Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nugatowa']P:Cóż za piękna aura :evillaug:

TZcik Pysi: Pani weszko to nie bryza :niedowia: A że Pysia nie widzi pozwoli pani ze się rozpłaszcze :siara:
Weszka: Ależ Naturlanie :bigcool: Nie mam nic przeciwko :evilbat: Ładny sweterek! Pysia dziergała ?:cooldevi:

Ravk:Cóż strzelam, że z owczej wełny skoro tak gorąco :krolik:
Weszka :śmiało bez krepacji mogę się odwrócić ?

TZcik Pysi:Ależ skąd Zmoroszelma mnie zasłoni :megagrin:

Weszka: Ajaj Bolo przyspieszmy nie miałam pojęcia ze aż do tego stopnia zajdzie :shock:

TZcik Pysi: Ejże Pani Weszko gdzie tak Pani wystrzeliła ?:???:

Zmorka: Tato błagam nie rób tego :modla:

Weszka: No jak Pan musi toproszę , cóz w końcu ten pierwszyraz dzieci muszą przeżyć :niewiem:
TZcik: PaniWeszko naprawdę mogę? :angel:

Weszka: DZIECI! Siad !A teraz wdech i wydech :eggface: :watpliwy:

TZcik: No to co możemy zaczynać wszyscy są gotowi ?:happy1:
Weszka : O matko matko :nerwy: Czy ja dobrze robie ????

TZcik : No to hop i już po krzyku :megagrin: Sweter czysty chwałą bogu i biały :grins:

Weszka: No dzieciaczki nie było tak żle. Pamiętajcie szczególnie Ty Lunko każdy szanujący się facet musi mieć czysty dobrze odwirowany wełaniany swterek i nigdy go nie sciągać jednorazowo wszczególności w towarzystwie dam !

Pysiu Gratulujemy wspaniałego proszku i uroczego TZa
Siedzę i czytam i własnym oczom nie wierzę . Ryczę tu ze śmiechu :megagrin: Normalnie jesteś bowska :thumbs: Dawno się tak nie uryczałam ze śmiechu :roflt:

Posted

[quote name='Pysia']Siedzę i czytam i własnym oczom nie wierzę . Ryczę tu ze śmiechu :megagrin: Normalnie jesteś bowska :thumbs: Dawno się tak nie uryczałam ze śmiechu :roflt::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o bosz ale bowski tekścik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahaha Nugatowa umarłam i masz mnie teraz na sumieniu :roflt: buuhahahahahhahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Katerinas - to Leon moja miłość, mruczy nawet jak koo mniesiedzi więc odwzajemniona :evil_lol: ale niestety należy do Resuruss :placz:

[quote name='Pysia']Siedzę i czytam i własnym oczom nie wierzę . Ryczę tu ze śmiechu :megagrin: Normalnie jesteś bowska :thumbs: Dawno się tak nie uryczałam ze śmiechu :roflt:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o bosz ale bowski tekścik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='paula_z']Nugatowa - brawo :klacz::roflt::roflt::roflt:
:roflt::roflt::roflt:Nawet nie wiecie jak ja wyłam jak to tworzyłam !
Ale Weszka robiła ekstramalnie smieszne miny!

Miło rozweselić ludzi!:cool3:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
hahaha widze usmiech na jej twarzy, pamietajcie babki jak wylecimy to znaczy ze waszka maczała w tym myszke :evil_lol:

:crazyeye: co maczałam??? :diabloti:

Nugatowa jakie znowu miny? przecież tam nic nie widać :lol: pod lupą oglądałaś? :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

tak myslałam

ps. pysia ty ten sweterek wystaw na allegro moze jeszcze zarobicie na sweterku z owczej wełny, wprawdzie nie tak oryginalny jak kononowicza ale z 400zł z historią kingi napewno dostaniecie :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

Nugatowa jakie znowu miny? przecież tam nic nie widać :lol: pod lupą oglądałaś? :evil_lol:

No jakto Waszunia jesteś moją muzą:loveu: :razz:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahaha widze usmiech na jej twarzy, pamietajcie babki jak wylecimy to znaczy ze waszka maczała w tym myszke :evil_lol:
Buahahahahaha !!! No teraz to zostałam dobita :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Wyobraziłam sobie jak Weszka macza swoją MYSZKE [SIZE=2]i nas banuje :errrr: Poprostu to za wiele jak na jeden wieczór :mdleje::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Pysia']Buahahahahaha !!! No teraz to zostałam dobita :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Wyobraziłam sobie jak Weszka macza swoją MYSZKE [SIZE=2]i nas banuje :errrr: Poprostu to za wiele jak na jeden wieczór :mdleje::roflt::roflt:

otóż to droga Pysiu otóż to mnie już brzuch boli :roflt::roflt::roflt:

Posted

tak myslałam

ps. pysia ty ten sweterek wystaw na allegro moze jeszcze zarobicie na sweterku z owczej wełny, wprawdzie nie tak oryginalny jak kononowicza ale z 400zł z historią kingi napewno dostaniecie :evil_lol:

Ale nie wiem czy TZ po taakiej przygodzie zgodzi się go sprzedać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ale nie wiem czy TZ po taakiej przygodzie zgodzi się go sprzedać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja myśle, że mozecie spróbowac, zawsze mozesz wydziergać nowy :lol:
ps. ja bym tez poprosiła, teraz cała polska bedzie w takim chodzic :eviltong: pysiu twój tz wprowadził nową mode ps2. to nawet i lepiej bo na turecki sweter kononowicza patrzec nie moge ;)

Posted

hahaha widze usmiech na jej twarzy, pamietajcie babki jak wylecimy to znaczy ze waszka maczała w tym myszke :evil_lol:

Hmmm moze Weszka ma szczurka ???:roflt: :roflt: :laugh2_2:
Ta technika komputerowa tak wzrosła w tych czasach

Posted

malawaszka napisał(a):
Katerinas - to Leon moja miłość, mruczy nawet jak koo mniesiedzi więc odwzajemniona :evil_lol: ale niestety należy do Resuruss :placz:

Resuruss - cudo! :loveu:

malawaszka napisał(a):
:evil_lol: możemy teraz na dogo kablować ile wlezie :diabloti:

mmm...:razz:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahaha widze usmiech na jej twarzy, pamietajcie babki jak wylecimy to znaczy ze waszka maczała w tym myszke :evil_lol:

buhahahaha :lol: :lol: :lol:
To co, Waszko, będziesz maczać czy nie? :lol: :lol:

Posted

uhahałam się jeszcze na dobranoc opowieścią Nugatowej i zmykam spać :lol: :hand:

kompania karna

Pysia mnie chyba jednak nie lubi :shake:

dobranoc państwu

gdzieś czytałam, że Zmora nas zasłaniała na zdjęciach :mad:

a na dobranoc konkurs - co ja mogłam robić na tym zdjęciu bo tego nie wie nikt :crazyeye: :evil_lol: albo zamieniałam się w zombie albo przeczytałam o maczaniu myszki :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']uhahałam się jeszcze na dobranoc opowieścią Nugatowej i zmykam spać :lol: :hand:

kompania karna

Pysia mnie chyba jednak nie lubi :shake:

dobranoc państwu

gdzieś czytałam, że Zmora nas zasłaniała na zdjęciach :mad:

a na dobranoc konkurs - co ja mogłam robić na tym zdjęciu bo tego nie wie nikt :crazyeye: :evil_lol: albo zamieniałam się w zombie albo przeczytałam o maczaniu myszki :evil_lol:

ja wiem:multi: :multi: :multi: ja wiem:multi: :multi: :multi: stwierdziłaś, że Zmora nie dokładnie Cie zasłania i nadrabiałaś to:multi: :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dobranoc Waszko!!!

Posted

tak myslałam

Myślę, że ceny sweterków Kononowicza to by on nie osiągnał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale można sporóbować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

buahahahah :lol: :lol: :lol:
mi to przypomina scete z poranka zywych trupow :evil_lol:
tylko dlaczego Lunka tak rozkosznie pociera sie o twoje nogi ? :roll: :diabloti: