Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']nie musze modelować - one som śmieszne :lol: :wink:[/quote]

no wasnie widze ciekawe po kim to maja :roll: ;)[/quote]

:hmmmm: :niewiem:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']nie musze modelować - one som śmieszne :lol: :wink:[/quote]

no wasnie widze ciekawe po kim to maja :roll: ;)[/quote]

:hmmmm: :niewiem:[/quote]

po takiej osobce przez qtora musze dosc czesto mysc ekran 8)

ciekawe czy zansz ;)

Posted

[quote name='malawaszka']qrde musze poszukać kto to :evilbat:[/quote]

szukaj szukaj a jak znajdziesz to powiedz ze u mnie czeka monitor do sprzatniecia :lol:

Posted

[quote name='PIKA']:lol: :lol:
Jak sie cistolina wytarzała, to przynajmniej ciastolin lepiej wie, gdzie ona jest :lol:[/quote]

hehehe i sie ciasteczkowo zrobilo ;)

Posted

[quote name='malawaszka']marzenia się spełniają kochana :D :angel: za jakiś czas będę miała trio :wink: :lol: jak tylko na wieś się wyprowadzimy :fadein:[/quote]

Co ja widze :o :o Bedziesz miała jeszcze jednego sznaucerka???
Ale Ci zazdroszczę :angel:

Posted

Nnnoooo, nieee. Ja tu wchodzę, i co widzę ?? :o Bolesław i Lunica na 35 miejscu ? Tak moja droga Moniko być przecież nie może. Nie przygotowałaś się do lekcji. Dziecko jest NIE AKTYWNE. I bardzo proszę, żeby to juz ostati raz... :motz:

KONTROLA w składzie Hanka. Mańka i Geses :smhair2:

Posted

to galeria za szybko chodzi :lol: .Waszka-na taki teren to zmiescisz i 100 psow :lol: ...[size=1]my wlasnie wylookalismy dzialke w Hiszpanii dosc tania-a tam jest nasze docelowe miejsce[/size] :oops:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Nnnoooo, nieee. Ja tu wchodzę, i co widzę ?? :o Bolesław i Lunica na 35 miejscu ? Tak moja droga Moniko być przecież nie może. Nie przygotowałaś się do lekcji. Dziecko jest NIE AKTYWNE. I bardzo proszę, żeby to juz ostati raz... :motz:

KONTROLA w składzie Hanka. Mańka i Geses :smhair2:[/quote]

:oops: a te co wklejałam obejrzała??? :evilbat:

Daga - dobrze widzę?? w Hiszpaniii??? tam daleko na płw Iberyjskim???? :o czy o jakiejś wsi w pl mówisz?? :lol:

Posted

na pewno nie w polskiej wsi :lol: ...szukamy gruntu-juz od dawna :-? ...TZ dom sprzedal w anglii-teraz ja szukam czegos-ale pod budowe..i chyba znalazlam 8) :P pol hektara-mam nadzieje,ze to jest OK dla jakichs 10 leonow :oops:

Posted

bo-jest cieplo :P ,maja pyszne zarcie i zycie nie jest drogie :lol: ..poza tym moj TZ ma zawsze tam zapewniona prace 8) ..ja tez :lol: ..jest malo leonow :lol: ..no i zawsze o tym marzylismy :P ..a do przeprowadzki jakies 2 lata jeszcze-my tylko dzialke kupujemy na razie-trza dom zbudowac powoli-no i myslimy-bo moze dzialeczka wartosc zdubluje-wtedy sprzedamy i do portugalii uderzymy 8) ale tutaj nie chcemy zostac-ze wzgledu na pogode :-?