Agunia-Pańciunia) Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='malawaszka']dzięki :diabloti: a Ty masz fantastyczny bannerek :diabloti:[/quote] a dziekuje...:loveu: Quote
Vectra Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 a to dziecie między Oliwkową i Szczekliwą to Twoje i ciecia rozumiem ? :diabloti: [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/4659/dscf0333na8.jpg[/IMG] Quote
LAZY Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Vectra']a to dziecie między Oliwkową i Szczekliwą to Twoje i ciecia rozumiem ? :diabloti: [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/4659/dscf0333na8.jpg[/IMG][/QUOTE] Buahahahahahahahahhahahaha.............:lol: Quote
AnkaG Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Monika ćwiczy przewijanie. Jak już będzie miała swoje potomstwo z cieciem będzie jak znalazł. :evil_lol: Moniko nie czekaj zegar biolgiczny tyka ... Quote
malawaszka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Vectra']a to dziecie między Oliwkową i Szczekliwą to Twoje i ciecia rozumiem ? :diabloti: [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/4659/dscf0333na8.jpg[/IMG][/quote] tak!! powstało w Pysiowej głowie i się zmaterializowało :evil_lol: AnkaG - ależ ja cały czas pracuję nad tą kwestią, a przewijanie pieluch i inne takie pierdoły mam już opanowane do perfekcji :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 to chyba zaczyman się bać Pysi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aż zapale papierosa z wrażenia :evil_lol: Quote
sznaucerka16 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Monika ćwiczy przewijanie. Jak już będzie miała swoje potomstwo z cieciem będzie jak znalazł. :evil_lol: Moniko nie czekaj zegar biolgiczny tyka ...jak tak to fajnie pozdro dla was Quote
sznaucerka16 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 jak tam lunka wymiziaj ją[QUOTE]:-) Quote
sznaucerka16 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 zaraz sie popłacze bo miema slonka pszy mnie Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote=malawaszka;3034096[COLOR=Magenta]]tak!! powstało w Pysiowej głowie i się zmaterializowało :evil_lol: [/COLOR] AnkaG - ależ ja cały czas pracuję nad tą kwestią, a przewijanie pieluch i inne takie pierdoły mam już opanowane do perfekcji :evil_lol:[/quote] Ale jakie do Was obydwu podobne to dziecko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']to chyba zaczyman się bać Pysi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aż zapale papierosa z wrażenia :evil_lol:[/quote] Bój się bój bo zacznę knuć jakby Cię do ołtarza doprowadzic :diabloti: Quote
sznaucerka16 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ale jakie do Was obydwu podobne to dziecko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nie jeszcze jak podobne co nie pysia Quote
AnkaG Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Waszka i inne znawczynie sznaucerów - czy ten sznaucer z naszego schronu to sznaucer czy mix? Jest podobno do kolana, więc wg mnie to średniak pieprz i sól tylko dawno u fryca nie był. Quote
Alicja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [I][B]:multi:Cześć Waszkowa :multi::multi::multi: foty obejrzałam ....poczytałam ....monitor umyty:cool3: [/B][/I] Quote
sznaucerka16 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 cześć waszeczko miło mi cie poznac oni sie nabijają Quote
Elitesse Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ale tu ruch dzisiaj - jak w ulu normalnie :evil_lol: az dziw ze zadnych fotek lopatki nie ma nowych :eviltong: Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Elitesse']ale tu ruch dzisiaj - jak w ulu normalnie :evil_lol: az dziw ze zadnych fotek lopatki nie ma nowych :eviltong:[/quote] Bo wszyscy na ślub czekają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='AnkaG']Waszka i inne znawczynie sznaucerów - czy ten sznaucer z naszego schronu to sznaucer czy mix? Jest podobno do kolana, więc wg mnie to średniak pieprz i sól tylko dawno u fryca nie był.[/quote] AnkaG nie wiem - mało na tych zdjęciach widać, na żywo łatwiej ocenić, zastanawiałam się czy to nie mix przypadkiem, ale co za różnieca - i tak potrzebuje pomocy Quote
Elitesse Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Pysia']Bo wszyscy na ślub czekają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] slubu nie bedzie jak sie tak beda ciagle mijac :shake: :diabloti: Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Elitesse']slubu nie bedzie jak sie tak beda ciagle mijac :shake: :diabloti:[/quote] E tam ;) Co9 się odwlecze to nie uciecze ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='sznaucerka16']o czym wy gadacie co:-(([/quote] Proponuję Ci przeczytać całą galerie to będziesz wiedziała :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Pysia']Proponuję Ci przeczytać całą galerie to będziesz wiedziała :evil_lol:[/quote] nie jedną :evil_lol: bo żeby dojść o co chodzi trzeba przebrnąć przez kilka galerii :diabloti: miłej lektury :cool3: Quote
aga1215 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='"Malawaszka"'][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/4659/dscf0333na8.jpg[/IMG][/QUOTE] [B]Monika [/B]- czy to nie jest przypadkiem poranna gimnastyka?:loveu: BTW - to dziecię napierwszym planie to jakiej pci jest? ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Pysia']Proponuję Ci przeczytać całą galerie to będziesz wiedziała :evil_lol:[/quote][B][I]:pnio Pycholku słuszne spostrzeżenie;)[/I][/B] Quote
Recommended Posts