Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://img489.imageshack.us/img489/3851/dscf3966km5.jpg[/IMG]
Już wiem dlaczego wszędzie widzisz k u r w i k i :diabloti: Bo Oliwka ma je w oczach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: I to jakie :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaa zapomniałam Wam powiedzieć że zmieniłam Bolusiowi dietę :evil_lol:
[IMG]http://img168.imageshack.us/img168/6889/dscf3965gq5.jpg[/IMG]
[/quote]
A czemu dieta taka smutna? ;) Albo obudzona dopiero co ;)

Posted

[quote name='malawaszka']
aaaaa zapomniałam Wam powiedzieć że zmieniłam Bolusiowi dietę :evil_lol:

niskobiałkowa - najzdrowsza, z najwyższej półki :evil_lol:
[/quote]

[B]a pokażesz zdjęcia z konsumpcji? :cool3: :cool3: [/B]

Posted

[IMG]http://img489.imageshack.us/img489/3851/dscf3966km5.jpg[/IMG][/QUOTE]

To jest dieta cud :cool3:
Ale, czy tam obok miski jest Lunka :razz:

Posted

[quote name='Pysia']Pani Ania kazała Ci podać coś dobrego Bolutkowi w domku ale czy Ty przypadkiem nie przesadziłaś ? :crazyeye:
:evil_lol:[/quote]

hahaha bo wiesz - ja sobie zawsze bardzo biorę do serca slowa P. Ani :lol:

[quote name='AnkaG']I smakowite jedzonko ma Bolutek. Sama bym "schrupała" taką fajową dziewczynkę. :multi:[/quote]

:nono:

[quote name='Pysia'][IMG]http://img489.imageshack.us/img489/3851/dscf3966km5.jpg[/IMG]
Już wiem dlaczego wszędzie widzisz k u r w i k i :diabloti: Bo Oliwka ma je w oczach :evil_lol:I to jakie :diabloti:[/quote]

ojjjj chyba muszę Ci przyznać rację :loveu:

[quote name='paula_z']A czemu dieta taka smutna? ;) Albo obudzona dopiero co ;)[/quote]

bo kombinowała jak qń pod górę i wie że nie wolno bawić się psimi miskami - no i co za tym idzie była już nastroszona i przygotowana na odparcie mojego ataku :evil_lol:

[quote name='Maga100'][B]a pokażesz zdjęcia z konsumpcji? :cool3: :cool3: [/B][/quote]

NIE!!! bo za drastyczne zdjęcia można dostać bana :eviltong:

[quote name='beria']To jest dieta cud :cool3:
Ale, czy tam obok miski jest Lunka :razz:[/quote]

nom- poszła sprawdzić co tam do michy wrzucili :lol:

Posted

wóciłam już :p szlajałam sie troszke, ale zmyłam się do domu jak pewien pan siedzący w stoliku niedaleko zaczął mi stawiać martini bianco - mmmniaamammmmm - swoją drogą to skąd on iwedział, że uwielbiam akurat bianco????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nooo i wsio byłoby superr bo takie gratisowe driny nie zdarzają się często, gdyby ów jegomość nie był w wieku mniej więcej OD :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dobranoc :hand:

Posted

Ooo Bolek się wypłukuje :multi:
[QUOTE]
[IMG]http://img489.imageshack.us/img489/3851/dscf3966km5.jpg[/IMG][/QUOTE]

Buhaha, ale dieta :roflt:

[quote name='malawaszka']wóciłam już :p szlajałam sie troszke, ale zmyłam się do domu jak pewien pan siedzący w stoliku niedaleko zaczął mi stawiać martini bianco - mmmniaamammmmm - swoją drogą to skąd on iwedział, że uwielbiam akurat bianco????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nooo i wsio byłoby superr bo takie gratisowe driny nie zdarzają się często, gdyby ów jegomość nie był w wieku mniej więcej OD :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dobranoc :hand:[/quote]
zanim zwialas to trza bylo sprawdzić stan jego konta :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']wóciłam już :p szlajałam sie troszke, ale zmyłam się do domu jak pewien pan siedzący w stoliku niedaleko zaczął mi stawiać martini bianco - mmmniaamammmmm - swoją drogą to skąd on iwedział, że uwielbiam akurat bianco????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nooo i wsio byłoby superr bo takie gratisowe driny nie zdarzają się często, gdyby ów jegomość nie był w wieku mniej więcej OD :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Co to (lub kto to) jest OD ?

Bnia ok., ale musiała strasznie cierpiec przez te zęby.

Posted

A Ty nie zapytałaś nawet czy samotny i bogaty :diabloti: Możnaby go oskubać a potem zeby się nie ciepał to zabić sexapilem :evil_lol: Zawał w tym wieku murowany :diabloti: Wykończyłabyś dom....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']wsio byłoby superr bo takie gratisowe driny nie zdarzają się często, gdyby ów jegomość nie był w wieku mniej więcej OD :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hhahaha - dobrze, że się ewakuowałaś.
Byłaby to [COLOR=wheat]nekrofilia[/COLOR] :evil_lol:
No prawie .... :cool3:

Ale może Ojciec Dyrektor byłby zadowolony ???
Mogliby podziergać wspomnienia z minionej epoki :grins:

Posted

aaaaa zapomniałam Wam powiedzieć że zmieniłam Bolusiowi dietę :evil_lol:
[IMG]http://img168.imageshack.us/img168/6889/dscf3965gq5.jpg[/IMG]

niskobiałkowa - najzdrowsza, z najwyższej półki :evil_lol:
[IMG]http://img489.imageshack.us/img489/3851/dscf3966km5.jpg[/IMG][/quote]

buahahaha :lol:
BOSKIE :lol: :lol:

Posted

[quote name='PIKA']zanim zwialas to trza bylo sprawdzić stan jego konta :evil_lol:[/quote]

wnioskując po stroju to nie był powalający ten stan :evil_lol:

[quote name='AnkaG']Co to (lub kto to) jest OD ?
[/quote]

to Ojciec Dyrektor, a jak jestem na niego zła to Ojciec Dyktator :p

[quote name='LAZY']No to świetnie, ze u Bolka lepiej. ALe Waszka uwazaj na tą jego nową dietę, zeby mu Oliwka nie zaszkodziła:cool3:[/quote]

uważam uważam - dawkuję mu o troszku :evil_lol:

[quote name='Pysia']A Ty nie zapytałaś nawet czy samotny i bogaty :diabloti: Możnaby go oskubać a potem zeby się nie ciepał to zabić sexapilem :evil_lol: Zawał w tym wieku murowany :diabloti: Wykończyłabyś dom....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

wolę jednak być biedna ale zachować resztki szacunku do własnej osoby :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']Hhahaha - dobrze, że się ewakuowałaś.
Byłaby to [COLOR=wheat]nekrofilia[/COLOR] :evil_lol:
No prawie .... :cool3:

Ale może Ojciec Dyrektor byłby zadowolony ???
Mogliby podziergać wspomnienia z minionej epoki :grins:[/quote]

fuj!!!! :cool1:

[quote name='Katerinas']buahahaha :lol:
BOSKIE :lol: :lol:[/quote]

Posted

bowska dieta tylko czemu ta dieta głaszcze dietożerce :eviltong: :eviltong: :eviltong:
a Hatorr jest mistrzem czarnego kilmatu :loveu: :loveu: :loveu:

buziak dla dzielnego Bolka pogromcy kroplówek :buzi:

Posted

Czesc Wszka,
bede znowu w kraju i tne w niedziele do Warszawy powitac nasze nowe szczenie, po drodze jest Vectra , ktora zaprosza na obgryzanie raczek przez Franka -moze sie chcesz zabrac ?:evil_lol:

Posted

[quote name='Payton']nie, w nastepna niedziele[/quote]
A ja tyle czasu spędziłam w Wolfsburgu i nikt mnie nie chce zabrać po drodze :placz::evil_lol: