Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='beria']:turn-l: :turn-l: :turn-l: Nie śmiej się :cool1: Postaw kuwete Blue tak aby Twoja mogła do niej dochodzić to zobaczysz :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']bo po psie to trza sprzatac....kupy...taka łopatka specjalna..no....:Dog_run: :Dog_run: To jest Tommy ...... Quote
malawaszka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 beria napisał(a):Jakiego szamponu używa Lunka :cool3: Też chcę takie puszyste włoski :loveu: Tylko, nie pisz, że to po jakiejś goownianej odżywce :diabloti: :hmmmm: z tego co kojarzę co tam mama miała za szampon to był jakiś do farbowanych i łamliwych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czy nadal uważasz, że to Gertruda jest zarośnięta??? :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']Nie śmiej się :cool1: Postaw kuwete Blue tak aby Twoja mogła do niej dochodzić to zobaczysz :diabloti: To jest Tommy ...... przeciez mowie ze po psie trzeba sprzatac...tak???:diabloti: :diabloti: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] przeciez mowie ze po psie trzeba sprzatac...tak???:diabloti: :diabloti: Tommy oburzone rzekł ze przeciez on nie śmierdzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']Tommy oburzone rzekł ze przeciez on nie śmierdzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: alez oczy wiscie:diabloti: pachnie.....:loveu: Quote
beria Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 malawaszka napisał(a)::hmmmm: z tego co kojarzę co tam mama miała za szampon to był jakiś do farbowanych i łamliwych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czy nadal uważasz, że to Gertruda jest zarośnięta??? :lol: Do farbowanych, to dla Pysi na puszek :evil_lol: A Gerda już nie jest taka zarośnięta :razz: Bo zaczęłam ją męczyć trymerem :diabloti: Przy okazji miała powtórkę z komendy "pod stół" Perfekcyjnie wykonuje :diabloti: Jak tylko podniosę rękę z trymerem, pies siedzi pod stołem :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']Nie śmiej się :cool1: Postaw kuwete Blue tak aby Twoja mogła do niej dochodzić to zobaczysz :diabloti:/quote] Luna ma dostęp do kuwety i nie wyjada :lol: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 malawaszka napisał(a):[quote name='Pysia']Nie śmiej się :cool1: Postaw kuwete Blue tak aby Twoja mogła do niej dochodzić to zobaczysz :diabloti:/quote] Luna ma dostęp do kuwety i nie wyjada :lol: Bo się boi do niej podejść :evil_lol: Te dwie kotki to Terminatory :diabloti: Quote
beria Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Swoją drogą, kot to wspaniały wynalazek. Przerabia suchą karmę na ... suchą karmę :evil_lol: Jaka oszczędność :p Quote
Elitesse Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 beria napisał(a):Swoją drogą, kot to wspaniały wynalazek. Przerabia suchą karmę na ... suchą karmę :evil_lol: Jaka oszczędność :p buahahah to chyba musze sobie kota sprawic :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Elitesse napisał(a):buahahah to chyba musze sobie kota sprawic :evil_lol: :evil_lol: oddam ci swojego :cool3::cool3: on przerabia psią suchą karme ..... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ojej jaki Wy macie smakowity temat :eating: Dobzre, zę mam katar i nie czuje zapachu tych smakowitości :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak tu u was wesoło;) Quote
Gosiek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak tu u was wesoło;)wesoło to tu jest zawsze ale czemu zeszłyście na takie goowniane tematy ;):roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Paula Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Mam idealnego psa :multi: Nie tarza sie, ani nie zjada :p Za to Axa uwielbia perfume :shake: Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Gosiek napisał(a):wesoło to tu jest zawsze ale czemu zeszłyście na takie goowniane tematy ;):roflt::roflt::roflt::roflt: temat jak każdy inny :evil_lol: :evil_lol: zgodny z ideą forum czyli o psach :evil_lol: :evil_lol: góoowno jak najbardziej psi temat :evil_lol::evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Vectra napisał(a):temat jak każdy inny :evil_lol: :evil_lol: zgodny z ideą forum czyli o psach :evil_lol: :evil_lol: góoowno jak najbardziej psi temat :evil_lol::evil_lol: Vectra ale Ty ostatnio strzelasz z rękawa :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Elitesse napisał(a):buahahah to chyba musze sobie kota sprawic :evil_lol: :evil_lol: To dlaczego ja zamykam poddasze jak Zmorka wchodzi do góry? Powinnam ją tam codziennie do kuwety prowadzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Pysia'] To jest Tommy ...... Ależ ten kocio ma piękne oczy:loveu: Quote
Gosiek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Vectra napisał(a):temat jak każdy inny :evil_lol: :evil_lol: zgodny z ideą forum czyli o psach :evil_lol: :evil_lol: góoowno jak najbardziej psi temat :evil_lol::evil_lol::thumbs: dzieńdoberek Monisiu :p Jak tam puszysta Lunetka? Quote
agabass Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 I ten?:diabloti: A Dominika po zabawie z Raperem zasnęła w jego łóżeczku:crazyeye: :diabloti: niezłe puchacze sucz piękna a kominek niezły Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Boszzzzzzzzz Weszka :mdleje: Właśnie wyszła ode mnie koleżanka ze średniaczką :p Aparat się rozładował a ja chciałam ufocić jaka ona jest zarośnięta :crazyeye: To poprostu szok :shock: Trzeba by ją pod maszynke bo masakra :) Quote
Doginka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Cześć Waszko muszę - poprostu muszę Ci się pochwalić, bo jestem bardzo dumna z Gordonka... :multi: "no coment":loveu: (chwalipięta ze mnie co?:mad: ) Oto jego 3 córeczki:lol: :loveu: I razem:loveu: Quote
Vogue Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Skojarzyl mi sie z piosenka kabaretu TEY - W naszych sercach zawsze bedzie KOMBAJN BIZON:evil_lol: Quote
Recommended Posts