Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:diabloti: [B]jakis taki mało barankowaty......:loveu: [/B][/quote]
Bo to jest zamaskowany baranek terrorysta :diabloti:

Posted

[LEFT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Red][B][SIZE=3] -Kto ty jesteś?
-Jajeczko.
-Jaki znak twój?
-Żółteczko.
-Gdzie ty mieszkasz?
-W skorupce.
-W jakim kraju?
-W kurzej dupce.
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych

[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][CENTER][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_3_33.gif[/IMG]
[/CENTER]
[/LEFT]

Posted

[quote name='malawaszka']o masz! ta co świąt nie obchodzi a wszędzie życzenia wlepia :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ja chce Ci zrobić dobrze, a ty do mnie w te słowa :obrazic:

ja świętuje ba mama każe :diabloti: a normalnie to bym to olała, [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale Tobie mogę życzyć nie?? :mad: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ja chce Ci zrobić dobrze, a ty do mnie w te słowa :obrazic:

ja świętuje ba [U]mama każe[/U] :diabloti: a normalnie to bym to olała, [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale Tobie mogę życzyć nie?? :mad: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

hahaha czy to aby nie przytyk do mojego postowania?? :diabloti: :evil_lol:
możesz no możesz mi życzyć - możesz mi życzyć duużo pieniędzy, duuużo seksu, duuużo mądrych psów, itd.... :evil_lol: a ja Tobie wzajemnie :p

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha czy to aby nie przytyk do mojego postowania?? :diabloti: :evil_lol:
możesz no możesz mi życzyć - możesz mi życzyć [COLOR=Red][B][I]duużo pieniędzy, duuużo seksu, duuużo mądrych psów,[/I][/B][/COLOR] itd.... :evil_lol: a ja Tobie wzajemnie :p[/quote]
:diabloti:[COLOR=Red][B][I]czy ja też mogę te wzajemnie sobie pożyczyć:eviltong:[/I][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha czy to aby nie przytyk do mojego postowania?? :diabloti: :evil_lol:
możesz no możesz mi życzyć - możesz mi życzyć duużo pieniędzy, duuużo seksu, duuużo mądrych psów, itd.... :evil_lol: a ja Tobie wzajemnie :p[/quote]

niee.. to nie przytyk...jak w wielu domach- tradycja jest tradycja i trza jej przestrzegać, ale ja sobie jade na impreze tatuatorską i mam święta w nosie... oki więc jedziem z życzeniami :

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Red][B]Mądrych psów- to banalne,
dużo sexu- to normalne,
dużo kasy- nie wiem skąd...
Życzę Ci WESOŁYCH ŚWIĄT :eviltong:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='clockwork']niee.. to nie przytyk...jak w wielu domach- tradycja jest tradycja i trza jej przestrzegać, ale ja sobie jade na impreze tatuatorską i mam święta w nosie... oki więc jedziem z życzeniami :

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Red][B]Mądrych psów- to banalne,
dużo sexu- to normalne,
dużo kasy- nie wiem skąd...
Życzę Ci WESOŁYCH ŚWIĄT :eviltong:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/quote][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red]wow poetka ...........[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red]wow poetka ...........[/COLOR][/FONT][/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]BA!!! a co Ty myslisz... życzyłam Weszce czego sobie życzyła :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR="DarkGreen"]Waszzka błagam powiedz ze to maskotka w pysku psa:crazyeye: [/COLOR][/B][/QUOTE]

obawiam się że nie - tak się przecież "bawią" psy myśliwskie, ale nie ja to foto robiłam :niewiem:

[quote name='Nugatowa']Cześć Weszko miła jak się cieszę żem tu przybyła :evil_lol: :loveu: :loveu: :calus:[/QUOTE]

Witaj Nugatowa :hmmmm: fajnie że jesteś :lol:

Posted

[quote name='Doginka']Witam - a może to była czapka?:placz: :placz: :placz:[/quote]

[COLOR=DarkGreen][B]Nie widać krwi. Jeszcze się łudzę, że to nie jest prawdziwe zwierzę.[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']Agga chyba nie oczekujesz że odpowiem Ci na to pytanie :niewiem:[/quote]

[B][COLOR="DarkGreen"]Bo jak widzę te uszy to bleee. Z tych uszu to nawet pasztetu nie będzie.Biedne zwierzątko.[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='malawaszka'] oczywiście, że nie wpadłaś na to wcześniej bo nie jesteś tak mądra i inteligentna jak ja :diabloti:[/quote]

[B]tak, tak, jesteś inteligentna i mądra. Nie ma co do tego watpliwości, tak jak nie ma wątpliwości co do dziewictwa :diabloti: [/B]

Posted

[QUOTE] pomachałam łopatą odrobinkę, bo cóż to dla mnie :cool1:
[IMG]http://img133.imageshack.us/img133/8707/66482476rv1.jpg[/IMG][/QUOTE]
Ten dól, to eykopałaś, czy zasypywalaś? :evil_lol:

[quote name='malawaszka']
[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/7842/zdjcie038agw3.jpg[/IMG]

[/quote]

strasznie ta duzo kretow macie :evil_lol: