Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Vogue'][IMG]http://img64.imageshack.us/img64/3991/dscf0633xd3.jpg[/IMG] Skojarzyl mi sie z piosenka kabaretu TEY - W naszych sercach zawsze bedzie KOMBAJN BIZON:evil_lol: [/quote] [B]tia...przy bizonie to ta formuła moze kiedys i stała....[/B]:diabloti: Quote
Doginka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 prosze zmienic opony letnie na zimowe:diabloti: Quote
malawaszka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Doginko ależ cudne wnuczęta :loveu: :loveu: :loveu: tylko fotki za wielkie :mad: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]tia...przy bizonie to ta formuła moze kiedys i stała....[/B]:diabloti:[/quote] bizon tyle lat co ma ta fura nie dożyje :diabloti: [quote name='Doginka']prosze zmienic opony letnie na zimowe:diabloti:[/quote] na zime zakładamy łańcuchy :diabloti: DZIŚ PIĄTECZEK :hand: Quote
Doginka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='malawaszka']Doginko ależ cudne wnuczęta :loveu: :loveu: :loveu: tylko fotki za wielkie :mad: [/quote] No co Ty? przecież mają 500 pikselków:eviltong: Quote
PIKA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Pysia']Boszzzzzzzzz Weszka :mdleje: Właśnie wyszła ode mnie koleżanka ze średniaczką :p Aparat się rozładował a ja chciałam ufocić jaka ona jest zarośnięta :crazyeye: To poprostu szok :shock: Trzeba by ją pod maszynke bo masakra :)[/quote] Bardziej niż Luneta ? :crazyeye: Niemozliwe :shake::evil_lol: Quote
Paula Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images20.fotosik.pl/88/7d02ed5ce6cfd682.jpg[/IMG][/URL] Jakie kreciki :loveu: Weszka, baw sie dobrze i nie kawkuj za duzo, bo nie bedziesz mogla spac :eviltong: ;) Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='PIKA']Bardziej niż Luneta ? :crazyeye: Niemozliwe :shake::evil_lol:[/quote] Weszka uważa że Luneta bardziej od Zmorki zarośnięta bo mi ciągle mówi że masakrycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Katerinas Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Piękne maluszki :loveu: ... i puszyste sznaucery :-) (mi się takie podobają ;) Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Weszka paskudo wracaj z tego pijaństwa ;) Może pójdziemy na spacer w niedziele? Hym? ;) Quote
beria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='malawaszka'] DZIŚ PIĄTECZEK :hand:[/QUOTE] A ja na antybiotyku :zly7: Quote
Vectra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Waszka :mad: wracaj :mad: damy wracają do domu najpózniej o 22 :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 jestem jestem - oczywiście już od 22 w domu - jak na dame przystało :diabloti: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='malawaszka']jestem jestem - oczywiście już od 22 w domu - jak na dame przystało :diabloti:[/quote] Wstrętna rozromansowana babo :mad: To ja wstawiam u siebie milion TWOICH fot z TOBĄ w roli głównej i wysilam nocny umysł aby Cię opisać a Ty się szlajasz po GG i telefonach z psycholami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Wstrętna rozromansowana babo :mad: To ja wstawiam u siebie milion TWOICH fot z TOBĄ w roli głównej i wysilam nocny umysł aby Cię opisać a Ty się szlajasz po GG i telefonach z psycholami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] To troska, czy zazdrość :hmmmm: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='beria']To troska, czy zazdrość :hmmmm:[/quote] Ani to ani to :evil_lol: Złośliwość :diabloti: Quote
beria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Pysia']Ani to ani to :evil_lol: Złośliwość :diabloti:[/QUOTE] To znaczy zazdrość :p Też zazdroszczę Waszce tych motylków :razz: Quote
Vectra Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='beria']To znaczy [B]zazdrość[/B] :p [/quote] o to to to dobre słowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 nie zazdrościć mi tu baby bo sie zje***:mad: :diabloti: dobranoc :hand: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='beria']To znaczy zazdrość :p Też zazdroszczę Waszce tych motylków :razz:[/quote] To jest Troska :eviltong: Quote
Maga100 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]nie wiem jak Magda....ale ja swoja musiałam 3 razy "prac" bo po pierwszym razie nie wszystko chciało z niej zejsc:angryy: ..nie wspomne o tym ze zapach byl dosc intensywny...........:angryy: [/B] [/quote] [B]Magda wystarczyło, ze wykapała raz :cool1: [/B] [B]ale za to Leon był wówczas w kolczatce :cool1: [/B] [B]i musiałam wyłuskiwać spośród prętów :evil_lol: :evil_lol: :angryy: [/B] Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Maga100'][B]Magda wystarczyło, ze wykapała raz :cool1: [/B] [B]ale za to Leon był wówczas w kolczatce :cool1: [/B] [B]i musiałam wyłuskiwać spośród prętów :evil_lol: :evil_lol: :angryy: [/B][/quote] buuuahahahah u mnie wszystkie łańcuszki po każdym wybryku lądowały w koszu - nie bylam na tyle silna aby to wyłuskiwać :shake: :angryy: a Pysiowe troski pomijam milczeniam :diabloti: Quote
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahahah u mnie wszystkie łańcuszki po każdym wybryku lądowały w koszu - nie bylam na tyle silna aby to wyłuskiwać :shake: :angryy: a Pysiowe troski pomijam milczeniam :diabloti:[/quote] I ani się waż powiedzieć do mnie....:mad: na głos :angryy: Quote
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Maga100'][B] [/B] [B]i musiałam wyłuskiwać spośród prętów :evil_lol: :evil_lol: :angryy: [/B][/quote] ja kiedys wylyskiwalam z kagańca :roll: skorzanego :roll: Quote
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='PIKA']ja kiedys wylyskiwalam z kagańca :roll: skorzanego :roll:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [I]Cześć Waszeczko ....dziś już sobota:p[/I] Quote
malawaszka Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 cześć - wstałam :p jestem mistrzem w zjadaniu resztek zapasów jedzenia w domu :evil_lol: nie chce mi sie w takie zimno iść do sklepu, więc wczoraj zjadłam makaron spaghetti z sosem do potraw chińskich, a dzisiaj oczyściłam zamrażalkę z warzywek :cool3: ahhh jak bosko jest mieszkać samemu :multi: szkoda, że ferie sięjuż kończą buuu i koniec luzu :placz: aha! no i jeszcze taka rada ode mnie - nie jedzcie NIGDY w piątek o 2 w nocy grejfruta :shake: wszystkio się potem lepi - WSZYSTKO :angryy: a teraz chyba pójdę spać :evil_lol: jestem padnięta po przeczytaniu pewnej KKKaczi galerii :roflt: aaaahahahhahahahahahahah podłość starych bab nie zna granic buuuahahahahahahha :roflt: Wasze :drinking: Quote
Recommended Posts