Agunia-Pańciunia) Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Pysia'][IMG]http://www.terraatlantis.yoyo.pl/gify_pliki/152.gif[/IMG] Masz paskudo świątecznego baranka ;)[/quote] :diabloti: [B]jakis taki mało barankowaty......:loveu: [/B] Quote
Pysia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']:diabloti: [B]jakis taki mało barankowaty......:loveu: [/B][/quote] Bo to jest zamaskowany baranek terrorysta :diabloti: Quote
Vectra Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Pysia']Bo to jest zamaskowany baranek terrorysta :diabloti:[/quote] wytrymowany do tego :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 ohhhh jaki piękny baran :loveu: całkiem jak moja łowca wygląda :diabloti: ino ona nietrymowana :shake: :diabloti: Quote
clockwork Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [LEFT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][B][SIZE=3] -Kto ty jesteś? -Jajeczko. -Jaki znak twój? -Żółteczko. -Gdzie ty mieszkasz? -W skorupce. -W jakim kraju? -W kurzej dupce. Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych [/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][CENTER][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_3_33.gif[/IMG] [/CENTER] [/LEFT] Quote
malawaszka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 o masz! ta co świąt nie obchodzi a wszędzie życzenia wlepia :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='malawaszka']o masz! ta co świąt nie obchodzi a wszędzie życzenia wlepia :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ja chce Ci zrobić dobrze, a ty do mnie w te słowa :obrazic: ja świętuje ba mama każe :diabloti: a normalnie to bym to olała, [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale Tobie mogę życzyć nie?? :mad: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ja chce Ci zrobić dobrze, a ty do mnie w te słowa :obrazic: ja świętuje ba [U]mama każe[/U] :diabloti: a normalnie to bym to olała, [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale Tobie mogę życzyć nie?? :mad: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] hahaha czy to aby nie przytyk do mojego postowania?? :diabloti: :evil_lol: możesz no możesz mi życzyć - możesz mi życzyć duużo pieniędzy, duuużo seksu, duuużo mądrych psów, itd.... :evil_lol: a ja Tobie wzajemnie :p Quote
Alicja Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha czy to aby nie przytyk do mojego postowania?? :diabloti: :evil_lol: możesz no możesz mi życzyć - możesz mi życzyć [COLOR=Red][B][I]duużo pieniędzy, duuużo seksu, duuużo mądrych psów,[/I][/B][/COLOR] itd.... :evil_lol: a ja Tobie wzajemnie :p[/quote] :diabloti:[COLOR=Red][B][I]czy ja też mogę te wzajemnie sobie pożyczyć:eviltong:[/I][/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha czy to aby nie przytyk do mojego postowania?? :diabloti: :evil_lol: możesz no możesz mi życzyć - możesz mi życzyć duużo pieniędzy, duuużo seksu, duuużo mądrych psów, itd.... :evil_lol: a ja Tobie wzajemnie :p[/quote] niee.. to nie przytyk...jak w wielu domach- tradycja jest tradycja i trza jej przestrzegać, ale ja sobie jade na impreze tatuatorską i mam święta w nosie... oki więc jedziem z życzeniami : [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Red][B]Mądrych psów- to banalne, dużo sexu- to normalne, dużo kasy- nie wiem skąd... Życzę Ci WESOŁYCH ŚWIĄT :eviltong:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
Alicja Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='clockwork']niee.. to nie przytyk...jak w wielu domach- tradycja jest tradycja i trza jej przestrzegać, ale ja sobie jade na impreze tatuatorską i mam święta w nosie... oki więc jedziem z życzeniami : [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Red][B]Mądrych psów- to banalne, dużo sexu- to normalne, dużo kasy- nie wiem skąd... Życzę Ci WESOŁYCH ŚWIĄT :eviltong:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/quote][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red]wow poetka ...........[/COLOR][/FONT][/I][/B] Quote
clockwork Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red]wow poetka ...........[/COLOR][/FONT][/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]BA!!! a co Ty myslisz... życzyłam Weszce czego sobie życzyła :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 hahahaha Klockowa :klacz: Mistrzu :evil_lol: a to ode mnie :diabloti: ZAJĄCZKA W TYM ROKU NIE BĘDZIE!!!! [IMG]http://img150.imageshack.us/img150/9066/osternfaelltaus1sn4.jpg[/IMG] Quote
Agga Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Waszzka błagam powiedz ze to maskotka w pysku psa:crazyeye: [/COLOR][/B] Quote
Nugatowa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cześć Weszko miła jak się cieszę żem tu przybyła :evil_lol: :loveu: :loveu: :calus: Quote
malawaszka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR="DarkGreen"]Waszzka błagam powiedz ze to maskotka w pysku psa:crazyeye: [/COLOR][/B][/QUOTE] obawiam się że nie - tak się przecież "bawią" psy myśliwskie, ale nie ja to foto robiłam :niewiem: [quote name='Nugatowa']Cześć Weszko miła jak się cieszę żem tu przybyła :evil_lol: :loveu: :loveu: :calus:[/QUOTE] Witaj Nugatowa :hmmmm: fajnie że jesteś :lol: Quote
Agga Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]No dobra pierwszy szok minął. Mam pytanie: Gdzie jest reszta hmmmm królika, zająca????[/COLOR][/B] Quote
Doginka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witam - a może to była czapka?:placz: :placz: :placz: Quote
Agga Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Doginka']Witam - a może to była czapka?:placz: :placz: :placz:[/quote] [COLOR=DarkGreen][B]Nie widać krwi. Jeszcze się łudzę, że to nie jest prawdziwe zwierzę.[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Agga chyba nie oczekujesz że odpowiem Ci na to pytanie :niewiem: Quote
Doginka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ciekawe, czy zostało coś na pasztecik????:razz: Quote
Agga Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='malawaszka']Agga chyba nie oczekujesz że odpowiem Ci na to pytanie :niewiem:[/quote] [B][COLOR="DarkGreen"]Bo jak widzę te uszy to bleee. Z tych uszu to nawet pasztetu nie będzie.Biedne zwierzątko.[/COLOR][/B] Quote
Maga100 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='malawaszka'] oczywiście, że nie wpadłaś na to wcześniej bo nie jesteś tak mądra i inteligentna jak ja :diabloti:[/quote] [B]tak, tak, jesteś inteligentna i mądra. Nie ma co do tego watpliwości, tak jak nie ma wątpliwości co do dziewictwa :diabloti: [/B] Quote
PIKA Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [QUOTE] pomachałam łopatą odrobinkę, bo cóż to dla mnie :cool1: [IMG]http://img133.imageshack.us/img133/8707/66482476rv1.jpg[/IMG][/QUOTE] Ten dól, to eykopałaś, czy zasypywalaś? :evil_lol: [quote name='malawaszka'] [IMG]http://img440.imageshack.us/img440/7842/zdjcie038agw3.jpg[/IMG] [/quote] strasznie ta duzo kretow macie :evil_lol: Quote
Recommended Posts