Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vogue'][IMG]http://img64.imageshack.us/img64/3991/dscf0633xd3.jpg[/IMG]

Skojarzyl mi sie z piosenka kabaretu TEY - W naszych sercach zawsze bedzie KOMBAJN BIZON:evil_lol:
[/quote]

[B]tia...przy bizonie to ta formuła moze kiedys i stała....[/B]:diabloti:

Posted

Doginko ależ cudne wnuczęta :loveu: :loveu: :loveu: tylko fotki za wielkie :mad:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]tia...przy bizonie to ta formuła moze kiedys i stała....[/B]:diabloti:[/quote]

bizon tyle lat co ma ta fura nie dożyje :diabloti:

[quote name='Doginka']prosze zmienic opony letnie na zimowe:diabloti:[/quote]

na zime zakładamy łańcuchy :diabloti:

DZIŚ PIĄTECZEK :hand:

Posted

[quote name='Pysia']Boszzzzzzzzz Weszka :mdleje: Właśnie wyszła ode mnie koleżanka ze średniaczką :p Aparat się rozładował a ja chciałam ufocić jaka ona jest zarośnięta :crazyeye: To poprostu szok :shock: Trzeba by ją pod maszynke bo masakra :)[/quote]
Bardziej niż Luneta ? :crazyeye: Niemozliwe :shake::evil_lol:

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images20.fotosik.pl/88/7d02ed5ce6cfd682.jpg[/IMG][/URL]
Jakie kreciki :loveu:

Weszka, baw sie dobrze i nie kawkuj za duzo, bo nie bedziesz mogla spac :eviltong: ;)

Posted

[quote name='PIKA']Bardziej niż Luneta ? :crazyeye: Niemozliwe :shake::evil_lol:[/quote]
Weszka uważa że Luneta bardziej od Zmorki zarośnięta bo mi ciągle mówi że masakrycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']jestem jestem - oczywiście już od 22 w domu - jak na dame przystało :diabloti:[/quote]
Wstrętna rozromansowana babo :mad: To ja wstawiam u siebie milion TWOICH fot z TOBĄ w roli głównej i wysilam nocny umysł aby Cię opisać a Ty się szlajasz po GG i telefonach z psycholami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Wstrętna rozromansowana babo :mad: To ja wstawiam u siebie milion TWOICH fot z TOBĄ w roli głównej i wysilam nocny umysł aby Cię opisać a Ty się szlajasz po GG i telefonach z psycholami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

To troska, czy zazdrość :hmmmm:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]nie wiem jak Magda....ale ja swoja musiałam 3 razy "prac" bo po pierwszym razie nie wszystko chciało z niej zejsc:angryy: ..nie wspomne o tym ze zapach byl dosc intensywny...........:angryy: [/B]
[/quote]

[B]Magda wystarczyło, ze wykapała raz :cool1: [/B]
[B]ale za to Leon był wówczas w kolczatce :cool1: [/B]
[B]i musiałam wyłuskiwać spośród prętów :evil_lol: :evil_lol: :angryy: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]Magda wystarczyło, ze wykapała raz :cool1: [/B]
[B]ale za to Leon był wówczas w kolczatce :cool1: [/B]
[B]i musiałam wyłuskiwać spośród prętów :evil_lol: :evil_lol: :angryy: [/B][/quote]

buuuahahahah u mnie wszystkie łańcuszki po każdym wybryku lądowały w koszu - nie bylam na tyle silna aby to wyłuskiwać :shake: :angryy:

a Pysiowe troski pomijam milczeniam :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahah u mnie wszystkie łańcuszki po każdym wybryku lądowały w koszu - nie bylam na tyle silna aby to wyłuskiwać :shake: :angryy:

a Pysiowe troski pomijam milczeniam :diabloti:[/quote]
I ani się waż powiedzieć do mnie....:mad: na głos :angryy:

Posted

[quote name='Maga100'][B] [/B]
[B]i musiałam wyłuskiwać spośród prętów :evil_lol: :evil_lol: :angryy: [/B][/quote]

ja kiedys wylyskiwalam z kagańca :roll: skorzanego :roll:

Posted

[quote name='PIKA']ja kiedys wylyskiwalam z kagańca :roll: skorzanego :roll:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[I]Cześć Waszeczko ....dziś już sobota:p[/I]

Posted

cześć - wstałam :p jestem mistrzem w zjadaniu resztek zapasów jedzenia w domu :evil_lol: nie chce mi sie w takie zimno iść do sklepu, więc wczoraj zjadłam makaron spaghetti z sosem do potraw chińskich, a dzisiaj oczyściłam zamrażalkę z warzywek :cool3: ahhh jak bosko jest mieszkać samemu :multi: szkoda, że ferie sięjuż kończą buuu i koniec luzu :placz: aha! no i jeszcze taka rada ode mnie - nie jedzcie NIGDY w piątek o 2 w nocy grejfruta :shake: wszystkio się potem lepi - WSZYSTKO :angryy:

a teraz chyba pójdę spać :evil_lol: jestem padnięta po przeczytaniu pewnej KKKaczi galerii :roflt: aaaahahahhahahahahahahah podłość starych bab nie zna granic buuuahahahahahahha :roflt: Wasze :drinking: