Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']powariowały :shake: to Wam się wydaje, że Payton będzie szczeniaka odbierała przez trzy dni?? :crazyeye:[/quote]

To Ty chcesz trzy dni w Wawce siedzieć? :crazyeye::evil_lol:

Posted

A my palimy węglem :evil_lol:

Waszka, jak to dobrze znowu Cię widzieć kochana :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a jak będzie CTR to będziemy się umawiać na spacery z Benem, wtedy gabaryty będą podobne więc nie będzie obaw o to, że któryś zostanie zmiażdżony :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']powariowały :shake: [U]to Wam się wydaje, że Payton będzie szczeniaka odbierała przez trzy dni??[/U] :crazyeye:

AnkaG - super, że są postępy!!! trzymam kciuki![/quote]

no...................................

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[B][I]posmarowałaś gacie miodem ...że sie przykleiła.

Dzień dober Waszeczko ...i jak wycieczka do Rybnika:razz:
[/I][/B][/quote]
Kurcze wlazła sama :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Calutki czas jestem w szoku....

[quote name='Gosiek']:crazyeye: widać naprawdę się musiałaś zasłużyć :cool3:

cześć Monisiu :p[/quote]
Dałam jej kawałek szyneczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]znaczy sie dziewczyny...zapowiada sie niezla imprezka:evil_lol: ...kilkudniowa...zdrowia Wam zycze...nieustająco...:diabloti: [/B][/quote]
a co Ty się nie wybierasz na tą impreze :crazyeye::crazyeye: no nie żartuj :diabloti:
no weż , fajnie będzie :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']a co Ty się nie wybierasz na tą impreze :crazyeye::crazyeye: no nie żartuj :diabloti:
no weż , fajnie będzie :cool3:[/quote]

[B]no to juz czuje sie zaproszona....:diabloti: [/B]
[B]dziekuje...[/B]
[B]to w takim razie....ide z Wami w cug.....[/B]:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]no to juz czuje sie zaproszona....:diabloti: [/B]
[B]dziekuje...[/B]
[B]to w takim razie....ide z Wami w cug.....[/B]:diabloti:[/quote]

wiesz u na s nie ma zaproszeń :evil_lol: poprostu uprzejmnie sie informuje że tego ,a tego dnia - tu i tu odbędzie się skromne i ciche spotkanie przy kawie :diabloti:
no i kto może/chce/ma ochote - PRZYDREPTUJE :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']wiesz u na s nie ma zaproszeń :evil_lol: poprostu uprzejmnie sie informuje że tego ,a tego dnia - tu i tu odbędzie się skromne i ciche spotkanie przy kawie :diabloti:
no i kto może/chce/ma ochote - PRZYDREPTUJE :cool3:[/quote]

czasem tylko NIEKTÓRZY dopisują, że informacja NIE DOTYCZY WASZKI :obrazic:

Posted

[quote name='malawaszka']czasem tylko NIEKTÓRZY dopisują, że informacja NIE DOTYCZY WASZKI :obrazic:[/quote]

i tak nie fciałaś przyjść :obrazic: :obrazic: :obrazic:
nie TO nie :obrazic:

:diabloti:

ale teraz ....

DOTYCZY GŁÓWNIE WAESZKI :loveu: :evil_lol:

Posted

Waszka, wiesz co to ja mojego TZ w domu zostawie, szczenie same odbiezemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no bo jak to ma tak dluuuugo trwac :cool1:, przeciez musi biedny do pracy isc :diabloti:.

[SIZE=1][COLOR=Silver]A my w tany do Araba[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Payton']Waszka, wiesz co to ja mojego TZ w domu zostawie, szczenie same odbiezemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no bo jak to ma tak dluuuugo trwac :cool1:, przeciez musi biedny do pracy isc :diabloti:.

[SIZE=1][COLOR=Silver]A my w tany do Araba[/COLOR][/SIZE][/quote]

PODOBA MI SIĘ TEN POMYSŁ :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']czasem tylko NIEKTÓRZY dopisują, że informacja NIE DOTYCZY WASZKI :obrazic:[/quote]
Buahahahahahahahahaha
Normalnie od wczoraj czekałam aż im to wypomnisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']
[B]Waszka no nie daj się prosić przyjedz do wawki - damy ci pogadać - obiecuje będe milczeć :siara: [/B]:evil_lol:[/quote]

[B]ja też będę milczeć, przychodzi mi to z dużą łatwością :evil_lol: [/B]
[B]I wozić cię będę 50km/h :grins: i paliwa mi nie zabraknie. I rozrusznik będzie działał :grins:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]ja też będę milczeć, przychodzi mi to z dużą łatwością :evil_lol: [/B]
[B]I wozić cię będę 50km/h :grins: i paliwa mi nie zabraknie. I rozrusznik będzie działał :grins:[/B][/quote]

Magda bajki opowiada :crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'][B]ja też będę milczeć, przychodzi mi to z dużą łatwością :evil_lol: [/B]
[B]I wozić cię będę 50km/h :grins: i paliwa mi nie zabraknie. I rozrusznik będzie działał :grins:[/B][/quote]

i[B] szyber - dach nie bedzie przeciekał..a drzwi nie otworza sie na srodku wykonywania manewru skretu...:diabloti: [/B]
[B]no love story.[/B]..:diabloti:

Posted

Weszka przyszłm aby Ci zakomunikować że oprócz mnie masz jeszcze jedną córke :diabloti: Nie jestem już jedynaczką :multi: Cieszysz się? :diabloti: Moja siostra to CLOCKWORK :evil_lol: