i podwórko :loveu: [quote name='Pysia'] Weszka jak minie 2 tyg. od wzięcia Elma to spokojnie mo zesz się wybrać Zresztą tak tez bo inaczej weci nie mogliby przyjmować zdrowych psów...Wystarczy się umyć mydłem [/quote] ja myślę, że w nast weekend Elmo już będzie w swoim nowym domku [quote name='paula_z']Cześć Waszka Śliczny ten Twój podopieczny :loveu: [URL]http://img222.imageshack.us/img222/8651/dscf3135em7.jpg[/URL] Dawaj resztę fotek z dzisiaj :razz:[/quote] dam za jakis czas jak mi Oliwka odpuści :mad: [quote name='HankaRupczewska']Waszka, powiększyła Ci się rodzina :loveu: No no no ! Wiktor i Elmo ![/quote] Wiktora mi już zabrano :-( a Elmo tylko chwilowo :placz: [quote name='madzia i medor']Dzień bry bry wieczór Przyszłom ino coś pokazać:grins::diabloti: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28143&page=658[/URL] [COLOR=White]Pysiu[/COLOR]:loveu:[/quote] widziałam :diabloti: [quote name='aga1215'][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/miscellaneous/4/92.gif[/IMG] podobno spedziłaś dzień w chaszczach?:crazyeye:[/quote] noo - bardzo ciężki dzień :mdleje: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B] ale powalają mnie uszy Elmo...............sa zaje2biste:loveu: [/B][/COLOR][/quote] haha noo [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B][COLOR=Red]cze Waszko....daj cynka jak coś;)[/COLOR][/B][/I][/FONT][/quote] hej Alu - dam cynka ;) [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]waszko, waszko... czy Ty kochana bedziesz na tej wystawce czy nie...bo cosik mnie słuchy naszły :mad: cho, no cho!! nie daj sie prosić!!! [/B][/COLOR][/FONT][/quote] no niestety nie jadę - nie mogę Elma zostawić na wsi z rodzicami bo oni go nie upilnują, poza tym oni jeszcze nie wiedzą o nim :oops: dowiedzą się jutro jak wrócą :cool1: no i to ja sobie wzięłam psa - nie oni - to moja odpowiedzialność, poza tym on ich pozna dopiero jutro i moałabym go tak zostawić z obcymi dla niego ludźmi bo mam zachciankę jechać na wystawę? nie chcę robić psu zamieszania w głowie :shake: i tak już wystarczająco dużo przeżył... biedny Elmo nie wie gdzie uciekać przed Oliwią :angryy: kto tak rozpuścił to dziecko???? :mad: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='malawaszka'] no niestety nie jadę - nie mogę Elma zostawić na wsi z rodzicami bo oni go nie upilnują, poza tym oni jeszcze nie wiedzą o nim :oops: dowiedzą się jutro jak wrócą :cool1: no i to ja sobie wzięłam psa - nie oni - to moja odpowiedzialność, poza tym on ich pozna dopiero jutro i moałabym go tak zostawić z obcymi dla niego ludźmi bo mam zachciankę jechać na wystawę? nie chcę robić psu zamieszania w głowie :shake: i tak już wystarczająco dużo przeżył... [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]buuuuuuuuuuuuuuu... szkoda ale rozumiem ;)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] biedny Elmo nie wie gdzie uciekać przed Oliwią :angryy: kto tak rozpuścił to dziecko???? :mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]może niania z którą siedzi do południa?? :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Pokaże Wam coś :loveu: [IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Zmorzaste/2299cz82.jpg[/IMG] Quote
Doginka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Waszka, czy Elmo już u Ciebie zostaje????:loveu: :multi: :loveu: Quote
Paula Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Witaj Weszko :multi: Już pisałam u Pysi, że Elmo cudny jest :loveu: I ta fota śliczna :razz: Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='malawaszka'] widziałam :diabloti: [/quote] :lol!::lol!: Czuję się [SIZE=-1]usatysfakcjonowana :diabloti: Elmo jest przepiękny:loveu: [/SIZE] Quote
clockwork Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]byłam jakby kto pitał :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [FONT=Arial][I][B]:p[COLOR=Red]też tu byłam .....[/COLOR][/B][/I][/FONT] Quote
malawaszka Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 hej - jestm na chwilkę i zaraz znowy wybywam z domu :mdleje: te wieczne imprezy mnie kiedyś wykończą :evil_lol: powiem Wam tylko jedno - w moim domu wszyscy oszaleli!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie wiem co się porobiło, ale moja mama jak tylko zobaczyła Elma i zobaczyła jaki on przytulas: "a może on byłby mójjjj???" :mdleje: potem moja siostra to samo - "nie oddawaj go, niech zostanie", Ojciec Dyrektor też nim zauroczony :crazyeye: I WYCHODZI NA TO, żE TYLKO JA NIE CHCę ZOSTAWIć U NAS ELMA :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Elitesse Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 loo matko :-o ale sie porobilo !!! :crazyeye: Quote
Justa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='malawaszka']hej - jestm na chwilkę i zaraz znowy wybywam z domu :mdleje: te wieczne imprezy mnie kiedyś wykończą :evil_lol: powiem Wam tylko jedno - w moim domu wszyscy oszaleli!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie wiem co się porobiło, ale moja mama jak tylko zobaczyła Elma i zobaczyła jaki on przytulas: "a może on byłby mójjjj???" :mdleje: potem moja siostra to samo - "nie oddawaj go, niech zostanie", Ojciec Dyrektor też nim zauroczony :crazyeye: I WYCHODZI NA TO, żE TYLKO JA NIE CHCę ZOSTAWIć U NAS ELMA :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] hahaha ! co sie dziwisz? przy lunie to anioł:evil_lol: Quote
Recommended Posts