malawaszka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 AnkaG napisał(a):Monika tylko się nie uchlej na tej studniówce ...:roll: Keysi dzisiaj zwraca, więc może od małej złapała? :mad: jezu no za kogo wy mnie macie :mad: a bardzo możliwe, że Keysi się zaraziła - uważaj na pozostałe dziewczynki Quote
Pysia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Jezu Weszka :crazyeye: Dlaczego Ty mi nie mówiłaś ze masz mature i idziesz w sobote na studniówke Poloneza po pijanemu tańczyć :crazyeye: To ja się muszę tego od obcych dowiadywać :razz::mad::mad::mad: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 malawaszka napisał(a):jezu no za kogo wy mnie macie :mad: ależ Weszko moja droga, nam przyświeca tylko prawda. Prawda jasnego płomienia. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 choram :placz: źle się czuję i nie będę z Wami dziś zartować :p Quote
Elitesse Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 malawaszka napisał(a):choram :placz: źle się czuję i nie będę z Wami dziś zartować :p to sie lecz bo nie bedzie komu balowac !! :eviltong: :bigcool: :Cool!: :cunao: :drink1: Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 dzieńdoberek wpadłam sie przywitać i zdróweczka duuuuużo zyczyć :p Quote
Katerinas Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 malawaszka napisał(a):choram :placz: źle się czuję i nie będę z Wami dziś zartować :p eeee.... nie możliwe ;) Quote
LAZY Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Waszka specjanlnie nas tu kituje, ze chora. Potem będzie mowić, ze piła, żeby sie dobrze wygrzać:evil_lol: P.S. A na poważnie lepiej Ci dzisiaj kobieto? Quote
AnkaG Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Tia albo powie, że się ululała bo chora i osłabiona była. :diabloti: Quote
AnkaG Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Mąż był dzisiaj z małym sznupkiem ponownie u weta: dostała kolejny zastrzyk antybiotyk - ma działać 3 dni, i jeszcze dodatkowo dajemy Urosept, Rutinoskorbin i kazała kupić syrop dla dzieci na kaszel. :crazyeye: Jutro jadę do schronu podpisać umowę adopcyjną. :lol: Quote
mila_2 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 AnkaG napisał(a):Monika tylko się nie uchlej na tej studniówce ...:roll: ja też nic nie wiedziałam o studniówce:mad::mad: btw. matko...wolę nie liczyć ile lat temu miałam studniówkę:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: włos mi się na głowie zjeżył Quote
olcha Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 malawaszka napisał(a):wóciłam już :p szlajałam sie troszke, ale zmyłam się do domu jak pewien pan siedzący w stoliku niedaleko zaczął mi stawiać martini bianco - mmmniaamammmmm - swoją drogą to skąd on iwedział, że uwielbiam akurat bianco????? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nooo i wsio byłoby superr bo takie gratisowe driny nie zdarzają się często, gdyby ów jegomość nie był w wieku mniej więcej OD :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc :hand: Ahahah :cool3: fiu fiu :evil_lol: malawaszka napisał(a):wiem, że można, ale teraz było otwarte na maxa a i tak kapało powolutkuu - czy wchodzi w żyłę to sprawdzam zawsze - macam mu co chwilę łapkę bo z tyłu to takie kiepkie miejsce na wenflon ale przody ma już bardzo pokłute że nie dało się założyć :shake: nie wiem czy zabiorę się z Payton do Wawki - ja pewnie w sobotę wrócę póóóźno z tej studniówki Czy możliwości: -źle leżał ale pisałaś że go przekręcałaś -kroplówka za nisko wisiała? ale ze zdjęć wynikało, że wysoko -spytaj się Pani dr może da Ci do domu wodę do wstrzykiwań żeby przepłukać wenflon bo się pewnie w nim zakrzepy krwi robią i się zapycha. Quote
malawaszka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 olcha napisał(a):Czy możliwości: -źle leżał ale pisałaś że go przekręcałaś -kroplówka za nisko wisiała? ale ze zdjęć wynikało, że wysoko -spytaj się Pani dr może da Ci do domu wodę do wstrzykiwań żeby przepłukać wenflon bo się pewnie w nim zakrzepy krwi robią i się zapycha. :shake: te wszystkie możliwości odpadają bo wiem że tak może być i wszystko było ok, wenflon przepłukuję zawsze przed podaniem kroplówki - po prostu wenflon był "złamany" bo w tylnej łapie to jest takie głupie miejsce bo ona bardzo ruchliwa jest, teraz ma w przedniej znowu i wczoraj i dziś jest ok, jutro badanie :roll: a dziś była wiosenna śliczna pogoda i zabrałam psiska na wieś :multi: :multi: :multi: przemogłam ogromną chęć leżenie w łóżku i kurowania się bo nie wiadomo kiedy znowu będzie takie cudne słonko i pospacerowaliśmy po łąkach :loveu: :multi: Boluś czuje się wyśmienicie - biegał, bawiłsię patykami Quote
malawaszka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 coś Wam pokażę tak było dokładnie rok temu - 8 stycznia 2006 a tak było dzisiaj:cool1: fryzurka na pudla :p Quote
Paula Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Czesc Weszka :loveu: Jak zdrowko? malawaszka napisał(a)::multi: Boluś czuje się wyśmienicie - biegał, bawiłsię patykami :multi: :multi: :multi: Super czytac takie dobre wiesci :loveu: Co z tego, ze ssmanka :evil_lol: przesliczna jest :loveu: :loveu: Bolus tez sliczny :loveu: Dobrze, ze cieplo, bo mu brzusio nie marznie ;) Quote
Alicja Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 :loveu:ale Bolut ma brzunio:p...i jaki pogodny pysiolek;) Quote
KaRa_ Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Lepszy z niego sznaucerek niż pudelek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 paula_z napisał(a):Czesc Weszka :loveu: Jak zdrowko? tak sobie - siostra, szwagier i Oliwka już na antybiotyku - mnie sie nie chce iść do lekarza więc narazie leczę się sama :p Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:ale Bolut ma brzunio:p...i jaki pogodny pysiolek;) noo ja byłam dzisiaj zachwycona jak on się dobrze czuł i jaki był tam szczęśliwy :multi: chciałabym żeby jutro też było tak łądnie to też byśmy pojechali, ale ponoć ma padać :angryy: KaRa_TC napisał(a): Lepszy z niego sznaucerek niż pudelek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hhaha też tak uważam, ale trzeba było tak powygalać - wcześniej miał ogolone tylko przednie łapki z przodu, ale przez te długie włosy plastry nie trzymały sięstabilnie i wenflony wędrowały, więc zrobiłyśmy z wetką symetrycznie :cool1: tak biegałem :loveu: i tak ogryzałem patyki :loveu: i jakaś żaba w trawie się czai :lol: Quote
Vectra Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Boluś ma śliczną fryzurke :) ehhhh dobrze że kropluwy tak mu pomogły :) :) strasznie się ciesze :) jak patrze na ten śnieg to aż mi zimno ;) Quote
malawaszka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Agga napisał(a): Jaki zaprzęgowy pies:p no BA!! NAJLEPSZY!!! :loveu: :loveu: Quote
Katerinas Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 waszeczko Śliczne zdjęcia :smile: A Bolutek w wersji fryzowej a'la pudel - bomba ;) Trzymam kciuki za następne wyniki. I cóż to za chorowanie :razz: kurować się :smile: Quote
Recommended Posts