Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale miałaś przygodowego Sylwesrtra :cool3:
Z doświadzczenia wiem, że jak coś się na początku chrzani, to potem będzie fajna zabawa ;)
Noworoczne mizinanka dla Lunki i Bolutka :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Przecież znasz Magde :diabloti:[/quote]

[B]a że niby co, bo nie rozumiem? :diabloti: [/B]

[B]Witaj Weszko i cieszę się, że się pobawiłaś :p [/B]
[B]ja miałam ciężkiego Sylwestra :evil_lol: :evil_lol: [/B]

Posted

cześć baby :eviltong: ehh dziś Bolesławek nie spał przy kroplówce i musiałam z nim siedzieć na ziemi bo się wierciuchał ciągle :nono: a to chyba przez to, że odrastają mu włosy na brzuszysku i go swędzi biedaczka i jest taki nerwowy :shake:

Posted

Nie ma nic gorszego niż odrastające po goleniu włoski :evil_lol: Ale Bolkowi przynajmniej wypada się publicznie podrapać tu i tam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Nie ma nic gorszego niż odrastające po goleniu włoski :evil_lol: Ale Bolkowi przynajmniej wypada się publicznie podrapać tu i tam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

tiaa tylko drapać go muszę ja bo sam sobie nie sięga :cool1:

Posted

Waszeczko, takie Sylwestry z przygodami, potem się najmilej wspomina :lol: I Dobrego Roku ci życzę :loveu: Nie wiedziałam, że Bolutek kroplóweczki dostaje :roll:, wymiziaj biduleczka, aby tylko zdrowy był :kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='PIKA']to drap :evil_lol:[/quote]

no drapię i smarowałam mu też Oliwkowym kremikiem na różne swędzące uczulenia :razz:

[quote name='aga1215']Witaj Wasiu !
Dzielny Bolutek :loveu:[/quote]

cześć Aguś :p noo dziś był deczko nieznośny przy kroplówkach - musiałam z nim lezeć i go trzymać bo chciało mu się wędrowac :roll:

[quote name='mmbbaj']Waszeczko, takie Sylwestry z przygodami, potem się najmilej wspomina :lol: I Dobrego Roku ci życzę :loveu: Nie wiedziałam, że Bolutek kroplóweczki dostaje :roll:, wymiziaj biduleczka, aby tylko zdrowy był :kciuki::kciuki:[/quote]

witaj Gosieńko!!! ano będzie co wspominać :lol: i dzięki za kciuki dla Bolesławka :loveu:

[quote name='AnkaG']cześc Waszeczko - moje burki ciężko obrażone - burczą na małą.[/quote]

haha no jak to sznaucerki - Luna też zawsze robi cyrki jak ktoś nowy się pojawi :mad: ale trochę czasu i to mija - jak był maluch na sylwestra to już na niego nie burczała - czyli albo jej przeszło, albo wyczuła że on już jedzie do siebie lada chwila :lol:

[quote name='Pysia']Weszka ...Niespodziewanie nawiedził mnie ksiądz :mdleje:Opis u mnie :diabloti:[/quote]

haha lece zobaczyć co za horror przeżyłaś :evil_lol: jak u nas jest ksiądz to ja zawsze wybywam na dłuuugi spacer, żeby szczekanie burków nie przeszkadzało mu w :modla: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
haha no jak to sznaucerki - Luna też zawsze robi cyrki jak ktoś nowy się pojawi :mad: ale trochę czasu i to mija - jak był maluch na sylwestra to już na niego nie burczała - czyli albo jej przeszło, albo wyczuła że on już jedzie do siebie lada chwila :lol: [/QUOTE]

Lunka przestała burczeć :multi: Jest dla mnie nadzieja :multi: Boję się, jak Gerda zareaguje na drugiego psa w domu :roll: Bo to egoistka jest :cool1: Chciałabym, żeby była taka jak Lala Vectry :loveu:

Posted

[quote name='beria']Lunka przestała burczeć :multi: Jest dla mnie nadzieja :multi: Boję się, jak Gerda zareaguje na drugiego psa w domu :roll: Bo to egoistka jest :cool1: Chciałabym, żeby była taka jak Lala Vectry :loveu:[/quote]

Gosia pewnie, że jest nadzieja dla Was- i to ogromna bo Gertruda jest mimo wszystko o wiele bardziej towarzyska od SSmanki :cool1:

[quote name='Maga100'][B]Weszko, chciałam ci coś napisać. Coś błyskotliwego i dowcipnego. Ale mózg mi się wyłączył chyba. Więc pomilczę. :p [/B][/quote]

nic się nie przejmuj - tylko uważaj bo słyszałam, że mózg się nie regeneruje :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
nic się nie przejmuj - tylko uważaj bo słyszałam, że mózg się nie regeneruje :evil_lol:[/quote]

[B]będę więc milczeć. Milczeć i milczeć. :diabloti: [/B]
[B]MILCZEĆ :diabloti: :diabloti: :diabloti: [/B]

Posted

[quote name='malawaszka']haha lece zobaczyć co za horror przeżyłaś :evil_lol: jak u nas jest ksiądz to ja zawsze wybywam na dłuuugi spacer, żeby szczekanie burków nie przeszkadzało mu w :modla: :evil_lol:[/quote]

mam to samo - jeśli o dotychczasowe "Kolędy", ale to było jeszcze u rodziców:) ostatnio nawet ksiądz był o nieludzkiej porze - o godz. 16. Miał prestensje, że mnie nie było (ma zeszycik i sprawdza listę obecności), cóż...o 16.00 to ja pracuję:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

ojjj strasznie do bani pogoda :shake: popaduje, wieje jak diabli błeeeeeee a Bolesławek dzisiaj miał kolejny dzień wiercipięctwa przy kroplówce i znowu musiałam z nim siedzieć dwie godziny na podłodze :mad: