AnkaG Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Moniko jesteś dzielna kobitką. :lol: I smakowite jedzonko ma Bolutek. Sama bym "schrupała" taką fajową dziewczynkę. :multi: Quote
Pysia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [IMG]http://img489.imageshack.us/img489/3851/dscf3966km5.jpg[/IMG] Już wiem dlaczego wszędzie widzisz k u r w i k i :diabloti: Bo Oliwka ma je w oczach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I to jakie :diabloti: Quote
Paula Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='malawaszka']aaaaa zapomniałam Wam powiedzieć że zmieniłam Bolusiowi dietę :evil_lol: [IMG]http://img168.imageshack.us/img168/6889/dscf3965gq5.jpg[/IMG] [/quote] A czemu dieta taka smutna? ;) Albo obudzona dopiero co ;) Quote
Maga100 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='malawaszka'] aaaaa zapomniałam Wam powiedzieć że zmieniłam Bolusiowi dietę :evil_lol: niskobiałkowa - najzdrowsza, z najwyższej półki :evil_lol: [/quote] [B]a pokażesz zdjęcia z konsumpcji? :cool3: :cool3: [/B] Quote
beria Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='malawaszka'] [IMG]http://img489.imageshack.us/img489/3851/dscf3966km5.jpg[/IMG][/QUOTE] To jest dieta cud :cool3: Ale, czy tam obok miski jest Lunka :razz: Quote
malawaszka Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='Pysia']Pani Ania kazała Ci podać coś dobrego Bolutkowi w domku ale czy Ty przypadkiem nie przesadziłaś ? :crazyeye: :evil_lol:[/quote] hahaha bo wiesz - ja sobie zawsze bardzo biorę do serca slowa P. Ani :lol: [quote name='AnkaG']I smakowite jedzonko ma Bolutek. Sama bym "schrupała" taką fajową dziewczynkę. :multi:[/quote] :nono: [quote name='Pysia'][IMG]http://img489.imageshack.us/img489/3851/dscf3966km5.jpg[/IMG] Już wiem dlaczego wszędzie widzisz k u r w i k i :diabloti: Bo Oliwka ma je w oczach :evil_lol:I to jakie :diabloti:[/quote] ojjjj chyba muszę Ci przyznać rację :loveu: [quote name='paula_z']A czemu dieta taka smutna? ;) Albo obudzona dopiero co ;)[/quote] bo kombinowała jak qń pod górę i wie że nie wolno bawić się psimi miskami - no i co za tym idzie była już nastroszona i przygotowana na odparcie mojego ataku :evil_lol: [quote name='Maga100'][B]a pokażesz zdjęcia z konsumpcji? :cool3: :cool3: [/B][/quote] NIE!!! bo za drastyczne zdjęcia można dostać bana :eviltong: [quote name='beria']To jest dieta cud :cool3: Ale, czy tam obok miski jest Lunka :razz:[/quote] nom- poszła sprawdzić co tam do michy wrzucili :lol: Quote
Pysia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Weszka przyznała mi racje :shocked!::mdleje: Quote
AnkaG Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Bunia po zabiegu - kurna miała w dwóch zębach przetoki ropne. :-( :-( Quote
malawaszka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='AnkaG']Bunia po zabiegu - kurna miała w dwóch zębach przetoki ropne. :-( :-([/quote] ojej Aniu i jak ona się czuje teraz????? Quote
Paula Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Czesc Weszka :multi: Dzis sie nie szlajasz? ;) :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 wóciłam już :p szlajałam sie troszke, ale zmyłam się do domu jak pewien pan siedzący w stoliku niedaleko zaczął mi stawiać martini bianco - mmmniaamammmmm - swoją drogą to skąd on iwedział, że uwielbiam akurat bianco????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nooo i wsio byłoby superr bo takie gratisowe driny nie zdarzają się często, gdyby ów jegomość nie był w wieku mniej więcej OD :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc :hand: Quote
PIKA Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ooo Bolek się wypłukuje :multi: [QUOTE] [IMG]http://img489.imageshack.us/img489/3851/dscf3966km5.jpg[/IMG][/QUOTE] Buhaha, ale dieta :roflt: [quote name='malawaszka']wóciłam już :p szlajałam sie troszke, ale zmyłam się do domu jak pewien pan siedzący w stoliku niedaleko zaczął mi stawiać martini bianco - mmmniaamammmmm - swoją drogą to skąd on iwedział, że uwielbiam akurat bianco????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nooo i wsio byłoby superr bo takie gratisowe driny nie zdarzają się często, gdyby ów jegomość nie był w wieku mniej więcej OD :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc :hand:[/quote] zanim zwialas to trza bylo sprawdzić stan jego konta :evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='malawaszka']wóciłam już :p szlajałam sie troszke, ale zmyłam się do domu jak pewien pan siedzący w stoliku niedaleko zaczął mi stawiać martini bianco - mmmniaamammmmm - swoją drogą to skąd on iwedział, że uwielbiam akurat bianco????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nooo i wsio byłoby superr bo takie gratisowe driny nie zdarzają się często, gdyby ów jegomość nie był w wieku mniej więcej OD :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc :hand:[/quote] Co to (lub kto to) jest OD ? Bnia ok., ale musiała strasznie cierpiec przez te zęby. Quote
LAZY Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 No to świetnie, ze u Bolka lepiej. ALe Waszka uwazaj na tą jego nową dietę, zeby mu Oliwka nie zaszkodziła:cool3: Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='malawaszka']wóciłam już :p szlajałam sie troszke, ale zmyłam się do domu jak pewien pan siedzący w stoliku niedaleko zaczął mi stawiać martini bianco - mmmniaamammmmm - swoją drogą to skąd on iwedział, że uwielbiam akurat bianco????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nooo i wsio byłoby superr bo takie gratisowe driny nie zdarzają się często, gdyby ów jegomość nie był w wieku mniej więcej OD :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc :hand:[/quote] A Ty nie zapytałaś nawet czy samotny i bogaty :diabloti: Możnaby go oskubać a potem zeby się nie ciepał to zabić sexapilem :evil_lol: Zawał w tym wieku murowany :diabloti: Wykończyłabyś dom....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='malawaszka']wsio byłoby superr bo takie gratisowe driny nie zdarzają się często, gdyby ów jegomość nie był w wieku mniej więcej OD :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc :hand:[/quote] Hhahaha - dobrze, że się ewakuowałaś. Byłaby to [COLOR=wheat]nekrofilia[/COLOR] :evil_lol: No prawie .... :cool3: Ale może Ojciec Dyrektor byłby zadowolony ??? Mogliby podziergać wspomnienia z minionej epoki :grins: Quote
Katerinas Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='malawaszka'] aaaaa zapomniałam Wam powiedzieć że zmieniłam Bolusiowi dietę :evil_lol: [IMG]http://img168.imageshack.us/img168/6889/dscf3965gq5.jpg[/IMG] niskobiałkowa - najzdrowsza, z najwyższej półki :evil_lol: [IMG]http://img489.imageshack.us/img489/3851/dscf3966km5.jpg[/IMG][/quote] buahahaha :lol: BOSKIE :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='PIKA']zanim zwialas to trza bylo sprawdzić stan jego konta :evil_lol:[/quote] wnioskując po stroju to nie był powalający ten stan :evil_lol: [quote name='AnkaG']Co to (lub kto to) jest OD ? [/quote] to Ojciec Dyrektor, a jak jestem na niego zła to Ojciec Dyktator :p [quote name='LAZY']No to świetnie, ze u Bolka lepiej. ALe Waszka uwazaj na tą jego nową dietę, zeby mu Oliwka nie zaszkodziła:cool3:[/quote] uważam uważam - dawkuję mu o troszku :evil_lol: [quote name='Pysia']A Ty nie zapytałaś nawet czy samotny i bogaty :diabloti: Możnaby go oskubać a potem zeby się nie ciepał to zabić sexapilem :evil_lol: Zawał w tym wieku murowany :diabloti: Wykończyłabyś dom....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] wolę jednak być biedna ale zachować resztki szacunku do własnej osoby :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Hhahaha - dobrze, że się ewakuowałaś. Byłaby to [COLOR=wheat]nekrofilia[/COLOR] :evil_lol: No prawie .... :cool3: Ale może Ojciec Dyrektor byłby zadowolony ??? Mogliby podziergać wspomnienia z minionej epoki :grins:[/quote] fuj!!!! :cool1: [quote name='Katerinas']buahahaha :lol: BOSKIE :lol: :lol:[/quote] Quote
dbsst Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 bowska dieta tylko czemu ta dieta głaszcze dietożerce :eviltong: :eviltong: :eviltong: a Hatorr jest mistrzem czarnego kilmatu :loveu: :loveu: :loveu: buziak dla dzielnego Bolka pogromcy kroplówek :buzi: Quote
Payton Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Czesc Wszka, bede znowu w kraju i tne w niedziele do Warszawy powitac nasze nowe szczenie, po drodze jest Vectra , ktora zaprosza na obgryzanie raczek przez Franka -moze sie chcesz zabrac ?:evil_lol: Quote
asiunia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Hej! Ło matko ale z Oliwki juz kawał kobity!:crazyeye: Quote
AnkaG Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Moniko aleś ty drobiazgowa. :evil_lol: Może jakby cię przewiózł nowym dobrym merchem to byś zmieniła zdanie .... :p Quote
Payton Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='malawaszka']znaczy się jutro?????? :-o[/quote] nie, w nastepna niedziele Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='Payton']nie, w nastepna niedziele[/quote] A ja tyle czasu spędziłam w Wolfsburgu i nikt mnie nie chce zabrać po drodze :placz::evil_lol: Quote
Recommended Posts