Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaG napisał(a):
Monika tylko się nie uchlej na tej studniówce ...:roll:

Keysi dzisiaj zwraca, więc może od małej złapała? :mad:

jezu no za kogo wy mnie macie :mad:

a bardzo możliwe, że Keysi się zaraziła - uważaj na pozostałe dziewczynki

Posted

Jezu Weszka :crazyeye: Dlaczego Ty mi nie mówiłaś ze masz mature i idziesz w sobote na studniówke Poloneza po pijanemu tańczyć :crazyeye: To ja się muszę tego od obcych dowiadywać :razz::mad::mad::mad:
:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
jezu no za kogo wy mnie macie :mad:

ależ Weszko moja droga, nam przyświeca tylko prawda. Prawda jasnego płomienia. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Waszka specjanlnie nas tu kituje, ze chora. Potem będzie mowić, ze piła, żeby sie dobrze wygrzać:evil_lol:

P.S. A na poważnie lepiej Ci dzisiaj kobieto?

Posted

Mąż był dzisiaj z małym sznupkiem ponownie u weta: dostała kolejny zastrzyk antybiotyk - ma działać 3 dni, i jeszcze dodatkowo dajemy Urosept, Rutinoskorbin i kazała kupić syrop dla dzieci na kaszel. :crazyeye:

Jutro jadę do schronu podpisać umowę adopcyjną. :lol:

Posted

AnkaG napisał(a):
Monika tylko się nie uchlej na tej studniówce ...:roll:

ja też nic nie wiedziałam o studniówce:mad::mad:

btw. matko...wolę nie liczyć ile lat temu miałam studniówkę:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: włos mi się na głowie zjeżył

Posted

malawaszka napisał(a):
wóciłam już :p szlajałam sie troszke, ale zmyłam się do domu jak pewien pan siedzący w stoliku niedaleko zaczął mi stawiać martini bianco - mmmniaamammmmm - swoją drogą to skąd on iwedział, że uwielbiam akurat bianco????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nooo i wsio byłoby superr bo takie gratisowe driny nie zdarzają się często, gdyby ów jegomość nie był w wieku mniej więcej OD :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dobranoc :hand:

Ahahah :cool3: fiu fiu :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
wiem, że można, ale teraz było otwarte na maxa a i tak kapało powolutkuu - czy wchodzi w żyłę to sprawdzam zawsze - macam mu co chwilę łapkę bo z tyłu to takie kiepkie miejsce na wenflon ale przody ma już bardzo pokłute że nie dało się założyć :shake:

nie wiem czy zabiorę się z Payton do Wawki - ja pewnie w sobotę wrócę póóóźno z tej studniówki

Czy możliwości:
-źle leżał ale pisałaś że go przekręcałaś
-kroplówka za nisko wisiała? ale ze zdjęć wynikało, że wysoko
-spytaj się Pani dr może da Ci do domu wodę do wstrzykiwań żeby przepłukać wenflon bo się pewnie w nim zakrzepy krwi robią i się zapycha.

Posted

olcha napisał(a):
Czy możliwości:
-źle leżał ale pisałaś że go przekręcałaś
-kroplówka za nisko wisiała? ale ze zdjęć wynikało, że wysoko
-spytaj się Pani dr może da Ci do domu wodę do wstrzykiwań żeby przepłukać wenflon bo się pewnie w nim zakrzepy krwi robią i się zapycha.

:shake: te wszystkie możliwości odpadają bo wiem że tak może być i wszystko było ok, wenflon przepłukuję zawsze przed podaniem kroplówki - po prostu wenflon był "złamany" bo w tylnej łapie to jest takie głupie miejsce bo ona bardzo ruchliwa jest, teraz ma w przedniej znowu i wczoraj i dziś jest ok, jutro badanie :roll:

a dziś była wiosenna śliczna pogoda i zabrałam psiska na wieś :multi: :multi: :multi: przemogłam ogromną chęć leżenie w łóżku i kurowania się bo nie wiadomo kiedy znowu będzie takie cudne słonko i pospacerowaliśmy po łąkach :loveu: :multi: Boluś czuje się wyśmienicie - biegał, bawiłsię patykami

Posted

Czesc Weszka :loveu: Jak zdrowko?

malawaszka napisał(a):
:multi: Boluś czuje się wyśmienicie - biegał, bawiłsię patykami

:multi: :multi: :multi: Super czytac takie dobre wiesci :loveu:

Co z tego, ze ssmanka :evil_lol: przesliczna jest :loveu:

:loveu: Bolus tez sliczny :loveu: Dobrze, ze cieplo, bo mu brzusio nie marznie ;)

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc Weszka :loveu: Jak zdrowko?

tak sobie - siostra, szwagier i Oliwka już na antybiotyku - mnie sie nie chce iść do lekarza więc narazie leczę się sama :p

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu:ale Bolut ma brzunio:p...i jaki pogodny pysiolek;)

noo ja byłam dzisiaj zachwycona jak on się dobrze czuł i jaki był tam szczęśliwy :multi: chciałabym żeby jutro też było tak łądnie to też byśmy pojechali, ale ponoć ma padać :angryy:

KaRa_TC napisał(a):

Lepszy z niego sznaucerek niż pudelek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hhaha też tak uważam, ale trzeba było tak powygalać - wcześniej miał ogolone tylko przednie łapki z przodu, ale przez te długie włosy plastry nie trzymały sięstabilnie i wenflony wędrowały, więc zrobiłyśmy z wetką symetrycznie :cool1:

tak biegałem :loveu:

i tak ogryzałem patyki :loveu:

i jakaś żaba w trawie się czai :lol: