malawaszka Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']nie musze modelować - one som śmieszne :lol: :wink:[/quote] no wasnie widze ciekawe po kim to maja :roll: ;)[/quote] :hmmmm: :niewiem: Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka']nie musze modelować - one som śmieszne :lol: :wink:[/quote] no wasnie widze ciekawe po kim to maja :roll: ;)[/quote] :hmmmm: :niewiem:[/quote] po takiej osobce przez qtora musze dosc czesto mysc ekran 8) ciekawe czy zansz ;) Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='malawaszka']qrde musze poszukać kto to :evilbat:[/quote] szukaj szukaj a jak znajdziesz to powiedz ze u mnie czeka monitor do sprzatniecia :lol: Quote
PIKA Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 :lol: :lol: Jak sie cistolina wytarzała, to przynajmniej ciastolin lepiej wie, gdzie ona jest :lol: Quote
daga10011 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 haha....znam ten bol :lol: ..zdjecia boskie-a Bolek to juz wogole nie przypomina psa sprzed paru tygodni :D Quote
dbsst Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='PIKA']:lol: :lol: Jak sie cistolina wytarzała, to przynajmniej ciastolin lepiej wie, gdzie ona jest :lol:[/quote] hehehe i sie ciasteczkowo zrobilo ;) Quote
arima Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Boluś pali papierosy??? :o :lol: [img]http://img94.echo.cx/img94/2601/brudz335mv.jpg[/img] Quote
agabass Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Śliczna ta Luna i słodki Bolek. Dużo radości. Pozdrawiam Quote
AniaZi Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 [quote name='malawaszka']marzenia się spełniają kochana :D :angel: za jakiś czas będę miała trio :wink: :lol: jak tylko na wieś się wyprowadzimy :fadein:[/quote] Co ja widze :o :o Bedziesz miała jeszcze jednego sznaucerka??? Ale Ci zazdroszczę :angel: Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 zapewne na jeszcze tylko jednym nie zaprzestanie :lol: Quote
malawaszka Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 hahha ciiii jeden jeszcze będzie na pewno i to już prawdziwy = duży :lol: :lol: :lol: a jak życie się dalej potoczy :niewiem: :lol: Quote
adda Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 No, duży to musi być w celach obronnych rzecz jasna, i to co najmniej jeden, we dwóch lepiej się stróżuje :lol: Quote
malawaszka Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 tak tak, jest raźniej i co najważniejsze bezpieczniej - w końcu to prawie hektar ziemi do pilnowania :lol: Quote
adda Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 No no, hektar to nie wiem czy tylko dwa dużo obrobią :D Ale masz fajnie, że tak dużo ziemi 8) Quote
malawaszka Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 mam fajnie, tylko gorzej z TZ - bo on średnio chce być tak zapsiony - alecóż - ma pecha :lol: :evilbat: Quote
adda Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Na takim dużym terenie to nawet ich nie zauważy :D Quote
Hanna R. Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Nnnoooo, nieee. Ja tu wchodzę, i co widzę ?? :o Bolesław i Lunica na 35 miejscu ? Tak moja droga Moniko być przecież nie może. Nie przygotowałaś się do lekcji. Dziecko jest NIE AKTYWNE. I bardzo proszę, żeby to juz ostati raz... :motz: KONTROLA w składzie Hanka. Mańka i Geses :smhair2: Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 to galeria za szybko chodzi :lol: .Waszka-na taki teren to zmiescisz i 100 psow :lol: ...[size=1]my wlasnie wylookalismy dzialke w Hiszpanii dosc tania-a tam jest nasze docelowe miejsce[/size] :oops: Quote
malawaszka Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Nnnoooo, nieee. Ja tu wchodzę, i co widzę ?? :o Bolesław i Lunica na 35 miejscu ? Tak moja droga Moniko być przecież nie może. Nie przygotowałaś się do lekcji. Dziecko jest NIE AKTYWNE. I bardzo proszę, żeby to juz ostati raz... :motz: KONTROLA w składzie Hanka. Mańka i Geses :smhair2:[/quote] :oops: a te co wklejałam obejrzała??? :evilbat: Daga - dobrze widzę?? w Hiszpaniii??? tam daleko na płw Iberyjskim???? :o czy o jakiejś wsi w pl mówisz?? :lol: Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 na pewno nie w polskiej wsi :lol: ...szukamy gruntu-juz od dawna :-? ...TZ dom sprzedal w anglii-teraz ja szukam czegos-ale pod budowe..i chyba znalazlam 8) :P pol hektara-mam nadzieje,ze to jest OK dla jakichs 10 leonow :oops: Quote
daga10011 Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 bo-jest cieplo :P ,maja pyszne zarcie i zycie nie jest drogie :lol: ..poza tym moj TZ ma zawsze tam zapewniona prace 8) ..ja tez :lol: ..jest malo leonow :lol: ..no i zawsze o tym marzylismy :P ..a do przeprowadzki jakies 2 lata jeszcze-my tylko dzialke kupujemy na razie-trza dom zbudowac powoli-no i myslimy-bo moze dzialeczka wartosc zdubluje-wtedy sprzedamy i do portugalii uderzymy 8) ale tutaj nie chcemy zostac-ze wzgledu na pogode :-? Quote
Recommended Posts