Payton Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Pysia napisał(a):A ja tyle czasu spędziłam w Wolfsburgu i nikt mnie nie chce zabrać po drodze :placz::evil_lol: nie becz tez cie moge zabrac. Bywasz tu jeszcze od czasu do czasu? Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Wow ale wam Fajnie pojedziecie się poogryzać do Franulka mojego wnusia:loveu: Waszeczko prosze ostrożnie ukoffać Franulka:p Quote
Vectra Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 tak dziewczynki , przybywajcie :loveu::loveu::loveu: upieke wam rogali :p Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Payton napisał(a):nie becz tez cie moge zabrac. Bywasz tu jeszcze od czasu do czasu? Już na szczęście nie ;) Za wilgotny klimat i zbyt senne miasto ;) Ale jakbym tak musiała to kliknę ;) Quote
AnkaG Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Monika mała sznupka jest taka śmieszna. Zanim zrobi siku to najpierw kilka kółek (albo kilkanaście), siku i zakopuje. A jak chce się ze stadem kumplowac - podchodzi merda do nich ogonkiem - a one wredoty wrrr. Jest bardzo łagodnym, nieśmiałym psiurkiem. Waży 5,4 kg. Wg wetki ma ok. 3 lat. Do płotu to już za resztą goni i szczeka. Na spacerkach grzecznie się pilnuje. Jak ktoś mógł takiego kaczątka się pozbyc ? :-( Quote
Maga100 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 malawaszka napisał(a):, ale zmyłam się do domu jak pewien pan siedzący w stoliku niedaleko zaczął mi stawiać martini bianco - nooo i wsio byłoby superr bo takie gratisowe driny nie zdarzają się często, gdyby ów jegomość nie był w wieku mniej więcej OD :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahhahaha, Waszko, mogłaś go przynajmniej naciągnąć, aby ci dom wykończył, a potem się zmywać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Poza tym, może miał interesujące wnętrze :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Maga100 napisał(a):hahhahaha, Waszko, mogłaś go przynajmniej naciągnąć, aby ci dom wykończył, a potem się zmywać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Poza tym, może miał interesujące wnętrze :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:po sekcji zwłok dowiedziałaby się na bank:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:po sekcji zwłok dowiedziałaby się na bank:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Matko :crazyeye: Ależ ona Alu nie pisała że on już nadający się jedynie na sekcje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Haha :D Witaj Waszko, kobieto szanujaca sie :razz: Quote
PIKA Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a):Już na szczęście nie ;) Za wilgotny klimat i zbyt senne miasto ;) W Warszawie dzisiaj tez :angryy: Waszka a jak pzryjedziesz to moze znowu komuś jakieś zeberki zawieziesz bo im malo :diabloti: Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 PIKA napisał(a):W Warszawie dzisiaj tez :angryy: Waszka a jak pzryjedziesz to moze znowu komuś jakieś zeberki zawieziesz bo im malo :diabloti: Chcesz dostać w dziub? :cool3: Quote
Agga Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 No ja nie wiedziałam, że psy na takiej diecie są Quote
malawaszka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Ło matko ale z Oliwki juz kawał kobity! ma to po cioci :evil_lol: AnkaG napisał(a):Moniko aleś ty drobiazgowa. Może jakby cię przewiózł nowym dobrym merchem to byś zmieniła zdanie .... fuj :shake: Payton napisał(a):nie, w nastepna niedziele ooo to ktoo wie może bym się zabrała z Wami :loveu: tylko w sobotę idę na studniówkę bawić się w gronie kadry :razz: i nie wiem za bardzo jakie będę miała "samopoczucie" w niedzielę :roll: Alicjarydzewska napisał(a):Wow ale wam Fajnie pojedziecie się poogryzać do Franulka mojego wnusia Waszeczko prosze ostrożnie ukoffać Franulka:p jak pojadę to ukocham od wszystkich ahhh :loveu: Vectra napisał(a):tak dziewczynki , przybywajcie :loveu: upieke wam rogali :p jejj ale ja na diecie :shake: AnkaG napisał(a):Monika mała sznupka jest taka śmieszna. Zanim zrobi siku to najpierw kilka kółek (albo kilkanaście), siku i zakopuje. A jak chce się ze stadem kumplowac - podchodzi merda do nich ogonkiem - a one wredoty wrrr. Jest bardzo łagodnym, nieśmiałym psiurkiem. Waży 5,4 kg. Wg wetki ma ok. 3 lat. :loveu: fajnie że taka kochana z niej dziewczynka :loveu: Maga100 napisał(a):hahhahaha, Waszko, mogłaś go przynajmniej naciągnąć, aby ci dom wykończył, a potem się zmywać :evil_lol: Poza tym, może miał interesujące wnętrze :evil_lol: fuj :shake: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:po sekcji zwłok dowiedziałaby się na bank:evil_lol: fuuujjj :shake: dbsst napisał(a):Waszka czyli, że jedziesz TAK :cool1: nie wiem :p PIKA napisał(a):W Warszawie dzisiaj tez Waszka a jak pzryjedziesz to moze znowu komuś jakieś zeberki zawieziesz bo im malo :diabloti: moge zabrać kilka zeber dla Pysi :p Agga napisał(a): No ja nie wiedziałam, że psy na takiej diecie są to już wiesz :p Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a):Matko :crazyeye: Ależ ona Alu nie pisała że on już nadający się jedynie na sekcje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale chciały sprawdzać wnętrze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Waszeczko tu babcia Franka:p Quote
dbsst Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 malawaszka napisał(a): nie wiem :p czyli tak :eviltong: :p to ja juz loki kręce :lol: Quote
malawaszka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):ale chciały sprawdzać wnętrze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Waszeczko tu babcia Franka:p cześć Babciu Franka :p dbsst napisał(a):czyli tak :eviltong: :p to ja juz loki kręce :lol: ulalaaaa no to jak przyjade a loków nie będzie toooo :mad: Quote
Vectra Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 to ja już śliwki na powidła smaże :diabloti: Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Vectra napisał(a):to ja już śliwki na powidła smaże :diabloti: A te powidła to po to aby się loki debe dobrze trzymały czy co? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a):A te powidła to po to aby się loki debe dobrze trzymały czy co? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie - to po to, żeby mi było łatwiej dietę trzymać :mad: Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 malawaszka napisał(a):nie - to po to, żeby mi było łatwiej dietę trzymać :mad: Dobra to ja rogale też jeść będę :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Monika czy Ty dobrze przemyślałaś to, co Ci po głowie chodzi ? :cool3: Z własnej woli chcesz wleźć w paszczę tych strasznych bab ??? Zastanów się jeszcze :shake: Tam jedna drugiej warta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Moniko to moje stado. Mała w prawym dolnym rogu. Coś jest chora. Ma odruch wymiotny i zaczęła mi w domu robic koopę i siku. Quote
malawaszka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Monika czy Ty dobrze przemyślałaś to, co Ci po głowie chodzi ? :cool3: Z własnej woli chcesz wleźć w paszczę tych strasznych bab ??? Zastanów się jeszcze :shake: Tam jedna drugiej warta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kochana Haniu - dlatego właśnie zostawiłam sobie furtkę i nie napisałam na 100% że pojadę :evil_lol: AnkaG napisał(a):Moniko to moje stado. Mała w prawym dolnym rogu. Coś jest chora. Ma odruch wymiotny i zaczęła mi w domu robic koopę i siku. jejku a byliście u weta z nią??? cudnie wyglądają razem i jak super blisko leżą :loveu: Quote
Recommended Posts