malawaszka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 powariowały :shake: to Wam się wydaje, że Payton będzie szczeniaka odbierała przez trzy dni?? :crazyeye: AnkaG - super, że są postępy!!! trzymam kciuki! Quote
PIKA Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='malawaszka']powariowały :shake: to Wam się wydaje, że Payton będzie szczeniaka odbierała przez trzy dni?? :crazyeye:[/quote] To Ty chcesz trzy dni w Wawce siedzieć? :crazyeye::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 A my palimy węglem :evil_lol: Waszka, jak to dobrze znowu Cię widzieć kochana :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a jak będzie CTR to będziemy się umawiać na spacery z Benem, wtedy gabaryty będą podobne więc nie będzie obaw o to, że któryś zostanie zmiażdżony :loveu: Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='malawaszka']powariowały :shake: [U]to Wam się wydaje, że Payton będzie szczeniaka odbierała przez trzy dni??[/U] :crazyeye: AnkaG - super, że są postępy!!! trzymam kciuki![/quote] no................................... Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 a ja już mam rachynek za gaz [B]:cool1: Waszka no nie daj się prosić przyjedz do wawki - damy ci pogadać - obiecuje będe milczeć :siara: [/B] :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ja ja bede tak jakby mnie nie było (czyli jak zawsze nie zaskocze Cie) Quote
Pysia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[B][I]posmarowałaś gacie miodem ...że sie przykleiła. Dzień dober Waszeczko ...i jak wycieczka do Rybnika:razz: [/I][/B][/quote] Kurcze wlazła sama :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Calutki czas jestem w szoku.... [quote name='Gosiek']:crazyeye: widać naprawdę się musiałaś zasłużyć :cool3: cześć Monisiu :p[/quote] Dałam jej kawałek szyneczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='PIKA']To Ty chcesz trzy dni w Wawce siedzieć? :crazyeye::evil_lol:[/quote] [B]znaczy sie dziewczyny...zapowiada sie niezla imprezka:evil_lol: ...kilkudniowa...zdrowia Wam zycze...nieustająco...:diabloti: [/B] Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]znaczy sie dziewczyny...zapowiada sie niezla imprezka:evil_lol: ...kilkudniowa...zdrowia Wam zycze...nieustająco...:diabloti: [/B][/quote] a co Ty się nie wybierasz na tą impreze :crazyeye::crazyeye: no nie żartuj :diabloti: no weż , fajnie będzie :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Vectra']a co Ty się nie wybierasz na tą impreze :crazyeye::crazyeye: no nie żartuj :diabloti: no weż , fajnie będzie :cool3:[/quote] [B]no to juz czuje sie zaproszona....:diabloti: [/B] [B]dziekuje...[/B] [B]to w takim razie....ide z Wami w cug.....[/B]:diabloti: Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]no to juz czuje sie zaproszona....:diabloti: [/B] [B]dziekuje...[/B] [B]to w takim razie....ide z Wami w cug.....[/B]:diabloti:[/quote] wiesz u na s nie ma zaproszeń :evil_lol: poprostu uprzejmnie sie informuje że tego ,a tego dnia - tu i tu odbędzie się skromne i ciche spotkanie przy kawie :diabloti: no i kto może/chce/ma ochote - PRZYDREPTUJE :cool3: Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Ostatnie doniesienia: Dąbrowe, Sarnów i okolice zasypało.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
malawaszka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 [quote name='Vectra']wiesz u na s nie ma zaproszeń :evil_lol: poprostu uprzejmnie sie informuje że tego ,a tego dnia - tu i tu odbędzie się skromne i ciche spotkanie przy kawie :diabloti: no i kto może/chce/ma ochote - PRZYDREPTUJE :cool3:[/quote] czasem tylko NIEKTÓRZY dopisują, że informacja NIE DOTYCZY WASZKI :obrazic: Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='malawaszka']czasem tylko NIEKTÓRZY dopisują, że informacja NIE DOTYCZY WASZKI :obrazic:[/quote] i tak nie fciałaś przyjść :obrazic: :obrazic: :obrazic: nie TO nie :obrazic: :diabloti: ale teraz .... DOTYCZY GŁÓWNIE WAESZKI :loveu: :evil_lol: Quote
Payton Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Waszka, wiesz co to ja mojego TZ w domu zostawie, szczenie same odbiezemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no bo jak to ma tak dluuuugo trwac :cool1:, przeciez musi biedny do pracy isc :diabloti:. [SIZE=1][COLOR=Silver]A my w tany do Araba[/COLOR][/SIZE] Quote
Vectra Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Payton']Waszka, wiesz co to ja mojego TZ w domu zostawie, szczenie same odbiezemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no bo jak to ma tak dluuuugo trwac :cool1:, przeciez musi biedny do pracy isc :diabloti:. [SIZE=1][COLOR=Silver]A my w tany do Araba[/COLOR][/SIZE][/quote] PODOBA MI SIĘ TEN POMYSŁ :cool1: Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='malawaszka']czasem tylko NIEKTÓRZY dopisują, że informacja NIE DOTYCZY WASZKI :obrazic:[/quote] Buahahahahahahahahaha Normalnie od wczoraj czekałam aż im to wypomnisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Elitesse Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 waszka ty wiesz o ktorej ja dzis wstalam ?! :mad: nigdy wiecej takiego siedzenia po nocach - za stara juz jestem :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Vectra'] [B]Waszka no nie daj się prosić przyjedz do wawki - damy ci pogadać - obiecuje będe milczeć :siara: [/B]:evil_lol:[/quote] [B]ja też będę milczeć, przychodzi mi to z dużą łatwością :evil_lol: [/B] [B]I wozić cię będę 50km/h :grins: i paliwa mi nie zabraknie. I rozrusznik będzie działał :grins:[/B] Quote
PIKA Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Maga100'][B]ja też będę milczeć, przychodzi mi to z dużą łatwością :evil_lol: [/B] [B]I wozić cię będę 50km/h :grins: i paliwa mi nie zabraknie. I rozrusznik będzie działał :grins:[/B][/quote] Magda bajki opowiada :crazyeye::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Vectra']ale teraz .... DOTYCZY GŁÓWNIE WAESZKI :loveu: :evil_lol:[/quote] weszka ja bym sie prosic nie dała, kawa to zawsze kawa :drinking::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Ty baaardzooo lubisz kawe :drinking::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Weszko :) Dotarłam nawet dzisiaj do pracy bez problemów :multi: Zasypało Cię całkiem? A jak na wichurce? Wiesz? Gadaj mi tu szybko :mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 [quote name='Maga100'][B]ja też będę milczeć, przychodzi mi to z dużą łatwością :evil_lol: [/B] [B]I wozić cię będę 50km/h :grins: i paliwa mi nie zabraknie. I rozrusznik będzie działał :grins:[/B][/quote] i[B] szyber - dach nie bedzie przeciekał..a drzwi nie otworza sie na srodku wykonywania manewru skretu...:diabloti: [/B] [B]no love story.[/B]..:diabloti: Quote
Pysia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Weszka przyszłm aby Ci zakomunikować że oprócz mnie masz jeszcze jedną córke :diabloti: Nie jestem już jedynaczką :multi: Cieszysz się? :diabloti: Moja siostra to CLOCKWORK :evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Moniko trzymaj mooocno za mnie w niedzielę kciuki bo nic mi do głowy nie wchodzi. Kurna ten egzamin. :-( Quote
Recommended Posts